Højt at flyve-nye kampfly

Højt at flyve-nye kampfly karpa
Var 20 mia eller 40 mia eller hvad der skal bruges på forsvarets nye fly. (I en sparetid).
http://www.sf.dk/holger/index.php?article=11690
Efter sigende skal flyene stå klar om 8-10 år. Hvad er så forsvarets opgave til den tid? Mulighed for endnu fejlkøb/investering?
Ligesom Tårnfalken der kostede godt og vel 400 mio. Dette projekt førerløs fly blev skrottet, uden at man fik et førerløstfly.

angrebsfly Mvj
Forsvaret / politikerne har helt sikkert vuderet at det ville være bedst hvis man havde et fly der kan hjælpe USA med at bombe jordhuler i afghanistan, istedet for udelukkende at indkøbe et forsvars jagerfly som det svenske Griben.
Hvad skal Danmark med et angrebsfly ?

F-16 var også kun et forsvars jagerfly da det blev udviklet, det er først i løbet af de sidste 10 år at man har bugt det som bombefly. Hvilket kostede skatteydere mange millioner kroner, fordi man skulle opgradere dem.

Det er helt klart en politisk beslutning for at behage USA.

Fogh ved han har tabt humor er godt
magten til Helle derfor tømmer han statskassen for midler. Han vil efterlade dem en synkende skude, så nu ved folk hvad for en skidt mand de har valgt. Gud bevare danskerne

Angående F16 Zet
Det er nu ikke rigtigt at F16 kun var et forsvarsfly da vi købte det, men det er rigtigt at det kostede rigtig mange penge at opgradere dem, til det de er i dag.

Sandheden om F16 ligger et sted mellem at flyet teknisk set var forældet allerede da vi købte de første, og at USA ikke ville ud med de opgraderinger af flyet som skulle fjerne "børnesygdommene", før de opgraderinger reelt set var for gamle.

Hvilke fly vi skal vælge denne gang er svær at afgøre, for godt nok er vi halv deltager i Eurofighteren, men ikke med den store begejstring, da vi reelt set ikke aner hvad slut resultatet bliver, udover at den bliver svinedyr.

Vi skal have europæiske fly M35Kbh
men kun hvis det er bedre end amerikanernes JSF. Ingen grund til at det kun er amerikanerne som får den ekspertise. Jeg har godt nok tiltro til USA som vores allierede, hvis russerne kommer, men det var jo igår.

Sålænge europæerne ikke råder over deres egen base af udstyr og viden så kan udenlandske/amerikanske våbenproducenter jo sætte vores forsvar delvist ud af drift ved at nægte opdateringer af software m.m.

Man kan begræde at Franskmændene bygger deres eget superjagerfly - Raphael, Svenskerne deres egne fly og der også bliver bygget en eurofighter.

I stedet burde vi satse på at ét jagerfly bliver en blanding mellem JSF og Stealth og så selvfølgelige lidt hurtigere, bedre etc.

Og så skal bygges på bornholm eller i vestjylland eller på lolland så det skaber en masse arbejdspladser :) Jeg vil derfor foreslå at Danmark tager førertrøjen på og fortæller de andre lande, hvor skabet skal stå ;)

Min kæreste pilot Sylvia
Han har sit krigs fly, den er sto og sort. Kan skyde flere gange i træk. Han siger det et stelth fly. fo de når han trækker underbukser op. Så forsvinder fly.

Sylvia

De nye fly skal erstatte Anonym
de gamle F-16 fly, og tåler derfor ingen sammenligning med de franske observationsfly.

F-16 flyene har været en stor succes, men er ved at være slidte.

Det er vigtigt at selv små lande som DK, har et effektivt forsvar. Små lande samlede kan gøre en stor forskel.

Lige præcis ting som disse fly, har jeg ikke noget imod at min ellers surt betalte skat bliver brugt til. -Vi skal have de bedste fly til prisen... og det vil undre mig, hvis ikke det amerikanske forsvar er bedst egnet til at udvikle den slags!

forsvar esben nielsen
Forsvar nu om dage er ikke kun flu og tanks, det er også information og "counter spionage".