HA har jo tabt kampen

HA har jo tabt kampen Chrissen
Udlændingene styrer jo allerede nu det hele...de er tusinder...og fortsætter med at avle...selv politiet kan ikke gøre noget..og HA har også kapituleret...Om et par år..er de de eneste bander i Danmark.

De overtager Danmark...OG vi kan i virkeligheden intet gøre...kun brokke os..hvilket de er fuldstændig ligeglade med...

Tak til indvandrerne Ægte dansk
Politiet har i så mange år ikke kunnet lukke Ha'erne [:D]

Ja..noget godt har de gjort Chrissen
;-)) Ja..noget godt har de gjort...men problemet er jo at de er dobbelt så farlige..og ikke bange for noget..!

Folk har en........... tuttelut
.....enfoldig tendens til at glemme, at HA i sin tid lukkede en "rocker" bande som var langt, langt farligere for menigmand.
Personer som befinder sig på samme side som indvandrene i denne konflikt er de samme som betegner racisme som "etnisk stolthed" lige så snart det er mørkhudede indvandrere der udøver den. Lige så tåbeligt som ynkeligt.

HA fortid Chrissen
Det er vist ved at være "gamle dage" siden de lukkede en rockergruppe...tror ikke på at de har noget at skulle have sagt her...indvandrerbanderne er jo afsindige og skyr ingen midler...nej HA er snart fortid..

HAMC Kapitulerer aldrig KrasserChrissen
Chrissen: Hvorfra har du dog den ide, at Hells Angels Motorcycle Club (HA) kapitulerer? Hvorfor skulle verdens største MC klub dog det? HAMC er stærk med masser af støtte rundtom i den danske befolkning. HAMC lader ikke til at lide fordi nogle herboende fremmede har set sig sure på dem.
HAMC får stadig penge til sin Defence Fond og støtten til Jønke voksede for hver dag han sad i Nykøbing og blev mentalundersøgt. HAMC er i stand til at overleve og gjorde vel på det nærmeste Tårnby Kirkegård på Amager til et mindesmærke for Bullshit MC, da klubberne bekæmpede hinanden.
Senere stod kampen mod Tacosdrengene (Bandidos MC), som ser ud til at være en ussel samling wannabees, kidnappere og fingerafklippere.
HAMC overgiver sig ikke. I masser af år har politiet været på ryggen af klubben - Med rette vil nogle sige og det er da også korrekt, at en del af klubbens medlemmer sidder inde for narkotikakriminalitet og enkelte for mord, men til i dag, har politiet (efter sigende et af verdens bedste) endnu ikke kunnet levere et retsgyldigt bevis for at HAMC er en kriminel organisation, som driver den omfattende handel med hash på Nørrebro eller andre steder, sådan som pressen sommetider proklamerer. Dette trods anvendelse af diverse, til formålet skabte, love som rocker- og antiterrorloven, mandsopdækning af medlemmerne og aflytning af medlemmernes telefoner. Det er da påfaldende, er det ikke?
Nej, Chrissen: HAMC overgiver sig ikke!

For sent Chrissen
Ikke overgivet sig...det har de vel...når de bliver beskudt igen og igen..virker da bestemt ikke som om at der længere er respekt om dem..,eller nogen andre dansker for den sags skyld..

Fortæl mig så hvorfor HA ikke reagerer på det...de er jo bange...og forståeligt nok...indvandrerbanderne er sindsyge

De ting du fremhæver ligger jo tilbage i tiden...! Imod indvandrerne kan ingen stille noget op....tro mig...lad os snakkes ved om et par år...

..... Anonym
HA vinder... vent og so....

Tror ikke HA har lyst Pampa
til at være en del af åndssvag og amatøragtig bandeskyderier. Som desværre går ud over forkerte :-/ Jeg tror simpelthen de med vilje ikke giver den fuld gas, andet ville også ødelægge forretningen

Vent og SO??? Pampa
he he, den var meget sød :-)

Indvandrermafian er fem gange så brutal Anonym
som HA var. Især er de langt mere generende for ikke bandemedlemmer.