Højt barn/hormonbehandling

Højt barn/hormonbehandling Mor til højt barn
Findes der nogle mennesker der har erfaring med hormonbehandling af børn for at fremme deres pubertet og dermed bremse en piges vækst?
Før der kommer en storm af forargede meninger, vil jeg lige tilføje at det hormon der er tale om, kommer som plaster og er det samme kvindelige hormon kroppen selv fremstiller. Jeg har en datter på 8½ år og er 153 cm høj, meget velproportioneret, men ligner en 13-årig. Jeg VIL så gerne høre fra nogen der selv har det inde på livet...

Ja men det modsatte Svend Nu
Jeg er far til en datter som var for lille efter alle kendte skemaer og derfor blev indstillet til en "homonkur".
Jeg fravalgte den fordi der var en rimelig stor usikkerhed omkring den. Det var indsprøjtning og jeg fik at vide at hvis ikke homonblandingen var perfekt tilpasset kunne der komme de grimmeste bivirkninger ud af det.

I dag har jeg en datter på 23 år knap så høj som gennemsnittet (157) men uden problemmer af nogen art.

Jeg tror at vi forældre bekymre os mere end godt er, men vi vil jo vores unger det bedste.

Der er MANGE af de "for lave" Mor til højt barn
Jeg kan finde RIGTIGT meget om børn der ikke er høje nok ifølge kurver og statestikker, men ikke noget om meget høje børn. Jeg har en datter på 20 år der er 184 cm og som har det fint med det, og min søn på 12 år der ligeledes er over gennemsnittet har det også fint. Men en pige der allerede som 3-årig blev spurgt om i hvilken klasse hun gik...? Undersøgleser, blodprøver og røngten garanterer at hun ikke kommer under 190 cm og nok nærmere bliver 2 m. Jeg tror jeg takker ja til at fremme hendes pubertet. Men kom nu Danmark...der MÅ være andre end os...

Hvor høj er du selv, og ... Den nysgerrige
...og hvor høj er faren?

Det skal vel med i betragtningen.

Lad være jumboline
jeg har ikke erfaringer med hormonbehandlinger fordi mine forældre valgte det fra! Jeg er i dag 40 år og måler 194 cm, hvilket er meget for en kvinde! Men jeg har det fint, ingen problemer med min højde, i dag fås både tøj og sko til os store mennesker også...om end ikke i samme udvalg.
Mine børn er høje og vi lever alle en normal tilværelse. Da min søn var i børnehaven, var der en af de andre drenge der havde drillet ham med at hans mor var så stor. Da han fortalte det, vendte vi situationen til noget positivt, ved at fremhæve at min søn var skide heldig, for han havde nemlig VERDENS STØRSTE MOR Og den har han brugt mange gange siden. I stedet for at hælde medicin i sine børn, når det ikke er livsnødvendig, så lær dem hellere at tackle det liv de nu en gang har fået.
OG man kan både få godt job, blive gift og få børn...selv om man er 194 høj og kvinde. Tænk over det!

Vel talt, jumboline :-) Den nysgerrige
Omsorg og vejledning overfor børns forskelligheder er klart at foretrække frem for medicinske løsninger.

Især hvis de langsigtede virkninger og bivirkninger af medicinen ikke kendes.

Højde Lailalala
Da min datter var ni år, var hun udviklet,den højeste i klassen, målte 156. Hun gik altid med krumbøjet ryg for ikke at virke så høj. Hun fik hurtigt sine menstruationer, og voksede herefter kun få centimeter. Hører i dag til gruppen af de mindre, så der er ingen grund til at din datter skal fremskynde noget.

Ingen medicin! Mor til højt barn
Der vil ikke være nogen bivirkninger af noget medicin.
Man bruger det samme østrogenhormon som kroppen i forvejen selv producer. Så det er ikke en bekymring til overvejelse.

