Han har friet

Han har friet Helene I.
Til min 40 års fødselsdag blev jeg temmelig glad for en af mine søns lidt ældre kammerater. Vi har set hinanden temmelig meget, de sidste par år. Det har udviklet sig lige så stille og roligt og han friede altså i aftes!

Jeg er 42 og han er lige fyldt 25. Hvad pokker gør jeg? Er aldersforskellen ikke for stor? - min søn aner ingenting. Min kæreste og jeg har forsøgt at gå stille med dørene.

Seriøse råd modtages virklig med taknemmelighed.

Hej Anonym
Hej.
Jeg ville nok ikke gifte mig med ham, men bare være kærster. Aldersforskellen er for stor, og du vil på et tidspunkt være for gammel til ham. Derfor syntes jeg ikke du skal gifte dig, hold det for jer selv, og nyd det der er nu. ønsker for dig det må går jer godt. Hilsen kvinde på 40år, der selv har haft en ung elsker.

hvor mange er nordmænd? lad os starte en ny debat
er do nurdmand?

Hvad med at anonym mor
starte med at snakke med din søn om det og se hvad han siger og tag den derfra...

Kærlighed har ingen alder. mhlh
Hvis du elsker ham af hele dit hjerte så gift dig med ham, kærlighed har absolut ingen alder :-)
Jeg håber du finder ud af det hele og får et fantastisk bryllup.

Elsker-elsker ikke. drudeheksehyl
Jamen det er da ikke svært. Hvis du elsker ham,er alderen helt ligegyldig.Jeg giftede mig med min unge elsker, og det er idag 24 år siden.:-)

Hvad sker der ? En kvinde
Nå, Alex på - JA, 40 - har lige giftet sig med en 14 år yngre mand.
Så I andre mener altså, at 15 års forskel er at gå over grænsen???

Men åbenbart ikke for de mange (ofte mænd), der gifter sig med 20-25 år yngre 'modeller'...

Og husk lige, at kvinder generelt lever længere og ved bedre helbred end mænd.
Og at de ved overgangsalderen ofte udvikler sig stærkt som mennesker, mens mange midaldrende mænd bliver mavesure, påståelige, tryghedssøgende.. Ja, det er altså en mand, der har videregivet denne iagttagelse med ærgrelse på sit køns vegne.

Var jeg dig, ville jeg prøve at finde ud af, om min kæreste dybest set ønsker det liv, han kan få med dig. Muligvis et liv uden egen børn (men det vil han måske alligevel kunne få, igen: jf. Alex.. : -)

Jeg sender hare ønsker om Lykke og Glæde og Ja, Verdener af - vægtløs og misundelsesløs og tvivlløs - KÆRLIGHED til dig og til JER!

fra en kvinde

Snak med sønnike først. miss.vickie
Jeg vil lige sige til alle der ser på alderen som et problem og er fordømmende, prøv lige at vend den, havde det været manden der var 42 og kvinden der var 25 var der ingen der ville løfte et øjenbryn, ja, det er ligefrem blevet moderne indenfor filmens verden, men om det holder i længden er aldrig til at vide, heller ikke med jævnaldrende, der er ingen garati på kærlighed.

Så hermed tillykke med kærligheden, hvis det er det det er.

Jeg ville nok lige tage en snak med "min søn" først og høre hvad han mener om sagen, hvis han er glad på Jeres vegne, så må du/I følge Jeres hjerte.

Men hvis du har på fornemmelsen at din søn vil "slå hånden" af dig for det, ville jeg ikke gifte mig med hans kammerat, og slet ikke fortælle ham om din situation med ham lige nu, det kan måske give større problemer end du lige har tænkt på, hvis du vil konfrontere din søn med forholdet, skal du forudse at det kan give store problemer imellem Jer alle.

Held og lykke med din beslutning. ;o)

Sønnen ude at rejse Helene I.
Tak for dit lange indlæg.

Min søn er i USA ½ år og kommer først hjem til sommer. Jeg tror faktisk , han vil være rigtig meget fordømmende.

Jeg aner ikke mit levende råd - jeg kan jo heller ikke bare sådan holde min kæreste hen? Eller bare gifte mig, uden at fortælle mine nærmeste det (mine søskende, forældre og min søn) Hjælp - hjælp - hjælp

så flyt til norge i 1/2 år nyt emne
du har jo en fremragende chance for at vågne op i det høje nord.
God rejse.

42 - 25= 17 år Marianne25
.................

Regnestykke? Helene I.
og hvad er det så, du vil sige med det?
Jeg kan jo godt regne selv!

Mange hilsner

Friet Henriksørensen
I kan jo bare være venner og lade være med at gøre så meget i det.

ordnede forhold Helene I.
Vi har snakket en del, netop lige om det, du foreslår!
For ham, betyder det rigtig meget at blive gift - især hvis, der kommer børn, hvilke han gerne vil have.

