han er død

han er død anonym
æret været hans minde.
http://ekstrabladet.dk/112/article212845.ece

NÅ! Superman
Så er der en mindre.

Det svar Q50
er der ikke meget hverken super eller mand over, men man kan sige, det er godt det ikke gik ud over andre end de par idioter selv.

HVAD?? Mindet om de uskyldige!!
Hvem vil mindes den person som køre i høj fart og køre sig selv ihjel???

lad det være en lærestreg topp1
Ja når man er ung og lige har fået kortet så er man jo pavestolt for nu må man jo køre bil. Desværre glemmer en del, at nok har de fået lært at køre, men det er jo nu de først rigtig skal til at lære at køre bil. Det er et stort ansvar at begå sig i trafikken og det er jo altså ikke et stykke legetøj, men faktisk en rigtig dræbermaskine man sider i og skal styre. Men desværre så tager alt for mange alt for let på dette ansvar, og det er ikke kun de unge jeg ser mange i alle aldre tage chancer for at kunne komme 2 minutter før alle andre, men de ender med at komme to minutter før til deres egen begravelse eller tager livet af et andet menneske fordi de har åh så travlt, så kør dog for sørenhjemmefra i ordentlig tid eller ring til dem du er på vej til og sig at du bliver forsinket så du kan køre ordentligt, jeg oplever dagligt billister der drøner igennem min by Ilskov fordi de ikke gider at lette foden fra speederen igennem en lille by, hallo her bor der altså også andre mennesker, børn som voksne og vi vil da blive glade hvis farten blev overholdt.

undskyld mig maj74britt
Men æret være hvems minde..... jeg er dybt taknemmelig over at denne trafik psykopat ikke længere er på vejene hvor han sætter alles liv på spil... jeg ved godt at du, anonym, kender den afdøde og at du kender en anden side af ham som offentligheden ikke får kendskab til, og jeg fryder mig ikke over at du har mistet en ven, men som sagt, er jeg ovenud lykkelig for at det ikke endnu engang kostede uskyldige livet når unge mennesker kører ´bugge´