Han er til Pampers...

Han er til Pampers... stinejosefine
Han higer efter at blive skiftet og talt babysprog til.
Kan det være en konsekevns af en forsømt barndom, hvor kusiner ikke gad lege læge med ham?
I wonder. Er der mon mange som ham? Er der mon også piger, der vil pylres om?

Infantisme signesmail
Tja, han er ihvertfald ikke alene. Tror ikke det har noget med nogen forsømt barndom at gøre, ej heller psykiske problemer eller andre dårlige undskyldninger man kan komme med. Han har det bare sådan, og sådan er dét...

Tror ikke man kan komme med en entydig forklaring. Hvorfor er nogen til SM? Hvorfor er nogen homoseksuelle? Hvorfor er nogen vilde med latex? Gummistøvler? Lak? Læder? Pis? Hvad med transvestitter og transseksuelle?

Synes det er fint så længe det ikke går ud over nogen ufrivillige, og tror ikke alting kan forklares.

vi udlever nok fantasien i det daglige *GG* milla
Der går ikke en dag uden at der kommer en reklame for et hygiejnebind, hvor kvinder slipper sig selv fri, selvom de har et bind på. At det for mig og mange af mine veninder er BS er noget andet.

Jeg tror ikke at der er nogen af mine veninder der går med en hemmelig drøm om at gå med ble. Jævnligt sidder jeg med veninder og bliver irriteret over reklamer over bind, så jeg ville nok blive irriteret, hvis da ikke hysterisk ( det kan jeg også godt blive ) hvis jeg skulle iføre mig en ble.

Hvorfor gør mændene det så ?

kan det have noget at gøre med at man ikke skal tage ansvar for sit eget liv, ved at iføre sig en ble og lege at man er tilbage i tiden ?

I england er det jo ikke ukendt at mænd tænder ved elev lærerinde rollen, men det er måske mere forståeligt ?

Kan det have noget at gøre med at det kommer an på hvornår hjernen/kroppen får sin første "seksuelle" oplevelse, der gør at man søger tilbage ?

Eller er det en uforløst oplevelse, der gør at man skal leve det ud på ny ?

det var de tanker jeg gjorde mig...

milla

Ang. brug af pampers Anonym
Hej med jer i skriver at i ikke kan forstå der er nogen der tænder på at bruge ble, jeg kan fortælle jer der er mange voksne, både damer og mænd, der gør, inklusiv mig selv, jeg er en mand på efterhånden 58 år, jeg er sådanne indrettet at jeg aldrig er holdt om med at tisse i sengen, derfor begyndte jeg at bruge ble igen, efter jeg havde mødt en anden kvinde som jeg nu er gift med,til at starte med havde jeg meget imod, at jeg skulle bruge bel igen, men da jeg opdagede, at det indebar at jeg ikke længere svømmede rundt i mit eget tis om morgenen, da tabte jeg mit hjerte til det at bruge ble, jeg ved ikke hvad det er der gør at man kommer til at holde af det at bruge ble, men jeg kan fortælle, det føles ikke ubehageligt at havde en våd ble på, hvorimod en våd seng er ualmindelig ubehagelig at vågne op i.
Jeg kan oplyse at det at jeg bruger ble er af nød, og derfor har jeg en bevilling, så jeg modtager mine bleer fra kommunen, det er også sådanne, at jeg på ingen måde skjuler, at jeg bruger disse bleer, alle i min omgangskreds, ved det, og det kan hverken gøre mig eller min kone flove, da det er en nødvendighed. Jeg har lavet en hjemmeside der omhandler emnet, den kan nås via. www.babyj.daiper.dk
Der kan i gå ind og læse lidt mere om hvordan det er at være voksen og vådligger.