Din søns kammerat??? Annie unlog.
Aldersforskel rager mig en papand...;0)) - kærlighed kender jo som bekendt ikke til alder.

At han så er din søns kammerat - får mig til at studse lidt, men jeg ved jo så heller ikke andet end det lidt du har skrevet.....så længe din søn er helt klar på at hans mor og hans ven....ja, så burde der jo ikke være et problem der.

Men fremmed er det, for mig, når en mor (selv til en voksen søn) fifler m. hans ven - giftemål etc. uagtet.

Mvh herfra

Prøv at vende den om Utopisk umulighed
Det er nok din søn, som vil have sværest ved at sluge den kamel, så prøv at forestille dig, hvordan du selv ville have det, hvis din søn skulle giftes med/havde friet til/var i et forhold med din bedste veninde....Arrrj, det er ikke en rar tanke, vel?!

I øvrigt er det da de færreste 25-årige, der er helt klar til at binde sig for evigt og i øvrigt med en så meget ældre kvinde....så jeg ville nok personligt have mine tvivl om, hvorvidt han bare er blevet grebet af øjeblikket og om det vil holde....

Tvivl anonym
Alene af den grund, at du er i tvivl, bør du sige nej. Hvis du var virkelig forelsket havde du slet ikke tøvet et sekund, og du havde været fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker og tror.

ok - helt i orden snefus
gør hvad du føler er rigtigt, tag ikke hensyn til andre, det er dit liv og lykke det gælder.
Hvis det var omvendt, hvor alderforskellen, hvor manden er 20 år ældre, tænkte alle andre at det var godt skoret af manden, nyd ham bare.

Tillykke.... ayamus
Hop op og fald ned på hvad andre mener og synes - 42 år, og han er 25, du må da være en særdeles dejlig og lækker Quinde.
Tillykke med det :-)
Jeg synes DU skal følge DIT HJERTE, elsker du ham virkelig som han elsker dig?
JA hvad venter du så på, lykkens tog holder foran dig - HOP DOG PÅ NU!!!!!
Og indstil dig så på at mange i starten vil være VILDT forarget- og hvad så?
De finder snart noget andet og snakke og sladre om.
SÅ interresandt er en aldersforskel på 17år ikke :-)
Hvis i har kendt hinanden i 2 år, og han gerne vil have børn og du ligeså, ja så snes jeg i skal kaste jer ud i det med det samme, så du kan få baby i en nogenlunde alder.
Og så ville jeg hvis jeg var i dit sted, indstille mig på at spise en sund kost, og tage en løbetur og en omgang i fitness centret ofte, så jeg havde MAX overskud til baby, og var MAX HOT for min lækre unge mand i maaaange år endnu.
Tænk på Gunbritt, hende frisøren- min mand på 33 savler :-) det samme gør jeg- det er da ikke så skræmmende at blive 60 og så holde sig som hun gør vel?

Så stort tillykke, sønnemand skal nok tilgive jer, når han har vænnet sig til tanken.
I træder jo ikke på nogen, er utro, eller gør andre ondt.

Håber i bliver lykkelige og får et laangt liv sammen.
Kærligheden sejrer næsten altid :-)

den er tricki nullermor
man siger kærlighed ikk har nogen alder.. men af erfaring kan jeg sige at det har den.. jeg var 18 han var 33 jeg havde ingen skrupler men efter 9 år sammen og flere børn på bagen begyndte aldersforskellen at spille ind .. Forskellen er kolosalt når man snakker kvinde til mand .. altså at kvinden er ældre.. men igen man skal ikk male fanden på væggen og jeg tror hvis du ikke havde været i tvivl havde du nok hellere ikke søgt svar kontra gode råd herinde... Men er godt råd er blot føl efter i dig selv - jeg sikker på at du trods alt sidder inde med svaret i dit indre men blot li sku ha lidt råd og opbakning fra andre.. !! Det skal nok gå skal du se ..

pøj pøj med kærligheden..

Tak til Jer allesammen Helene I.
Jeg er overbevist og kærligheden vinder.

Jeg har intet at tabe, men alt at vinde. Jeg er heldigvis nået en alder, hvor der er mindre og mindre der nager og forskrækker mig og mere og mere der pirrer mig!

Nu er det påske ....og jeg har fridage og feriedage. Jeg vil i motionscentret, lidt mere end jeg plejer. Have lidt sol- en to til tre gange, være rigtig lækker med flad mave. Selvfølgelig kan jeg alt det lir!

Tilslut er der kun, min voksne søn, barn in spe ( rolig nu, måske om et år), hvem ved, hvad fremtiden kan bringe? Jeg er sikker på - masser af gode år sammen med min dejlige kæreste og elskede.

Jeg gør det, om i kan li`det eller ej - takker af og siger tak til Alle og JA til mit livs kærlighed.

Knuz og kys til Jer Alle

Nej hvor dejligt at hører.... ayamus
endnu engang tillykke med kærligheden :-)
Og god påske til jer...