Hamas-leders søn bliver kristen

Hamas-leders søn bliver kristen M.H.
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294236:Udland--Hamas-leders-soen-bliver-kristen

Det må være mellemøstens modigste mand?!

Som atist håber jeg så at hans næste skridt bliver at tage springet fuldt ud og forkaste religion som det sludder det nu engang er. Videnskab er alt andet lige et mere interessant udgangspunkt her i livet end religiøse fabler. Eller tager jeg fejl??

Fredelig sameksistens Anonym
Uanset hvilket udgangspunkt vi har her i livet, om det er islamisk, kristen, jødisk, ateistisk eller et helt 5 udgangspunkt er det vigtigt at vi kan være i stue sammen og respektere hinandens tro og viden. Som ateist er det logisk at mene at religion er sludder, men hvis man vil dialogen med religiøse mennesker, skal man nok ikke kalde det de tror på for sludder.

Fredelig sameksistens Enrico
Fuldstændig enig.

Religion er jo noget sludder M.H.
Du har naturligvis ret i dit grundsyn som jeg naturligvis deler.

Omvendt må vi også se i øjnene at religioner - særligt de store dominerende af slagsen - har være konsant årsag til voldsomme konflikter og undertrykkelse af anderledes/rationelt tænkende.

Venligst

Michael

(se eventuelt også ateist.org: http://debat.ateist.net/showthread.php?s=d2baf13eacd91cdc8f595f5363a1e389&p=27574#poststop der har mange gode artikler og debatter med udgangspunkt i religion).

Religioner og had M.H.
http://politiken.dk/udland/article211630.ece

http://www.adl.org/PresRele/ASaw_14/default.htm

Debatten om antisemitisme er eksempelvis død i Danmark. Det er antisemitismen imidlertid/desværre ikke.

http://www.bt.dk/article/20060925/NYHEDER/109250005/1039

Vh.

Michael

Junior. la34sf
Er er kommet på rette spor, han har vel set hvad det helvede i mellemøsten fører til, når man høre en eller anden idiot hvæser ind i en mikrofon, aaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuaaaaaaaabbbbbbbbbbbb, hvor herre bevares, tror de virklig den almægtige vil finde sig i sådan en larm, næ de må sku se at få lært lidt selv ironi, det er den bedste vej her på planeten, tag tingene med et gran salt, der er ingen fremtid i det mullavæsen, få jer et liv, i vil altid kun være taber på denne planet.

Fredelig sameksistens anonym
Kære Michael
Uanset om vi taler religion eller ideologi, giver magt selvfølgelig mulighed for undertrykkelse. Hvor mange af de konflikter vi har i dag, der er religiøst betinget og hvor mange der er ideologisk eller kulturelt betinget er nok svært at klarlægge.
Men jeg tror at vi alle i dag er bevidste om, at der er en magtfaktor der er altafgørende for de fleste konflikter.
Den største religion/ideologi der bliver tilbedt af flest mennesker på jorden er penge. Det er ikke alene det vi tror på.
Pengene er det, vi ved, der giver os de bedste betingelser for vores eget og nærmestes ve og vel.
Men, hvad med næstekærligheden og alle de andre samværs værdier, der er medvirkende til at interaktioner mellem mennesker ikke udarter sig til voldelige konflikter. Hilsen Søren