høje hæle

høje hæle Anonym
hej.... jeg har et problem med at finde en kæreste som er vild med høje hæle og lange støvler, da jeg tænder helt vildt på det.... HJÆLP......

knæstrømper! Anonym
nu ved jeg ikke lige hvilket køn du er af, men øhm. Jeg er af hankøn og har samme lidenskab.
Min kæreste er ikke særlig glad for høje hæle, men jeg har fået øjnene op for strømper. Knæstrømper af forskellig længde former også kvindebenet på den der dejlige og indbydende måde og samtidigt bliver berøringen, når hun gnubber benene mod min ryg, mere intim.

Det er også lidt nemmere at have strømper på til daglig, sådan at sex ikke skal startes med lige at smutte ud i skabet og hente støvlerne frem.

Du kan kalde det et kompromis, men jeg er nu fint tilfreds og det er ikke det store problem for min kæreste, hun syntes ligefrem det er sjovt at "drille" mig

Jamen, jamen , jamen.... Take1
Jeg tænder også for vildt på støvler og høje hæle og har haft det lige som dig. Jeg syntes også det var svært at finde en kæreste som var "med på legen". Men det er slet ikke det det handler om. Jeg prøvede at angribe "problemet" fra en anden vinkel. For det første er det utroligt vigtigt at kunne snakke med sin partner om ens lyster. Start langsomt med at fortælle hvor meget det tænder dig. Du må for guds skyld ikke presse på. For et eller andet sted er det jo ikke naturligt at have fodtøj på i sengen. Tænk blot på hvor mange gange vi som børn har fået besked på at tage skoene af nå vi befandt os i sofaen eller i sengen. Prøv så at vende den mod dig selv. Hvad ville du sige hvis hun blev ved med at presse dig til at iføre dig en svejsehjelm hver gang i skulle i seng sammen. Man skal nemlig passe meget på, at ens partner ikke får det indtryk, at man kun synes hun er atraktiv hvis hun ifører sig støvler eller stilletter.
For det andet kan man med stor fordel udnytte situationen. Hvis i har været i byen til fest eller lign. Sådan kom vi igang med de høje hæle.
Simpelthen fordi hun for det meste i den situation vil være "lige til at gå til", da hun jo i forvejen har nederdel, selvsiddende strømper og høje hæle på. Og der er jo somregel ikke tid til andet end at fjerne nederdelen og trusserne når man kommer inden for døren vel??!! :-)
Og iøvrigt har de to glas rødvin hun fik for meget, hjulpet en del hæmninger på vej ud af døren.
Held og lykke.