Halbal

Halbal HilleHalla
Mine forældre vil ikke lade mig tage afsted!! Er 14 men kan simpelthen ikke overbevise dem! Nogen gode råd?

ha ha ha........ den ærlige Q
tænk sig er der stadigvæk noget der hedder "Halbal" ?
Jeg troede der var noget der uddøde med min generation, jeg er 30 år :)

Nå men jeg synes dine forældre er yderst fornuftige, du er kun 14 år, og er du klar over hvad drenge på 14 år er ude på :)

Når jeg tænker tilbage på hvad jeg kunne finde på,da jeg var 14 år, og hvor meget jeg drak til jeg ikke sansede en skid, og skulle til udpumpning den ene gang efter den anden, får min datter først lov til at gå til Halbal når hun er 18 år og jeg DESVÆRRE ikke længere har ret til at bestemme over hende.

Min mor orkede IKKE at sætte grænser,( jeg kunne sidde helt alene på kælkebakken som 8-9 årig, kl 23 om aftenen, i den anden ende af byen på et øde sted, og undre mig over hvorfor jeg ikke skulle være hjemme til lørdags hygge, når de andre nu skulle )

- det kan jeg hører dine forældrer gør, og vær glad for det, det betyder at de elsker dig, og vil dig det bedste !

I guder Teen-mor
Det er selvfølgelig nogle grove oplevelser, men ikke om jeg fatter, man ikke fatter pointen, når man er blevet pumpet ud. Ikke alle 14 årige er som du var, men det har måske en sammenhæng med, hvad du ellers i øvrigt levede i.

Til dig den 14-årige.

Jeg rendte også til halbal som 14-årig, men det var nu heller ikke noget min mor syntes, var verdens bedste ide. Metoden var i reglen: Hvad skal jeg gøre for at få lov til at komme afsted? Det kunne være alt fra opvasken i en uge til at sprede det hestemøj i roserne hun havde indkøbt, men uanset hvad, så gjorde jeg det.

Aftalen var max 2 øl og hjemme kl. 24 - og hvis nogen af de to ting ikke blev overholdt, så var der bare ikke noget der hed halbal overhovedet. De viste hvem jeg fulgtes med, og jeg havde penge til en taxa hjem.