håret er som hø

håret er som hø sugartroll
hej til alle der bag skærmen...

ja som overskiften fortæller så er mit hår som hø.... men kun i enderne... dvs de sidste ca 7 - 12 cm er som hø.
så er det jeg gerne vil vide er der noget jeg kan gøre for at det skal blive sundt igen. så er der nogen der har nogle guldkorn så ville det være rigtig skønt..

jeg har lige nu gang i den nye fra nivea shampoo og balsam "repair"...

hilsen månefisk

hej. prinsesse-molzen
Du kunne evt. klippe det tørre af .
også holde de nye spidser sunde.

husk en god hårkurv.
jeg har købt en rigtig god en i matas.
lille rund båt , hvid med lille skreft. kan ik lide huske hva den hedder.
kunne jo være værd at prøve.

Klip det af Anonym
Og sørg så herefter at passe på dit hår. Er det først udtørret og ødelagt, kan du intet gøre. Du kan tilføre det en skal af plejemidler, men lige så snart du vasker håret igen, så er det væk. Håret er færdigt, når først det når dertil.

... prinsesse-molzen
Ja, du skal også tænke på at håret r jo nok som hØ fordi det er slidt.
og så går det op i spalter også knækker håret højre og højre oppe.
så det med at få det af, inden det ødelægger mere .

øv... sugartroll
Øv det var nu ikke lige det råd jeg havde lyst til at høre.... øv øv øv, har det med frisøre som mange har det med læger/tandlæger... jeg kan ikke li' dem...
men "spreder" det sig op ad gennem håret eller hvordan, fordi jeg vil jo (hvis jeg skal klippes) have klippet så lidt af som muligt... så er spørgsmålet om, om jeg kan vente og det ikke spreder sig op i håret, eller jeg skal få det gjort nærmest så hurtig som mulig...
PS er det muligt at få navnet på den håkur du omtaler....

Du kan få... Bullerfnis
... en fra Henna mener jeg nok. Den er hvid med rød skrift. Som er rigtig god til spidser i Matas. Og ellers så bare spørg dig frem. For der er rigtig mange ting du kan bruge - masker m.m.
Og jeg har heller ikke været så glad for at gå til frisøren. Har været det, hvad er jeg oppe på 6-7 gange i hele mit 28. års liv [:)] Min søster har altid klippet mig. Men jeg er faktisk blevet ret glad for hende jeg har fundet. Og jeg har det ligesom dig, ik for meget - men holdt ta lige helt fast hvor det spreder liv i håret at blive klippet. Sidst jeg var der for 2 ugers tid siden, tog hun det midterste lag hår og "slizede" i det, så det har givet et spil i hele håret... kan varmt anbefales hvis man har krøller [;)]
Pøj pøj med det [f]

Og hø skal høstes dulkis
- et hår er ikke nødvindigvis smukt fordi det er langt. Få de ødelagte spidser af, så bliver det ikke så lidt pænere og plej så de nye så de kan vokse lange og forblive pæne.

- Den metode giver det bedste resultat og gevinsten til hverdag er, at det igen bliver til at redde ud. [:)]

Det kan reddes Ayla
REDKEN ALL SOFT, dyrt med kan købes til en fornuftig pris på nettet, eller i parfume discount 166 kr for 250 ml shampoo, og 166 kr for en 200 ml balsam, det er højkoncentreret og meget drøj. Desuden er det er maske til serien Heavy Cream - den serie er FANTASTISK !

REDKEN kan simpelthen fremtrylle mirakler, lad være med at bruge billige supermarkeder shampooer, du kan lige så godt vaske hår i opvaske middel.

takker for jeres svar sugartroll
hm jeg takker for jeres svar, men de fleste svar lyder på at det skal klippes... øv, og derefter plejes...
kom gerne med flere forslag hvis i har nogen...[:)]

Olie Migselvsagdehunden
Køb en tynd(!!) olie, F.eks den olivenolie i små flasker som Netto har på tilbud pt. (Tror de kalder den massageolie)
Kram olie i hårspidserne til de er mættede, sov med det om natten (husk et ekstra hovedpudebetræk der kan vaskes) og vask ud næste morgen. Gøres mindst en gang om ugen.

Det hjælper på det tørre og ødelagte hår, -men kan selvfølgelig ikke gøre det nyt igen. Til gengæld hjælper det også på at resten af håret ikke kommer til at se sådan ud.
Og så er det bare med at fortsætte indtil der er vokset så meget hår ud at det ødelagte er klippet af efterhånden.

I 'gamle dage' hed det sig også at æg skulle kunne afhjælpe tørt og ødelagt hår. Altså rå æg, direkte i håret. Jeg har selv prøvet og det har utvivlsomt en virkning. -omend ikke en der holder evigt. [;)]

De dersens dyre fine shampooer der skulle være så gode for håret, indeholder med statsgaranti så mange hormonforstyrrende, og øvrige skadelige stoffer, både for dig og din krop og for miljøet, at jeg turde lægge hovedet på blokken for at fordelen ved dem nok er til at overse.