Han slog mig

Han slog mig Lillebittemig
Jeg har brug for en del hjælp, ikke kun fra forældre og venner, så derfor skriver jeg her! Min kæreste har under et skænderi slået mig, og jeg vil gerne vide om I synes det er forkert at gå tilbage til ham?

Jeg må hellere uddybe min fortvivlelse: Vi har været sammen i 2½ år og bor sammen i hus og det hele. Jeg synes generelt det går meget godt i hverdagen, for vi et stort set hinandens rygsøjle/holdepunkt, vi har altid haft hinanden når det virkelig galt.
så sker det...
... en weekend efter en rimelig våd bytur tar vi hjem på hver sit tidspunkt - ham først. Da jeg kommer hjem vil jeg vække ham fra sofaen, fordi jeg ved at han skal tidligt op næste morgen og han kan ikke vågne selv, så derfor vil jeg ha ham med op i vores seng. Han blir lidt gnaven og vil ikke med, men jeg ved at jeg bare skal blive ved, så skal han nok komme. til sidst bliver han så gal at han rejser sig op og slår mig i ansigtet. Flere gange. ´
Da han er færdig render jeg ud og ringer efter mine forældre der straks henter mig(har hverken bil el noget selv), og jeg bor hos dem nu.

De sidste par dage er jeg begyndt at snakke med ham igen. Han har kontaktet en psykolog og han vil lære at styre sit temperment, alt sammen for min skyld (siger han selv) Vi har fået snakket godt om det og set hinanden flere gange hvor vi nærmest ikke har kunnet sige farvel når det var...
Forstår godt hvis folk mener at jeg skal flytte fra ham, men det kan jeg altså ikke. Jeg mener stadig at det er noget godt i ham og at vi har noget sammen.

Er der nogen der har prøvet det samme med et positivt udfald? og er der generelt bare nogen der kan fortælle mig hvorfor det er så forkert og hvorfor det er rigtigt???

Jeg forstår Lillian l.
godt det er svært at vide hvad du skal gøre, når du stadig elsker ham. Det er måske også så meget at miste. Umiddelbart ville jeg sige at jeg ikke havde fundet mig i det, og var gået. Men det er jo så let at sige, når man ikke selv har prøvet det. Så det du kunne gøre var måske at lade der gå lidt tid, og stadig se ham lidt, og finde ud af om han så har taget sig sammen, og forbedret sig. Hvis han har det, kan i jo nok være sammen igen? Men hvis det sker igen mener jeg du bør gå fra ham.

du begyndte jo din mands arbejdskollega
jeg har talt med din mand om det skete - det jeg har fået oplyst er at du opførte dig fuldstændig hysterisk og begyndte at slå ud efter ham - jeg synes du skulle opsøge en psykolog - og så komme videre derfra.

Svar en_der_ved
Den slags ting må ske lige præcist en gang. Jeg synes oprigtigt ikke at der er noget galt i at give det et forsøg. Du bliver nødt til at gøre det helt klart for ham at du er ude igen, hvis han så meget som rører dig igen (på slå-måden, altså). Alle har ret til at lave fejl, og det lyder heller ikke som det mest overlagte angreb. Hvis du tror på at han kan lære at tøjle sit temperament, så giv ham én chance til, - hverken mere eller mindre.
Men hvad, du ved sikkert inderst inde om det er forsvarligt at prøve igen. Hvis du tror at det vil ske igen før eller siden, må du hellere holde dig væk.

Held og lykke med det!

Engang vold,altid vold. anonym
Uanset hvad i har af goder,ville jeg smutte fra ham.En gang vold,altid vold.Hvis du fortsat vil bo sammen med ham,ja,så beder du selv om det.

mærkelige.. Olé
svar og kommentare, der dér blev skrevet - meget fjendtlige og undforståede... Men den sidste kommentar ar da noget der var konstruktivt og med respekt for dit problem.
Mit råd ville også have lydt som noget lignende det sidste indlæg... For du ved jo nok hvornår det ikke er værd at blive sammen med din kæreste længere... Held og lykke også herfra.

