han fik en blodprop

han fik en blodprop lud-vig
Jeg har ikke haft kontakt til min far i et par år....årsagen er ikke rigtig uvenskab....nærmere ligegyldighed fra begge sider. Da der var gået et stykke tid hørte jeg gennem min søster at han var flyttet...jeg fik aldrig selv et flyttekort, og på en udskrift fra banken kunne jeg se at på den opsparing han havde startet til mine børn, den havde han stanset indbetalingerne på......så jeg har faktisk haft det sådan lidt som om at så kunne det jo også være ligemeget....han gad os åbenbart ikke.......Selv er jeg heller ikke bleg for at indrømme at jeg heller ikke selv har giddet ham, han bor 200 km væk og med mand og 3 børn og hund er det ikke lige at komme forbi til kaffe. Nå men nu er det sådan at jeg gennem min søster har hørt at han nu har fået en mindre blodprop i hjernen.....selv fik jeg ingen besked om det fra ham eller hans kone. På den ene side har jeg det sådan nu at jeg føler jeg er nød til at kontakte ham...om ikke andet så for at sige god bedring....men har faktisk ikke lyst.....ønsker han overhove min deltagelse når han ikke selv har kontaktet mig vedr. sygdommen? Hvad ville i gøre?

Jeg ville.... mig selv
kontakte ham før det er for sent. En dag er han her ikke mere, og jeg synes jeg sporer at du trods alt har lidt lyst alligevel... Ellers ville du slet ikke gå med tanken om det.
Jeg har selv en far jeg har kontakt med on and off, men jeg ville være ked hvis jeg ikke lige fik sagt det jeg ville hvis han pludselig er væk. Måske har han ikke kontaktet dig, fordi han føler at du ikke er interesseret. Han tør måske ikke??

Ta´ du modet til dig og kontakt din far.

Mig selv.

man vælger jo selv! knightonranden
Tænkte at du får al information fra din søster,giver det ikke grobund for nogle tanker.
Uanset hvor din far er er også din søster!
Tro du selv har valgt det der forgåer imellem jeg.
Om der er 200 km never mind hvis du holder af din far så du har helt klart valgt fra og din far gør det nu.
Venligt hilsen