HADER HENDE!!

HADER HENDE!! CCCC
Ved ikke hvor jeg skal starter, for det hele er fandme noget mærkelig noget!

Jeg har gennem 2 år haft kætreste på. Vi har haft en del problemer med, at han bl.a. forsvinder i weekenderne, hvis han får noget at drikke. I starten var jeg mega bange og jeg har også en enkelt gang prøvet at ringe til sygehuset, for at høre om der var sket ham noget... MEN selvfølgelig var han ikke der, han var ski bare ude at drikke... Nå men jeg begyndte så at tro han var sammen med andre piger, hvordi der tit er piger der hvor han sidder, men det vil han helst ikke indrømme...! En dag hvor han efter 3 dages forsvinden, endelig kommer hjem, ringer min gode veninde M og siger at hun har noget meget vigtig at fortælle mig vedr. min kæreste. Jeg får selvfølgelig en kæmpe klup i halsen og går ind i et andet rum for at snakkemed hende. Hun fortæller sa at hun gennem en anden pige, H, har fået at vide at min kæreste har skrevet helt vildt til en af H´s veninder om hvor smuk hun er osv. H har også fortalt M at min kæreste skulle have lavet body T på H´s veninde, J.!!! Jeg ved at jeg kan stole på M så ved at det er rigtig det, som hun fortæller mig. H havde selvfølgelig også bedt M om ikke at sige noget til mig, selvom H godt ved at mig og M fortæller hinanden ALT! Der er nu gået 6 måneder ca. og jeg kan simpelthen ikke få det her ud af hovet... Hvad hunde skal jeg dog tro! En vigtig detalje er at J, som er pige min kæreste måske har været sammen med, og jeg har samme eks kæreste. Jeg har sammen med ham først, men slog selvom, fordi jeg fandt en anden og 4 måneder efter ca. fandt julie og min eks sammen. Dette havde jeg overhovedet ikke et problem med, for jeg har ingen følelser for min eks.

KAN I STADIG FØLGE MED???

Nå men mellem vores fælles eks og min nuværende kæreste, havde jeg en 3 kæreste, K. Engang hvor jeg kom hjem fra nogle venner, holdt K fest, hvilket jeg vidste, og der sad både drenge og piger, og det var jeg helt ligeglad med. MEN der sad J også, og det var før rygtet om utroskab med min nuværende kæreste,men jeg blev af en eller anden grund irriteret over at J sad der, og de gik heldigvis også (af egen fri vilje fordi de skulle videre), og der valgte fulde mig så at række fuckfinger efter henden, hvilket jeg tror hun måske så!!

For ca. 2 måneder siden, var mig og J så i byen på samme bar (tror vi begge var funde), jeg skulle ud af en dør hvor hun stod, og valgte at gå hurtig forbi, men hun stod og holdt en veninde i hånden, og de holdt fast da jeg ville i gennem, så prøvede selvfølgelig at brase igennem dem, men det kunne jeg ikke. Så begynde hun at råbe et eller andet, men jeg hørte intet pga. musiken, men hun skubbede ihvertfald til mig og jeg skubbede igen, så kom hendes anden veninde og skubbede mig en gang også og hende skubbede jeg også til og så gjorde hun heller ikke mere. J og mig skubbede til hinanden en enkelt gang mere hver og så gik jeg ud af døren, fordi jeg skulle ringe efter en taxa. I køen stod min veninde M, hendes køreste og min nuværende kæreste. Jeg fortalte kort om hvad der lige var sket, men min kæreste var ligeglad og blev nærmest sur over at jeg havde skubbet til hende, selvom det var hende som startede.... Jeg blev tosset og gik. Min kæreste tog alligevel ind på baren selvom hun var der og hun havde skubbet mig. Hvad fanden bilder han sig ind!!

De hilser på hinanden hvis de ser hinanden... Hvordan kan han gøre det når han ved hvor meget jeg hader hader.

Hvordan kan jeg glemmehende for jeg har virkelig ikke lyst til at gå og tænke på en person jeg hader sån´. PLEASE HJÆLP MIG!!!