Slap dog af Peace & Bass
Du kan ikke bruge vores råd til en skid, for det er dine egne sårede føleler, som ødelægger jeres forhold lige nu. Dem kan vi ikke fjerne for dig.

Jeg tænker: Du hev og sled i en stiv fyr, som sov og bad dig lade ham være? Og du fik et par på hovedet for det? Big deal... Du kunne bare have ladet ham være. Alt skal ikke diskuteres, indtil du får en reaktion ud af ham.

Jeg synes, at hans psykolog-halløj er mere end rigeligt bevis på, at han gerne vil ændre sig for din skyld, men vil du virkelig have en anden mand end din egen? Skal han virkelig ændre sig for din skyld?

Hvis I går på druk sammen igen, så lyt efter hans ord, FØR han i afmagt klapper dig en. Hvis du havde haft respekt for ham, var det sikkert ikke sket.

I var mindst lige gode om det efter min mening. Du var en plageånd, han var en bølle. Ingen af delene er cool, men sådan er alkohol jo farligt nogle gange.

Er de unge mænd i dag alle tøssedrengene ? anonym
Hvordan kan man slår sin kæreste? Vil du slår ham?
Men hvad gør du næste gang i så en situation? Du vil hjælpe ham og han lytter ikke? Vil du forsøge igen eller vil du være bange? Kan du virkelig stole på ham igen? Så ved du også at det er forbi med jer.

Svaret er nemt. Lemmedaskeren
Cut the balls

Det er enkelt... NanoChild
Begynd at gå til kampsport, Kenpo, Wing Tsun eller noget og lad være med at fortæl ham hvad du går til he he...

Ja for dælen Lemmedaskeren
Så vil han også lettere kunne pålægges huslige pligter

don't! jens blaab
du må under ingen omstændigheder gå tilbage til ham, hvis du føler bare lidt kærlighed til dig selv!
manden er syg. hvis en mand een gang har slået, så er det 99,9 procent sikkert, at han vil gøre det igen og igen og igen. jeg voksede selv op med min mors voldelige forlovede. jeg er 28 år i dag og er stadig mærket af det. hvis i har børn, så tænk for guds skyld på dem.

god weekend

tja der er jo et godt billede§§§ Anonym
De her emner hvor der følger et godt billede med, lugter ekstremt meget som om de er plantet at eniro.

Men hvorfor så ikke skrive man gerne vil ha en debat om emnet, istedet for at opfinde fiktive mennesker, eller tager jeg fejl?

du har fuldstændig ret!! Anonym
Kunne ikke være skrevet bedre!

barnlige nørder! Anonym
Drop dog debatten hvis i ikke kan være voksne, små hvalpe!

du jo dum anonym
ja det er du DUM.
du han skal med i seng og du bliver ved kom nu.
ja nogle på hoved fik du.du skulle have nogle flere.da det jo ik er føste gang du skaber dig som en tosse.
HUSK hvad sprut gør

GÅ FRA HENDE "FØR" DU BEGYNDER AT SLÅ!!! ricky
Det DU og ANDRE KVINDER har været ude for ER IKKE ACCEPTABELT!!!!
Jeg holder stadig helt fast på AT DET ER KUN "TØSEDRENGE" DER SLÅR PÅ "DERES" KVINDER.

LYT NU HER..
Der er SÅ MANGE DEJLIGE KVINDER I VERDEN-ALLE KVINDER ER DEJLIGE!!!
-SÅ HVIS DIN KVINDE "ikk" ER "Dejlig" MERE;FORLAD HENDE PÅ EN GOD OG ORDENTLIG MÅDE...

DET ER ET NEDERLAG OG MANGEL PÅ ORD-der gør at han slår hende..

Der kan være drysset "EJERSKAB"-"JALOUSI" måske for MEGET FLIRT ect..druk-narko ect...

