h og m

h og m HOGMUSA
hej alle sammen!
ja jeg har fået den gode mulighed for at bliver forflyttet til en h og m i usa (min største drøm kommer til virkelighed) men har lige et spørgsmål. jobbet er sikret, men vil høre om der er nogen der ved hvordan jeg finder et sted for min kæreste og mig? og hvordan finder min kæreste arbejde derovre? nogen der har en ide om det, kunne godt bruge noget hjælp. jeg har hørt at der skulle ligge en bygning i KBH der hjælper dansker med at få et sted at bo og job, hvis man flytter til udlandet? nogen der kender det sted? ved ikke om det er rigtigt bare noget jeg har hørt , håber nogen vil være søde at hjælpe.

hilsen HOGMUSA

Hej hogomusa ! klog mand
God fornøjelse, det lyder spændende......helt sikkert.

Den amerikanske ambassade har en repræsentation i københavn og det amerikanske turistkontor ligeså - de vil da sikkert gerne guide dig lidt.

Nu ved jeg ikke hvad din kæreste har af uddannelse osv, men prøv da at spørge hos AP Møller, det kan da være at de godt kan bruge en almuligmand derovre.

Du skriver ikke hvad by & stat denne H&M ligger i ?
Er det New York, så koster en lille bitte lejlighed spidsen af en jetjager, så ved du det!

Måske kan H&M være behjælpelig med at finde en "krog" i kan bo i.
Held og lykke, udover hår på brystet eller brysterne, så får du her en kanon mulighed for at prøve noget spændende der kan ændre dit liv totalt, måske ender du med selv at kunne åbne en tøjbiks med skandinaviske/Europæiske kvalitetstøjmærker.

God tur mod stjernerne, jeg håber at du tør.........chanchen kommer sikkert ikke igen, da mange står i kø for at komme ud at smage på den store verden....[l]