Hårvækst

Hårvækst Aben
Jeg får en let hormonpille for mine grimme hedeture i forbindelse med overgangsalder.
Dette medfører øget hårvækst omkring munden. Hårene er lyse-nogle få sorte og stride, men i sollys er det bare for meget at se på. Er der gode råd derude. Jeg barberer mig ikke, men fjerner de værste med pincet. Er der erfaringer fra jer omkring permanent hårfjerning og er det noget værd at give penge for??

Hårfjerning Anonym
Man kan få fjernet hår permanet med laser, men det kan kun lade sig gøre for de hår, som er mørke, og så skal din hud være lys. Der er mange steder, hvor de foretager denne behandling. Bl.a. hos Ellipse klinikken (se evt deres hjemmeside). Men søg på nettet efter det billigste sted, fordi prisen er meget svingende. Jeg har selv prøvet det, og det virker.

Jeg har hørt, at man aldrig må bruge pincet. Det gør bare, at man får flere hår.

Held og lykke

pincet anonym
Nej, man får ikke flere hår af at hive dem ud. Det er en "overtro", der næsten ikke er til at bremse. Man får heller ikke flere ved at barbere, men håret bliver stift at mærke på, til det er groet lidt ud.
Jeg undrer mig over den sejlivethed, sådan en myte kan have.

Lægen? ingalil
Er du sikker på, at det er hormonpillerne, der medfører den ekstra hårvækst? Siger din læge det?

Hvis det er tilfældet, må det kunne lade sig gøre at skifte til et andet hormonprodukt, der ikke har den bivirkning. Har du talt med din læge om det?

Jeg har indtaget et hormontilskud i 30 år -også i forbindelse med overgangsalder, som det hedder - uden nogen som helst øget hårvækst. Derfor tror jeg altså ikke, det er hormonpillerne, der er årsagen. Derimod kan det være den generelt nedsatte mængde af kvindeligt kønshormon i din krop, der er årsagen. Vi er naturligvis forskellige og reagerer forskelligt på medicin, så jeg er da heller ikke skråsikker.

I hvert fald ville jeg tage en snak med min læge, hvis jeg var dig.

Hilsen og held og lykke, Inga

Hun kan da håbe det er pillerne Morgenfryd
Så er løsningen til at overskue. Det var et helt almindeligt fænomen tidligere. Min svigermor kaldte vi den skæggede dame.

Ja, det kan jeg godt huske ingalil
Tog din svigermor hormonpiller, og var det derfor, hun fik skægvækst?

bliver dajef
bliver håret så også væk for evigt, med denne laser behandling?

Forresten aben
Er der nogle, der har prøvet voksbehandling??