HUSK:
GÅ FØR DET ER FORSENT!!

til alle

PAS NU RIGTIGT GODT PÅ HINANDEN OG KÆRLIGHEDEN DERUDE....

mvh.
ricky

Kære du Roz
Jeg forstå dig godt og ved at du er i en svær situation.
Du vil jo høre vores andre meninger så her får du mine.
Du skal slet ikke tage ansvaret af ham og hans arbejde og give ham lov til at sove i sofen.
Måske har han alkoholproblem og det kan han godt finde ud af med at kontakte A.A.(anonyme alkoholikere) enten på nettet eller ringe til deres telefonvagt:70101224 fra 8-24 alle ugens dage. Der kan han snakke med mennesker som ved alt om alkoholproblem, uden at behøve at sige hvem han er. Min mand fandt A.A. for 4 år siden, ellers ville vi have være skilt i dag.
Held og lykke fremover.

det var HENDE der slog mig ....hvad så langdahl
det var min x-kone der slog mig og ikk om vendt

jeg kom hjem og tog hende i at sidde ovenpå en anden mand .....og så var det ud med ham og hende
og derfor slog hun mig
så det er ikk altid quinden det går ud over

langdahl

Væk fra ham Arne-aalborg
Væk fra ham så hurtigt som muligt. Engang vold, altid vold. Det vil ske igen, og efterhånden vil han anvende det, som en metode til at styre dig. Du begår den klassiske fejl, og bebrejder dig selv, undskylder ham, og han giver massevis af undskyldninger og forklaringer.

For din egen skyld - så gå ikke tilbage til ham.

Hus osv er lige meget; du skal passe på dig selv. Det er det vigtigste.

Kom væk med dig Anonym
Kære voldsramte.

KOM VÆK MED DIG....

Det bliver ikke sidste gang han slår - det er sikkert. Jeg har ikke selv prøvet det (brunt bælte i karate haves), men har set det fra sidelinien flere gange.

Nogle mennesker er blot blevet psykopater med alderen, enten pga. personlige problemer eller stoffer/alkohol.

Han bliver aldrig ok, psykologhjælp giver han værktøjer, men det fjerner jo ikke tendensen, så forestil dig at han en dag har en ekstra dårlig dag, kan han så huske at bruge de "værktøjer".

Held og lykke og tænk dig om :-)

hmmmmmmmmmmm Mor Dorte
Forstår ikke helt du spr, for du skr selv selvom folk syntes du skal gå fra ham kan du ikke.

MEN jeg vil sige at du skal gå fra ham, har han først slået dig engang gør han det igen, og så længe han ikke er i terapi og har gennemført sin terapi er han en tikkende bombe. Du ender bare med at blive boksebold, for ved at gå tilbage til ham, giver du ham tilladelse til at fortsætte, og en skønne dag er det for sent..

mange bekymret tanker

Dorte

Rolig nu! Rolig nu!
Hej!
Pas på ikke at overdramatisere!
Du skriver selv at det går godt i det daglige, og at det var en våd bytur. Manden har vel dårligt vist hvad han gjorde, når han sådan bliver vækket og hundset med!
At sende ham til psykolog synes jeg er at skyde gråspurve med kanoner. Vi snakker om et engangstilfælde!
Havde selv en episode under en våd bytur med min mand for 10-11 år siden, hvor vi begge "tågede" rundt. Har ikke set den side af ham siden. (:-)
Hvis han ellers er en god mand, hvilket det lyder til, så se dog for f..... at komme tilbage og ikke spilde mere af hinandens liv!!

P.S. Er det fordi du trænger til opmærksomhed? Det virker som om du har tendens til at have lidt ondt af dig selv siden du kalder dig: Lillebittemig (læser: "stakkels" Lillebittemig)

vold Anonym
Gå aldrig tilbage til en fuser. Det gælder også mænd.
EEn gang vold altid vold.
Hold dig fra ham og find en anden

hihi Anonym
Du er da vidst en værre lille frækkert

Oups Anonym
Du er sørme da vidst en værre en. Fnis

Enig anonym
Man skal nok passe på med at overdramasere.
Hvis jeg havde været døddrukken og min kæreste jaggede med mig, havde han sgú også fået en lussing.

