han skal til fødselsdag ved eks, hvad gør jeg?

han skal til fødselsdag ved eks, hvad gør jeg? forvirretpigebarn
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, håber der er nogen der kan komme med et råd eller hvordan de ville have det eller gøre.

Min kæreste som jeg har været sammen med i to år og ca et år/halvt år før mig havde han været sammen med sin eks i halvandet år på efterskole. Efter et halv år vi havde kommet sammen bad han mig rydde op på hans værelse, så under skrivebordet havde han en masse fra hende hun havde lavet, en æske og bog f.eks. og han kaldte mig hendes navn 3 gange på en weekend. Nu er han lige fyldt 20 år. og har ikke snakket med hende i halvandet år. men har pludselig fået en fødselsdags invitation fra hende, og skal så der hen fordi han gerne vil se de gamle venner fra efterskolen, forståeligt, men jeg synes bare det er så forkert at han skal ned til hende og der hvor hun bor hvor de har haft en masse sammen. hun bor i sønderjylland og han på fyn. han har lige haft 20 års fødselsdag hvis han havde så meget behov for at se dem fra efterskolen kunne han selv have holdt noget?! så efter alt det der skete i starten af vores forhold havde bare sat en grænse.
jeg bryder mig ikke om han skal derhen, er så ked af det, han har knust mig. ved ikke hvad jeg skal gøre.?? nogen der kan hjælpe. jeg skal med hele hans mors familie på ferie torsdag, men er slet ikke glad vil slet ikke se ham, for begynder og græde og bliver ked når jeg ser ham, selv om jeg elsker ham så meget. og kunne sagtens se os sammen i mange år og flytte sammen og alt. men er knust, så ved ikke hvad jeg skal gøre?? HJÆLP!
er jeg en kælling hvis jeg siger det ikke er acceptabelt eller er det fair?

Hmmm.. Ladder22
Det er en rigtig dårlig ting at nægte ham adgang til hans venner og en rigtig dårlig beslutning. I har været sammen et godt stykke tid så derfor burde du kunne stole på ham og på at han ikke laver noget med hende. Det handler her om tillid og har du ikke det til ham så er du sammen med den forkerte.. Sæt dig ned og fortæl ham hvordan du har det med det og hør hvad han siger og omvendt!

Synes jeg ikke du MalteFnalte
skal finde dig i. Hvis han elsker dig nok, vil han vel kunne forstå, hvad du går igennem og undlade at deltage.

Et andet spørgsmål : Hvorfor skal du rydde op efter ham? Hvad med at bede ham rydde op efter dig og se, hvordan han reagerer på dét?

MalteFnalte

JA DET ER DET FORVIRRETPIGEBARN
RIGTIG DÅRLIGT VED JEG GODT, HAR HELLER IKKE GJORT DET. MEN SYNES DET ER FORKERT.
STOLER 100 PÅ HAM, MEN DET OGSÅ SVÆRT FORDI HAN HAR SÅRET MIG FØR OMKRING HENDE. DERFOR BLIVER JEG BARE HÅRDE RAMT NU.:( DESVÆRRE. FOR STOLER PÅ HAM OG VI HAR DET SÅ GODT SAMMEN. TAK FOR SVAR.

ikke være bange Anonym
Det er dig han er sammen med og ingen anden-hav tillid-man kan ikke "hindre" andre i at gøre det de gerne vil. Det betyder meget for din kæreste at gense alle sine venner-ødelæg ikke hans glæde ved det ved at skubbe ham fra dig. Det er ok at du er bange for at miste-men man kan ikke "tvinge" kærlighed på nogen måder. Elsk ham som han er-forvent det bedste og stol på det I har sammen. Og hvis du kan overvinde dig selv til af et oprigtigt hjerte at ønske ham en god fest-så gør det.Held og lykke.

HMM... FORVIRRETPIGEBARN
JA, HAR DET OGSÅ SÅDAN LIDT, LAD FORTID LIGGE OG HENDE OGSÅ TÆNK PÅ AT HAN MÅSKE SÅRER SIN KÆRESTE SOM HAN MÅSKE SKAL LEVE MED I MANGE ÅR ENDNU. :s
OG HAN VIDSTE JEG VILLE BLIVE KED AF DET, SÅ JA, SPØRGSMÅLET ER NOK OM HAN ELSKER MIG NOK SIDEN HAN IKKE BARE FRA START HAR SAGT AT DET ER VED HENDE SÅ MÅ HAN AFLYSE OG EVT INVITERE DE VENNER OP I HANS LEJLIGHED EN DAG UDEN HENDE.