Knus CCCC

Er stået helt af Stået af
kan ikke finde hoved og hale i det, du skriver, men der blev i hvert fald skubbet..
Gå ind og bank en pude...

Lidt inviklet var det Q1024
Det jeg ser som problemet er ham fjolset du kalder din kæreste.
Han er sgu for meget, man bliver ikke væk flere dag, Det er pisse respektløst.

Det lyser hele dit indlæg af, så drop det kvaj.
Og undgå hende.

Man elsker ikke alle mennesker lige højt, og nu køre du had over på hende fordi din fyr er en røv.

Hvordan kom du ind på baren suss hl
Når du ikke er fyldt 18 endnu?

Hmm CCCC
øhh jeg er 21 år!!

Helt ærligt ... Hende der smiler
...Helt ærligt - fra bunden af mit hjerte - GROW UP!
Hvorfor hader du hende ?
Det er ikke hendes skyld, at din kæreste ikke er til at stole på - det er sq HANS!

Umiddelbart tror jeg at du skal tage og kigge på dig selv et stykke tid - hvorfor i alverden gider du da bruge en masse energi på at hade en kvinde, der rent faktisk ikke har gjort dig noget? Mon ikke det mere handler om nogle andre ting indeni dig, som du ikke kan håndtere?

Umiddelbart gætter jeg på, at du tror at J er mere lækker end du er - Har jeg ret?

Hvem er det din kæreste har valgt at være sammen med? Dig eller J?

Synes du så ikke at du skulle stoppe den der lillepige-adfærd og opføre dig som en lækker ung kvinde - Jeg er ret sikker på, at din kæreste også vil tænde en hel del mere på DEN adfærd end den du fremviser.

Din kæreste ville ikke holde med dig - selvom HUN startede ...beklager, men det er på børnehave-plan! Hvis du havde skubbet hende, så hun var kommet til skade og havde anmeldt dig, kunne du have stået ved politiet og stampeeet i gulvet, og sagt at hun startede - det havde ikke hjulpet! I øvrigt KUNNE du jo bare være gået udenom, istedetfor at mase dig igennem - Forestil dig, at du havde forsøgt at gå igennem, og de havde holdt hinanden i hænderne for at du ikke kunne komme videre, hvorefter du havde stukket dem et stort smil, blinket engang og bare var gået udenom!

Du kan ikke ændre andres adfærd, men du kan dælme ændre din egen!

Hårdt men sandt CCCC
Tak fordi du brugte tid på at svare. Du har meget ret i det du skriver. Men en ting må jeg nok sige og det er at hun vist har hadet mig i længere tid fordi jeg også er eks med hendes eks, så hun spiller selv op til ting. Men tro mig, jeg ved hvor barnligt det er, og jeg er mega irriteret over, at jeg går og spilder mine tanker på at være irriteret over hende... Jeg tager ting meget personligt og hader at være uvenner med nogen...

Hendes ansvar Hende der smiler
Jamen, det er da HENDES ansvar, at hun vælger at hade dig, og udvise umoden adfærd, når baggrunden for det had, bare er at i deler en eks.

Hvorfor ikke bare vælge at lade hende udvise den adfærd? Hvorfor bevæger du dig ned på hendes plan? Lad hende dog spille op lige så meget hun vil - hvis du ikke bider på krogen, men bare smiler af hende, så bliver hun jo den lille i det spil!

I øvrigt er "hader" et kæmpe ord - mon ikke anti-parti ikke er mere rigtigt?

Beklager, hvis jeg er for hård ved dig - men jeg har nu engang lært, at man skal koncentrere sig mere om hvad man selv gør, end hvad andre gør - og hvis ikke man bryder sig om, hvad andre gør, må man flytte sig fra dem [;)]

Jeg håber at det giver mening [s]

kh

Hende der smiler

Helt ok CCCC
Det er ok, nogen gange skal man have det lidt hårdt at vide.

Det her lyder sikkert mega mærkeligt, men hvis jeg bare f.eks. smiler til hende når hun spiller op, så føler jeg at jeg nærmest er en tøsedreng, altså at hun opfatter at jeg ikke tør en dyt... Jeg er hvis lidt underlig :)