Hallo

Hallo cv2002
Her er godt stille. [:O]

Nu med dette snevejr er der nok en del hunde der har det skidt med poterne. Os der bor i byen døjer også med salt. Min schæfer har mest lyse poter, de er nok mere sarte. Jeg har ellers aldrig haft problemer med salt hos de andre, men hende her er godt nok sart.

Jeg fik købt noget potevoks, men fik at vide fra en anden hundejer at man lige så godt kunne bruge vaseline!. Fedt når jeg lige ahr brugt 150 kr. på 2 stifter potevoks! Jeg kan så bruge vaseline når voksen er brugt, men så er sneen og saltningen sikkert overstået.

God jul til jer og vovserne. [;)]

hej, jeg har en Lille hund.
labrador og hun får sådan noget crame på ( kan ikke huske hvad det er for noget), men det hjælper mod salten, fordi det hjælper mod at trædderpoteren ikke flækker.

et lille tips herfra monarikke
Hejsa.
vi kender alt for godt til problemet her,men syntes selv vi har fundet en nem og billig løsning. Når vi har været ude og gå, får hundene altid vasket/skyllet poterne når vi kommer hjem og bagefter smører vi trædepuderne ind med denne salve : http://www.hund1.dk/Pelspleje/KW-Tea-tree-oil-salve.html ,den er rigtig god og drøj i brug,så den holder faktisk længe selvom den ikke er så stor. Hundene får dejlige bløde trædepuder og samtidig lindrer den også hvis de har lidt svie pga saltet. Held og lykke med det og rigtig godt nytår til alle :)

Jo tak cv2002
for tipset. Det er godt nok også dyrt. Nu når der ikke saltes så meget mere og der ikke er noget sne, klarer min hund det med at hun får smurt poterne med vaseline inden sengetid. (dog ikke nu hvor frosten er tør) Jeg prøver ikke at forbygge alt for meget med noget til hende, da jeg tror de bliver sarte af det.

Godt nytår. [;)]