Hallo, fedeste sommerhit i radioen ?

Hallo, fedeste sommerhit i radioen ? hoensi
Shakira, som de spiller hele tiden synes jeg.

helt klart joel
"Stupid Man" - hehe
"Im Crazy" - høhø
"Vågner i Natten" - hihi

øh nej Anonym
eller måske jo HVIS MAN PÅ CRACK

Juanes, selvfølgelig! anonym
med "La Camesa Negra"

Men Crazy er nu heller ikke helt dårlig

Hvem ved hvad jeg lytter til? dulkis
sommermelodien i år ved jeg faktisk ikke hvad er, det er endnu ikke lykkedes mig at opleve musikværten har fortalt hverken titel eller kunstnernavn.

Det er en meget stille og meget smuk sang og der er 30.000 cykler i Beijing og så synger hun vist "and I´ll love you till I die" - Jeg kunne forestille mig det måske er et soundtrack.

Nogen der ved hvad det er?

Det er: uhhhh Det er bare mig.. hehe
Hejsa.
Jeg ved ikke om det var bare gas eller om det er et rigtigt spørgsmål (man kan aldrig vide det herinde) hehe... meen jeg svarer nu alligevel.
Det er en sang med Katie Meluah (eller hvordan det nu staves) og den hedder vist nok "6 milion. bicycles in Bejiing"

Tja... ;) Tarzansine
Hejsa.
Ja den er ret god. hehe.. faktisk er det ikke oprindeligt hende der synger den. Sangen stammer nemlig fra "Dirty Dancing 2", men hun er nu sluppet godt fra det alligevel. Dét må man give hende.. hehe ;)

Tusinde tak begge to. dulkis
så skulle der være mulighed for at finde den.

dirty dancing 2???? icarus
er der er 2er???

de samme skuespillere?? den har jeg da aldrig hørt om??

Ja, det er der da ;) Tarzansine
Hai. Ja det er der, men det er ikke de samme skuespillere. Den forgår på Cuba i 1950'erne, og den blev lavet i ca. 2001, men er ikke helt sikker. Men den er basseret på en virkelig historie. Og filmen er KANON.

Den hedder... 123
"Nine Million Bicycles" og er med Katie Melua

hmmm icarus
sjovt man aldrig har hørt om den men er nok netop pga.det ikke er de samme personer der er med.... handler den om det samme?? bare et andet sted?

Lykkeligt befriet sanessa
For at høre radio! GIIIIDEr ikke høre sådan noget L**** Bryder mig ikke om Shakira..

Radiomusik der holder ;o) http://www.snakenetmetalradio.com/default.asp

hehe Der er for lidt tungmetal på SOL-en...

Dirty Dancing 2 Tarzansine
Hejsa.
Dirty Dancing handler om:
Da den 18'årige amerikaner Katey Miller flytter til Havana med sine forældre i november 1958, forventer hendes forældre, at Katey vil omgås de unge fra "overklassen". Men da hun møder den lokale tjener Javier, bliverforandret, da han introducerer hende for den sensuelle cubanske dans og musik. Da han mister sit tjenerjob på det fine hotel, som Katey og hendes famile bor på, er det indirekte pga. Katey, overtaler hun Javier til, at de to skal stille op til en stor dansekonkurrence -og, at de skal vinde den, så Javier får råd til at tage sin familie med til Amerika.

Da Javier og Katey mødes i hemmelighed for at øve deres dansetrin, danser han direkte ind i hendes hjerte. Med revolutionen lige om hjørnet prøver de at bevise over for omgivelserne, at deres kærlighed er værd at kæmpe for. Men det er sværrer end som så.

Håber du kunne bruge dette lille referat til noget. Det er i hvert fald en af mine yndlingsfilm. God fornøjelse, hvis du skal se den.