Han er ikke homo

Han er ikke homo Særling
I min omgangskreds har vi en fyr, som er meget bøsset. Vi har alle sammen troet, at han bare skulle have tid til at "springe ud".

I dag holdt vi fest. Han fortæller, at han godt ved, at vi alle tror, at han er homo. Men det er han altså ikke. Faktisk er han forelsket i en pige. Vi mobber ham på vores sædvanlige kærlige men også grove måde...

Problemet er, at vores fordomme åbenbart har gjort ham usikker i årevis. I aften efter tilpas mange drink afslørede vores bøssede ven, at han ofte havde forsøgt at tænde på mænd, fordi alle var så sikre på hans seksualitet, at han troede, at der var noget om det.

Vi tror ham. Han er ikke homo, han er bare ufatteligt bøsset i alt, han gør.

Der var mange piger i aften, så stemningen var, at han bare skulle springe ud, men han kunne ikke, selvom vi pressede. Jeg har lige haft en lang snak med ham om det. Han havde lyst til at være homo blot for at gøre os glade.

Jeg skammer mig helt vildt over mine fordomme. Derfor skrive jeg dette indlæg i min brandert kl. halv ni lørdag morgen.

Lad ham LIR
have sit sexliv i fred. I kan ikke forlange at han skal springe ud på kommando.

Måske siger han sandheden eller måske var han endnu ikke parat til at tage springet og har stukket jer en hvid løgn. Uanset hvad så skal i lade være at presse ham.

Endelig kunne det jo være at han mener, at hans sexliv ikke vedkommer jer.

To be or not to be.. Breeder
Der er ufattelige mange fimsede mænd som er breeders og hypermaskuline Brian typer som er homoseksuelle. Jeg er forlængst holdt op med at gætte folks seksualitet udfra væremåde.

folk er utrolig fordømmende... icarus
tænk sig den stakkels fyr overvejede at få en mand bare for at gøre jer glade!!

skal man være homosexuel skal det være ens egen lyst. han er vild med en pige og tør måske ikke gøre noget der, netop fordi i andre konstant har moppet med han var bøsset?

mange er metrosexuelle i dag, altså fyre går i lyserødt, sætter håret går i bad hver dag osv. bare fordi man gør det behøver man ikke være til fyre ;)

ja - og hvad skal han med fjender Veninden
..når har sådan nogle venner?

også icarus
min tanke. kan ve være et fedt hvad sexualitet han har. hvis han er en god ven?

Bøsset mænd Kvinde 49
Hej, min kæreste der er 31 er formintlig hvad du vil kandet bøsset, da han er barberet i armhulerne, i skridtet og på benene. Han har tillige en navle piercing og går med g-streng.

Han er sådan forbi jeg kan lude ham sådan. Er han ikke sådan er han ikke min kæreste. Han var ikke sådan da jeg mødte ham for 2 år siden men nu er han som jeg vil have ham og han kan lide det. Og der er mange der syntes han er lidt bøsse agtig men det er han ikke - han er en super elsker.

Jaja Særling
Vi elsker ham jo. Vi er vokset op sammen.

Blander I jer ikke i jeres venners (kærligheds)liv? Det gør vi i al fald i vores vennekreds.

joh selvfølgelig icarus
men mopper ikke dirrekte..
eller tvinger dem ud i ting de ikke vil.

og snærre ikke, kun hvis de selv ønsker at fortælle da.

metromand megaspiller
ja det ord dukker mere og mere op på nettet og det er nok lidt eller meget det din ven er.
heldigvis kan mænd gøre mere ud af sig selv uden at blive kaldt for bøsse. og det overrasker mig lidt at i yngre tager sådan på vej. i dag er det at være anderledes jo det vi måske tænder mest på idag. for hvem har ikke tænkt på at hende/ham med punkhår og ringe de mærkeligste steder og overdrevent brug af make-up. måske inderst inde er den du søger ja hva tror du:-)

DROP MOBNING megaspiller
megaspiller siger drop mobning det er for de svage
som prøver at gøre andre svage.. og det er så not cool...