HAN HAVDE HOLDT FEST DA HAN STADIG BOEDE HOS SIN MOR SÅ SPURGTE HAN OM JEG IKKE VILLE GØRE DET FORDI JEG HAVDE FRI DAGEN EFTER FRA ARBEJDE.
JA PRÆCIS, HAN VILLE JO OGSÅ BLIVE SÅRET. :s DET SVÆRT.

VILLE JEG GERNE FORVIRRETPIGEBARN
VILLE JEG SÅ MÆGTIG GERNE KUNNE GØRE, FOR SÅDAN ER JEG OGSÅ NORMALT, MEN RYSTER BARE DET JEG SIDDER OG SKRIVER OM DET HER OG HAR TÅRER I ØJNENE OG FIK DET AF VIDE I TORSDAGS, JEG VIRKELIG KNUST. VILLE RIGTIG GERNE KUNNE SIGE EJ HVOR FEDT DU SKAL DET OG SOM DU SIGER ØNSKE HAM EN GOD FEST MEN KAN JEG IKKE, KAN IKKE EN GANG KYSSE HAM, SÅ KED AF DET ER JEG, ER VED AT KASTE OP NÅR JEG PRØVER. DETE R EN FRYGTELIG FØLELSE, OG PRØVER AT BEKÆMPE DEN:(

Så tag dig dog sammen pigebarn ikke logged ind
Hvis du ikke kan klare - efter to et halvt år - at din kæreste ser sine gamle efterskolekammerater incl. kærester, hvad der altid er masse af på efterskole, så skal du måske slet ikke have en kæreste. Det skulle måske vente til du blev moden nok til det!

Der er et kinesisk ordsprog der siger: "Den fugl du har i din hånd, sæt den fri. Kommer den tilbage til dig er den din".

Forhindre du ham i at deltage i den slags sammenkomster er det noget han aldrig glemmer dig. På sigt er det slet ikke holdbart at bestemme den slags for hinanden, så vil du beholde ham, må du give dig til at øve dig i, ikke at have kontrol.

Hvorfor rydder du op for ham? Anonym
Han er 20 år? Kan han ikke gøre det selv?

Ved du hvad? Han bruger dig bare. Hvis han var seriøst interesseret i dig, havde han så sandelig ikke bedt dig om at rydde op for ham. Så havde han sørget for at holde alting rent og lækkert til dig. Og han havde under ingen omstændigheder ønsket at tage til fødselsdag hos sin ex - altså medmindre han kan tage dig med sig, så han kan vise at han har fundet noget endnu bedre.

Sig til ham "Skat - tag du bare afsted til den fødselsdag. Jeg er alligevel alt for god til dig, så der er såmænd ingen som helst grund til, at jeg skal holde dig tilbage i din higen efter exen. Farvel farvel".

Og inden du smutter, lægger du lige en håndfuld rejer bag radiatoren.

rolig nu sunnyboy
det er da måske bare fordi det var bedre sex end med dig*LOL*

juhuuuu jake r ikk længere banned[:)]

hvis du stoler såmeget på ham hva hyler du så for?[:/]
medlidenhed !?

Hmmm holl
Hej Anonym

Hmmmm. holl
Hej Anonym.
Plejer det ikke at være i gardinstængerne?
Hilsen Fnugge,

nemlig Anonym
Det er her skoen trykker-indse at du ALDRIG kan/må kontrollere andre-han vil elske dig endnu højere hvis du viser at du stoler på ham-og hvis du virkelig elsker ham så lad ham få alle de gode oplevelsr sammen med sine venner--du ejer ham ikke--men du kan da godt fortælle ham at du er ked af det og du hoolder dig selv tilbage af den grund-men du må ikke foreslå at han skal blive hjemme fra den fødselsdag-og et godt råd--elsk med ham INDEN han tager afsted-så han ved du er hans-og at du ikke giver ham dårlig samvittighed over at han "forlader dig dig" for en kort stund- han er din når han kommer tilbage igen-tro mig og tør så de øjne min ven og smil og nyd at du er rask og smuk og har en dejlig kæreste som ikke sidder lårene af dig. :)

hallo Anonym
Hvem siger at han har bedt hende om at rydde op??Det tror jeg bestemt ikke han har.Og jeg er sikker på at han aldrig ville ha taget til sin exes fødselsdag hvis det ikke var fordi hun havde inviteret alle vennerne fra efterskolen--Exen har bare fået en genial ide-som enhver anden fra klassen kunne ha fået-og han kommer ikke der kun for hendes skyld-og at foreslå at du skal spille hårdt mod hårdt i en magtkamp du taber på sigt--det er et dårligt råd. Gør op med dig selv om du elsker din kæreste-hvis ja-så lad ham ha sine minder og venner i fred-længere er den ikke.