ALT er iberegnet Mor til højt barn
ALT og absolut alt er includeret i de beregninger der er gjort ved både egen læge, børnelæge og afdelingen på sygehuset. Alle blodprøver er medtaget, alle røntgen og cifre og højder i familien.

Jeg tænker og tænker Mor til højt barn
Jeg er ikke i tvivl om at jeg har et valg. Og at jeg sammen med min mand nok vælger at fremme hendes pubertet. At det ikke er helt uproblematisk at være meget høj, både praktisk og følelsesmæssigt ved jeg fra vores ældste pige. Det har mærket hende på alle måder. Som hun sagde engang i de sene teenageår: "Hvis ikke jeg havde været så høj, kunne jeg have været mig selv." Rent praktisk ved jeg fra min mand (207 cm) at det er rent helvede i mange mange sammenhænge.
Jeg VIL bare så gerne høre fra nogen der HAR været gennem møllen med hormonbehandlingen.

Garanteret høj Mor til højt barn
Jeg vil ikke udrede hele foløbet her, men kan garantere at der i vores datters tilfælde ikke er NOGEN chance for at hun kommer under de 190 cm.

????? jumboline
hmmm..undskyld men at livet skulle være et helvede når man er 207 fatter jeg ikke. Hele min famile er meget høje og 207 findes også.
Jeg undres bare og kommenterer ikke sagen yderligere
Held og lykke med datteren uanset hvad

Det er altsaa heller ikke sjovt... miss-mee
...at komme i puberteten som den første og eneste i sin klasse. Jeg ved godt at pigerne er tidligt ude i dag, men det er stadig først omkring 11-12 aars alderen at de begynder at komme i puberteten. Ved ikke hvad jeg ville gøre - det er ogsaa svært at sætte sig ind i maa man kun er 161 cm høj selv*ss* Haaber at I finder den bedste løsning for hende ...mee

Heldigvis Mor til højt barn
Min datter er "heldigvis" 1½-2 år yngre end de andre piger i hendes klasse, til dels fordi nogle er kommet lidt senere i skole, et par stykker har taget 0. klasse 2 gange og så er min egen datter startet et år tidligere end normalt. Derfor vil det i den sidste ende ikke være så meget før alle de andre piger at hun kommer i puberteten og begynder sine blødninger.

Pubertet Mor til højt barn
Heldigvis er hun i forvejen kommet tidligt i skole,og er derfor både 1 og 2 år yngre end de fleste af pigerne. Derfor vil de tilsvarende komme i puberteten 1 og 2 år før hende, så skulle min dattes pubertet fremskyndes 1 eller 2 år vil hun højst sandsynligt ikke være den første, ellers er der ikke langt til den næste.

hormonbehandling høj
Jeg har ikke erfaring med det, men søgte selv læge, da jeg som 10 årig var over 170 cm høj -jeg ønskede at sætte en stopper for væksten, men fik bare af vide at man skulle acceptere sig selv. Ingen tog mine problemer alvorligt og jeg endte med at blive så høj at jeg hverken kunne få tøj, sko eller kærester. Jeg måtte i herreforretninger og blev moppet med skoene. Desuden har jeg store problemer med ryggen fordi jeg er så meget højere end gennemsnittet og derfor altid står ved for lave køkkenborde, tørrestativer m.m.
Det ønsker jeg ikke for nogle anden pige, så tvivl ikke på om du skal hjælpe din datter -ingen kvinde er tjent med at være alt for kæmpestor -hver enten det gælder højde eller bredde.

Høj datter - hormon behandling eller ikke? viber
Hej.
Jeg er netop ved at undersøge det samme. Har en datter på 11år og er nu 170cm. Da jeg kan se, at dit indslag er senere dato, vil jeg så høre fra DIG, hvad du imellem har af erfaring?
Min datter har fået udregnet at bliver 186cm plus/minus et eller andet. Vi har de sidste 4år været tilknyttet sønderborg børneabm, ang hendes vækst/højde... Jeg hører gerne fra andre, der har prøvet det med behandling eller som også har høje døtre... På genhør.