Hør godt efter her! anonym
uden at lyde alt for bagklog, så vil jeg råde dig til at forlade ham hurtigst muligt. Jeg har selv været i et voldeligt forhold, og idag fortryder jeg, at jeg ikke gik fra ham noget før. Det er en hård men desværre også nødvendig beslutning. Og husk nu, at der er masser af søde fyre derude. Så se at kommer videre lyder mit råd. Held og lykke med det!

Ja, du har brug for hjælp (langt) Anonym
Først og fremmest:

Uanset hvor fuld man er, uanset hvor våd byturen har været, uanset hvopr mange du har flirtet med, er der ingen undskyldning for vold.

Men det er er mest farligt er det der sker lige nu: Du flyttede fra ham, han er begyndt i terapi, han giver dig voldsomt meget opmærksomhed. Lige pludselig er han blevet den mand du gerne vil have han skal være, og du føler det nok skal gå. Og det skal det sikkert også, indtil det bliver hverdag igen, og I igen skal I byen.

Det er muligt at han ikke slår dig næste gange - måske gør han - men er du sikker? Føler du dig tryg? Og hvis han ikke gør - vil han jo heller ikke gå i terapi og give dig opmærksomhed, og blive ham den fantastiske mand.

Når jeg skriver, at det er dig der skal have hjælp, er det fordi du lige nu er igang med at gøre dig afhængig af ham. Du ved sikkert at det er forkert, men du kan ikke lade være. Derfor skal du have hjælp. Ikke så meget til at forlade ham, men til at lære dig selv, dine egen grænser at kende - og lære dig at sige fra. Du skal tage dig nogle timer hos en krisespykolog - gennem din læge får du en henvisning.

Din mand skal nok komme videre, forhåbentlig har han fået en lærestreg, der sammen med psykologhjælpen hjælper ham til at blive klogere, undgå at gå i byen, og respektere mennesker - og med lidt held vil han ikke slå sin næste kæreste. Men du kan ikke forebygge at han slår DIG igen - og det kan hverken du eller han leve med.

God kamp!

Øhhh? J-1
Som man siger når folk har været utro:
"En gang utro, altid utro"
Og så er der de piger der siger "Jamen han har forbedret sig", NEJ! har han slået dig engang og slipper godt fra det mener han selv han kan tillade sig det. Min kæreste har gjort mig sur mange gange og jeg har virkelig højt temperament men kunne ALDRIG uanset hvad finde på at slå hende så hellere råbe mine lunger ud og komme af med mine aggresioner end at skade hende fysisk. For elsker hende og ville jeg aldrig tillade mig.

Men dit liv, dit valg...

Hilsen en der ser realistisk på tingene

med fare for at blive buhet ud.... Anette-aalborg
...for jeg kommer til at sige noget, der ikke er den gængse mening i tråden...

Hvis I aldrig før har haft problemer i retning af fysisk vold eller trusler, så synes jeg du skulle tænke meget over det, før du forlader ham.
Jeg ved ikke hvor fuld han var, da han gjorde det, men måske skulle I hellere snakke om at han ikke drikker så sig så stiv at han gør ting, han fortryder dagen efter...
Han har gjort noget, der ikke er særligt smart, men han er ikke den første, især ikke under indflydelse af alkohol.

Så, mit råd er altså ikke at forlade ham, men snakke med ham om hans alkoholforbrug.

han slog mig Anonym
du skal bare skride fra såndan en idiot han er ikke være at ha at gøre med

vold i forholdet!!! shano9
FOr mig lyder det som om det var et engangs tilfælde.Har været sammen med min kæreste siden vi var 15 og 17 år,og må indrømme at efter byture,kunne vi godt komme op og skændtes,og skiftes til at slå hinanden,dermed ikke sagt at jeg billigere det men det er fakta.Alkohol kan være noget skidt.
Det skal siges at vi nu har været sammen i 20 år og det er 16-17 år siden,det stod på,og vi har det godt sammen.Idag er vi blevet ældre og har lært at respektere hinanden.Vi kan stadig godt drikke os høne fulde,og have det sjovt sammen.Jeg er enig med at det ikke er dit ansvar hvor han lægger sig til at sove,medmindre han er under 15 år.Sover han på sofaen stil et vækkeur ved siden af,sover han i badekaret stil mobilalarmen til ham.Du skal tænke på at han er et selvstændigt menneske med ansvar for sig selv,OG DU ER IKKE HANS MOR.Så jeg syntes at det bliver overdramatiseret fordi du fik et par flade,kom videre og prøv at lade ham tage sit ansvar.I har mange år foran jer med at slibe kanter og lære hinanden at kende.M.V.H. En der osse har prøvet det.Shano9

PS kom videre og held og lykke

Det vil fortsætte Mig selv
Hej dig.
Det var da noget trist noget med dig og din kæreste. Jeg forstår godt du ikke helt kan glemme og at du gerne vil tilbage til ham. Men når det så er sagt er det de færeste der ikke oplever at blive slået igen...
Er det første gang han har slået dig, eller er det sket flere gange? Det virker lidt voldsomt at han har slået dig flere gange i ansigtet blot fordi du forsøgte at få ham med op i seng. En ting var hvis han bare havde prøvet at verfe dig væk.
Jeg synes du skal se at komme videre selvom det kan være svært, men jeg tror desværre ikke det er sidste gang han har gjort det.

Mig selv

Hvis du ikke vil... Anonym
Gå fra ham, hvorfor spørger du så os, hvad du skal?

Det kan godt være manden var stangstiv, men det berettiger ikke, at man slår på sin kæreste eller på andre! Det kan aldrig undskyldes at man bliver voldelig.

Personligt ville jeg miste al respekten for min kæreste, hvis han nogensinde slog mig.

Jeg ville ikke tøve et sekund og han ville kun se ryggen af mig fremover.

Du må ikke lytte til de negative indslag inamaria
Er dybt forarget over de negative indslag nogen har skrevet tilbage til dig!

det er tydeligvis mænd uden respekt der har skrevet det! Mænd med dårlig opdragelse fra et dårligt miljø.

Ingen skal slå på nogen uanset hvad!

og hvor ville jeg selv være glad for at at nogen holdt øje med mig når jeg gik kold og ville sørge for at jeg kom ordentlig i seng.
det er det vi gør for hinanden.

hvis din mand oprigtig er ked af det og vil arbejde med sit problem ville jeg måske også give ham en chance til. men du må forstå at hvis det sker igen, og du så ikke forlader ham er du ude i noget rigtig skidt! Du må holde ham i en kort snor.

og hvor er det flot at du ringer til dine forældre som det første og skynder dig væk!

held og lykke og se bort fra de dumme indslag uden respekt og forståelse. det er tydeligt at du er frustreret og forvirret. lyt til dig selv og ikke hvad andre negative mennesker har at sige!

Bare Hovsa da
Det at du kan skrive ( lillebittemig ) fortæller jo at du er en stærk pige :-) Og da jeg kan læse i indlægget at dine forældre hjælper dig skal du nok klare det :-)
uanset hvad du vælger vil jeg ønske dig lykke til.
Vil dog lige sige jeg er imod vold.

Har levet i et voldeligt forhold, meeen Anonym
Jeg har levet i et voldeligt forhold i mange år, men er heldigvis sluppet af med tossen. Nu lever jeg i et perfekt forhold hvor vi respektere hinanden, min umiddelbare holdning er, at slår de en gang så er jeg ude af vagten, min nuværende mand kunne ikke drømme om at slå mig, vi har været sammen i 5 år har to børn og har haft kriser, som vi har klaret uden den store dramatik men men men jeg kan ikke udelukke at vis jeg hev i ham klokken lort om natten, mens han sov brandert ud, for at spille hans mor, tjaaa, så kunne det sgu godt være han ville vappe mig væk, da det ville være mega respekløst af mig, og jeg ville ikke gå fra ham, jeg kender jo hans personlighed, og ved at det ikke er en normal adfærd, lige som min handling ikke er skide normal adfærd.

Pointen må være, at har i et velfungerende forhold til hverdag, og har han ikke tidligere udvist agresiv adfærd hverken i hverdagen eller i branderter, altså ingen tegn på kort lunte i diskutioner eller andet, så ville jeg give ham EN chance til.

Det bedste råd før du vender tilbage! Anonym
Læs Kvinder der elsker for meget af Robin Norwood. Hvis der er flere ting du genkender fra jeres liv sammen, så overvej om det er det værd at starte forfra. For uanset hvad han lover, vil det ske igen. Find ud af om der også er et misbrug? Som oftest hænger det sammen. Men skynd dig inden der kommer børn, så bliver det først svært.

Håber det lykkes for dig er det bedste råd. Fra en der blev for længe.

Du har selv svaret Anonym
Hejsa
Åh, hvor jeg forstår dig! Har selv stået i en meget lignende stituation. Det eneste, jeg kan sige, er, at den rette beslutning finder du selv. Uanset hvad 1000 mennesker på denne debat siger, uanset hvad familie og venner siger, uanset hvad politi, statistik eller psykologer siger, ja, så ligger svaret hos dig. Kun du ved 120%, hvad du/I har været igennem. Kun du ved, hvad den rette beslutning er for DIG og for DIT liv. Jeg vil dog råde dig til at sætte dig selv først. Du skal ikke gå tilbage til ham, fordi HAN er ked af det, eller fordi HAN synes, at det er det rigtige. Du skal gøre det, der er rigtigt for dig. Du er velkommen til at sende mig en mail hvis du vil snakke udenfor debatten.
MVH Anne

min veninde anonym
var udsat for det samme og er nu lykkelig med hendes mand igen!
an ved aldrig hvorfor nogle mister besindelsen, og hvis han virkelig ikke mente det, og du virkelig elsker ham, og han dig, så bliv med hinanden, og tilgiv!

anonym

Jeg ville gøre op med naiviteten og gå..... Anonym
Jeg ville helt klart gå ud af forholdet, hvis der var vold indblandet,uanset om det kun var en gang.
En gang er en gang for meget,jeg tror ikke på at,det forbliver den ene gang hvis, det er en mand, der har VOLDELIGE TENDENSER.Desuden ryger tilliden du vil aldrig kunne stole på din partner 100 % igen, og hvad er der så ,at kæmpe for ????

Jeg har selv levet i et voldeligt forhold i 2 år.
Min daværende kæreste var også voldelig og havde ovenikøbet siddet i fængsel for vold imod en tidligere kæreste. Jeg troede heller ikke ,at han kunne gøre sådan noget igen men, jeg blev klogere....
I dag er jeg gift med verdens dejligste mand, der ikke har voldelige tendenser.
Nej se at, droppe naiviteten og find dig en anden sød kæreste som ikke er voldelig, det er du bedre tjent med....

Jeg ønsker dig god kamp uanset, hvad du beslutter dig for.

Mvh A

Du skal ikke narre dig selv.. Louissa
Hej..

Jeg deltager normalt aldrig i debatter, men da jeg læste dit brev, måtte jeg bare svare..
Jeg har selv haft en kæreste som slog mig, og var voldelig på andre måder, også psykisk. Nu lyder det ikke som tilfældet med dig, men det kan det hurtigt blive, desværre. Mit råd til dig er, at gå fra ham, uanset hvor meget du elsker ham, hvor mange gode minder i har sammen, og uanset hvor meget han undskylder og fortryder. Jeg synes at det lyder positivt, at han går til psykolog, men det behøver altså ikke at hjælpe...! Det er også mere for din egen skyld, at jeg råder dig til at gå, for det vil højst sandsynligt være det bedste for dit selvværd. Du kan risikere, at gå og være bange indeni, men ikke vise det udadtil.. -Og det kan være svært at komme af med, og i sidste ende, kan du gå hen og "miste" dig selv.. Desuden synes jeg, at du burde være stærk og komme videre, så du kan finde en ordenlig mand.. Jeg ved, at det er svært. og kan virke håbløst, men du finder en anden, og du kommer meget hurtigere ovenpå.. -Tro mig.. