Hønsesalat

Hønsesalat karinaxoxo
Jeg søger med lys og lygte efter en lækker hønsesalat. Jeg skal holde julefrokost om 4 uger, og vi er flere som ikke er fiske-spisere... Det kan selvfølgelig også - evt være en kyllingesalat.

På forhånd tak....

Søg Hønemoren
http://www.google.dk/search?hl=da&q=h%C3%B8nsesalat&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=

hvis du evt selv vil lave den så check link kylle rylle
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php
skriv hønsesalat i søgefeltet

Prøv min opskrift; RJ.
Jeg ved ikke om det er som en forret du mener?... Men denne her er super lækker.. serveres kold med butterdejs skaller til eller lune flutes.
Fik opskriften af min mor, som har fået den af min farmor der er tideligere kogekone i de jydske forsamlingshuse ;-))

ingredienser: 1 høne, 1 ds ananas i tern, 2 1/2 dl cremefraise, salt.

kog en høne mør
pil al kødet af den og køl kødet af.
Bland 2 1/2 dl cremefraise med lidt ananassaft til den ønskede konsistens og smag pånåes og smag til med salt. Vend hønsekød og ananastern i og server koldt evt anrettet på et fad med salat og pyntet på toppen m tomatbåde og agurk, eller server som portionsanretning i butterdejsskaller. Velbekomme...

den der hedder jojo
luksushønsesalat, hvor du selv søger på hønsesalat., havde jeg gæster til for 1 måned siden, den vakte jubel. Jeg har også familiemedlemmer der ikke bryder sig om fisk, så jeg lavede to store fade, en med og en uden rejer. Den var virkelig god, der var intet tilbage, og så fik jeg endda meget ros.
Den ser også flot ud når den er pyntet.

Du kan jojo
også stege sprøde baconstykker og lægge på.

sådan gør jeg mor til to
koger kylling til den er mør, køler af og piller - skærer i tern - blander ægte mayo med karry, salt og peber (smag til, der plejer at skulle bruges mere end man lige tror) - steger bacon og brækker det i stykker - tør frosne ærter op og lukker en dåse aspargesstykker op og hælder væden fra.

blander det hele forsigtigt sammen og serverer det med det samme - åhh jeg bliver helt sulten ved tanken ;-)

Den bedste Marianne24
du kan få, er den med K på.

Hvad ed en grøn Kylling salat? kokken25
Hvad med en grøn Kylling salat som passer godt til en julefrokost. http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/171/Salat-opskrifter/Groen-kylling-salat