Halloween? Amerikaseringen?

Halloween? Amerikaseringen? Anonym
Aftenen inden det hele går løs, er dette er et spørgsmål om normer og tradition, halloween eller Allehelgensaften som aftenen hedder i dansk tale, Er jo i bund og grund en gammel Amerikansk tradition, hvor græskarfrugter skæres til med ansigt, for at lede Uhyre bort, dog blir denne aften i dagens danmark betragtet som endnu en lejelighed til at fyldes os med diverse former for spiritus. jeg væmmes over folks mangele forståelse og respect for denne begivenhed. Men også indirekte griber beslutningsprocesserne ind i det enkelte menneskes liv. Vi er hele tiden omgivet af mennesker, der træffer beslutninger, som sætter begrænsninger for vor egen aktivitet. Når fødevareproducenterne vælger at markedsføre bestemte typer for alcohol, bliver vores børn påvirket i en negativ retning.

Tja.. Bo Andersen.
Nu har det vel næppe noget med Herning og omegn at gøre, men ligesom befolkningen rykker mod højre med alderen, så bliver man generelt også lidt mindre idealistisk og i stedet mere pragmatisk, man føler mindre behov for radikalt at forandre verden. At du kender en flok socialister (forældre mod politivold?) som er forblevet tro mod deres rødder, gør det ikke mindre rigtigt.

Bo Andersen/ Distriktchef Døgnnetto. Distrikt 60.

Hm! Kettner.
Jamen det synes jeg da du skulle fortælle alle de asylansøgere der stod og jublede ud til os da vi nærmede os hegnet. Fortæl det til den tidligere beboer i Sandholm lejren der igår kom hen til mig og fortalte hvor lykkelig hun var for, at der var mennesker som mig, der havde modet til at kæmpe imod de forhold, hun selv havde været udsat for.