Halvdelen af de unge i gymnasieklasse har røget

Halvdelen af de unge i gymnasieklasse har røget Gammel sund ryger
vandpibe og en stor del ryger det fast dr. kl. 7.00 , Kræftens B. er bekymret. Mit barnebarn går også i gymnasiet og kommer fra et røgfrit hjem, er blevet godt vejledt af forældrene omkring det at ryge, - hun siger selv ligesom kammeraterne at forældrenes vejledning virker meget bedre end Kræftens B. skræmmmekanpagner (de unge gider ikke høre alle disse forbud og der er konstant pegefingre)

Har de nogen sinde lyttet? flaks
Det slår mig bare, at ungdommen(hvem de så er?) aldrig har lyttet. Hvorfor tror du at verden går af lave. Som min gamle dansk lærer altid sagde."hvis i er blomsten af Danmarks ungdom, så er jeg glad for jeg spare op til min pension selv"
lol

Og halvdelen, før hen var det vist 95 procent. man fik jo et cigaret-etui i konfirmationsgave. Har jeg ladet mig fortælle.

PS... flaks
Et eller andet sted henne må nogen skræmmekampagner virke. Jeg drak ikke før jeg var 19. Da vi i en time i 6. klasse så en film om alkoholikere.
Man så en mand blive kørt på en ambulance-båre ind på en skadestue. Han havde skrumpelever ( en sygdom med det mest misvisende navn, efter billedet at dømme). Med blod om munden og lignede at han havde en fodbold på maven under tøjet. han så ikke rask ud overhoved.[:|]
Puha, da. Den hang ved længe.

Ja det var almindeligt Gammel sund ryger
at man fik lighter eller cigaretetui i konfirmationsgave og der blev altid delt røgelse cigaretter + cigarer) rundt mellem retterne og til kaffen (i 50erne også senere) selv på sygehuse til møder og i pauser var der røgelse til læger og sygeplejersker, hos mange læger kunne man ryge i venteværelset, - ja da 50% røg så det var jo rigtig mange, og så kan man sige så meget om det men sådan var det.
P.S kan du ha`en god aften jeg skal spille skak nu med min nabo.

Og hvad så ? hallodu
Der er også gymnansieelever der tager narko eller handler med hælervarer, men det det er måske en anden historie ?

Hold da helt op dulkis
- der var da tobaksfade til mit bryllup. Min far ville da nødig fremstå som nærig [:O]
og det var altså i 70´erne, men såvidt jeg husker måtte vi nu ikke ryge før vi var 18, men, med det som med så meget andet, blev der hørt efter med et halvt øre. Formaninger har det aldrig skortet på...[:D][:D]

Er det mon derfor Anonym
at alle undersøgelser viser, at de unge ryger hvis kammeraterne ryger - og at forældrenes rygevaner i den forbindelse er fuldkommen ligegyldige?

Rigtigt mange skoleelever og gymnasieelever har prøvet at ryge. De har også prøvet at blive stang hamrende stive, de har prøvet hash, kokain, rygeheroin, ecstacy og en hel masse andet. Det er en del af det at blive voksne, at de skal prøve nogle ting af.

Det der er foruroligende ved denne undersøgelse, hvor det viser sig, at de unge ryger vandpibe, som de spiser vingummi, er, at de overhovedet ikke er klar over risikoen ved vandpiberygning. Det er nøjeagtigt lige så farligt som almindelig rygning, og nøjagtigt lige så afhængighedsskabende.

http://www.liv.dk/nyhed/index.asp?nID=1310