tja.. FORVIRRETPIGEBARN
Fordi knægten er doven og han havde holdt fest og jeg havde fri dagen efter så spurgte han om jeg ikke lige ville gøre det. så jo da. hvad gør man ikke når man er forelsket.

men jeg har aldrig nogensinde forbudt ham noget, og gør det heller ikke.
men havde det bare sådan lidt hvis jeg betyder så meget for ham, ville han da aldrig nogensinde tag ned til hans eks kæreste, og i hvert fald så invitere mig med. han skal sove dernede ved hende. :S
han var også til fødselsdag da de snakkede i starten af vores forhold, fair der snakkede de osv. men der sagde han at han aldrig ville derned igen. men gør det alligevel.

ja, giver dig ret men.... FORVIRRETPIGEBARN
tak for dit svar først.

forstår godt det du siger. jeg har aldrig nogensinde forhindret ham i noget som helst. ALDRIG.
og han har været dernede i starten af vores forhold også, hvor han også sov der og sagde til mig at han aldrig ville derned igen.
han har været rigtig meget sammen med dem fra efterskole, og det er helt fair, for selvfølgelig skal han det, men hvis han er så interesseret i mig ville han aldrig overhovedet sige ja til at tage derned og skulle sove?
jeg har aldrig haft kontrol her i det her forhold, han gør som han vil og som det passer ham, og hvis han mener jeg skal tage hjem hvis jeg er i fredericia skal jeg bare tage hjem om jeg så skal gå hvis han ikke synes det okay.
men vil ikke forsvare mig selv, for selvfølgelig skal han have lov til det hvis dete r det han vil, og jeg skrev egetlig bare herinde for at hører om det er fair jeg siger noget eller jeg bare skal tie.

bare jeg kunne sige det FORVIRRETPIGEBARN
hvis jeg bare kunne sige det var fordi det var bedre sex med hende, men det var det ikke.
jeg hyler fordi jeg synes ikke det er fair og tag hen til sin eks kæreste og skulle sove?!

Så må du fortælle det Anonym
Hvis han "forlanger" at du rejser hjem før tid-fordi han er "bekymret"-så er du i din gode ret til at fortælle ham at du tager med til den fødselsdag-eller, at han bliver hjemme og laver noget helt andet med dig den weekend. Hvis han selv har sagt at han ikke tager til fødselsdag hos exen mere-så fasthold ham i det-og sig at du synes det er tillidsbrud fra hans side og at det betyder meget for dig at han holder det løfte-foreslå hanm at han inviterer dem til ham og at du vil hjælpe ham med at forberede festen-og at evt overnattende gæster ikke sover sammen med ham-det er det kun dig der gør så længe i kærester-bom basta-så må han tage det derfra?. Forøvrigt kan han jo tænke over om han virkelig synes det er fair over for dig at han sover hos/med sin eks. Har hun sin egen kæreste med ?

JA.... FORVIRRETPIGEBARN
JEG SYNES DET ER SÅ POKKERS SVÆRT FOR JEG MENER INTET ONDT I DET. MEN HAN SÅRER MIG SKI VED AT GØRE DET STIK MODSATTE OG BARE DET AT HAN OVERHOVEDET HAR LYST TILA T SOVE HOS HANS EKS. DET BURDE MAN IKKE HVIS MAN ER GLAD FOR SIN KÆRESTE, MENER JEG. JAMEN LIGE PRÆCIS HAN SÆTTER GRÆNSER FOR MIG MEN JEG MÅ IKKE FOR HAM. :s

VED IKKE OM HUN HAR EN KÆRESTE, VED HAN HELLER IKKE SELV,HAN HAR JO IKKE SNAKKET MED HENDE I HALVANDET ÅR..
TAK, FOR DIT SVAR.

Så slå dog den caps lock fra!!! *Anonym*
og stands dit råberi

Hvor skal de øvrige festdeltagere sove? Sober
Der kan han vel også sove.?

Må ikke for ham Sober
Come-on - hvem bestemmer over dig? Det gør DU, så stands den sang.