ham og ham, gør mig forvirret=(

ham og ham, gør mig forvirret=( mille-smiley
ved ikk li hvordan jeg skal starte. men jeg har altså en kæreste, om ikk så lang tid har vi været sammen i et halvt år. men lige fortiden syntes jeg ikke rigtig han skriver over mobilen, det har været sådan i nogle måneder at jeg har skullet skrive først eller ringe op hvis vi skulle snakke. men så overtog han det med at skrive, og jeg blev da helt vildt glad. men nu når vi skriver sammen, er der bare 2-3 besker og han skriver for det meste bare k eller ja i dem jeg modtager=( når vi er sammen har vi det hyggelidt og da også frækt:P men han arbejder meget(han er i lære) og møder derfor tidligt og har som de fleste håndværkere fri ved 4 tiden. jeg dyrker sport tirsdag og torsdag så der kan vi ikke være sammen. mandag og onsdag arbejder han tit på et andet job han har, og han har først fri til kl 8. hvis vi så skal være sammen, blier det ikke mere end 2-3 timer afgangen, for vi skal jo op begge 2, og han tidligere end mig.
men nu jeg begyndt at skrive med en anden fyr, som jeg ved kan lide mig, og som har massere af tid til at være sammen med mig.
jeg syntes bare det er ondt overfor min nuværende fyr, for ham elsker jeg virkelig, men kan bare ikke have det der med tiden og at han ikk skriver af sig selv. jeg har sagt det til ham, men det ændre sig kun nogle dage. jeg ved han er sådan en der ikk rigtig tænker over sådan noget. jeg "tror" at jeg gerne vil have noget med den anden, men jeg "tror" også kun fordi at jeg ved at jeg ikke ville kunne undvære min kæreste nu. hvad skla jeg gøre?

tilføjelse mille-smiley
med min nuværende kæreste er vi så næsten kun sammen i weekenderne, og der er for det meste om aftenen, hvis der så er privat fest, tager vi til den, for vi er begge meget fest glade. så så meget er vi ikke sammen:(

Tage dig sammen - Kvindemennesket
Det skal du gøre.... men først og fremmest - hvor gammel er du ?? Ikke så gammel vel... i så tilfælde er du undskyldt... Men ellers synes jeg du skal skynde dig at forlade din kæreste for du fortjener ham ikke...
Han skal da have en der respekterer ham, og holder af ham for den han er... og ikke udfra hvor meget han gør for sin kæreste...
Tænk hvis vi allesammen bare gik og skiftede vores kærester ud hver gang der stod en anden der var klar med mere opmærksomhed... så ville alle forholde jo bryde op konstant...
Græsset ser oftere grønnere ud på den anden side, men springer du over hækken finder du ud af at det også bliver hverdag der...
Gør istedet selv noget for at holde liv i jeres forhold, pak en madkurv og inviter ham til en hyggelig aften med mad og drikke ved vandet - ( du er endda så heldig at vejret er til det pt )
Og ja... tiltider ser man ikke hinanden så meget når man ikke bor sammen -
Men i kunne jo også bruge weekenderne - Der kan man jo godt finde lidt flere timer sammen...
Det kræver jo også at du selv er lidt opfindsom...

Ikk ???

Nej, nej nej lyt her i stedet! Rouge
Det lyder som om din kæreste ikke opfylder dine behov og lever op til de ting du i øvrigt er venlig nok til at påpege over for ham ville betyde noget for dig.

Set i lyset af at I ikke har været sammen så overvældende lang tid, så synes jeg, du skal prøve at finde ud af om der er god kemi og basis for et et forhold med ham den anden.

For jeg har allerede et klart billede i hovedet af dyn kæreste som type, og det er typen som bare tuller rundt og ikke rigtigt tænker for dybt over ting og ikke er et handlingsmenneske.

Hvis han HAVDE været ovenstående, ja, så havde du jo ikke behøvet at søge råd!

Så søde pige, måske passer I bare ikke sammen. Det kan godt være, at der er forvirrende følelser imellem jer, men hvis ikke du føler, at han vil kunne gøre dig rigtigt glad og lykkelig på noget som helst tidspunkt, ja, så har du svaret lige foran dig.

Søg lykken :>

hvad er det værste der kan ske ? fantasten
spørg dig selv hvad det værste der kunne ske ville være ?

At din fyr slog op og den anden mistede interessen ?

Du er bange for forandringen og søger måske bekræftigelse hos den anden fyr, for det er jo det din egen fyr ikke giver dig.

2 fluer med et smæk, men du er ikke tilfreds og ved ikke om du bør kaste dig ud i et nyt eventyr.

Hvis du ikke kaster dig ud i det nye eventyr ved du ikke hvad du går glip af og du sidder fast i et forhold hvor du om 6 måneder vil spørge dig selv havde det været bedre med y i stedet for x som jeg nu er sammen med.

Jeg gætter på at du ikke er så velbefaret på kærlighedens landevej og derfor bør du gøre det du har det bedst med.

Det kunne måske være grønnere på den anden gren, det ved kun du !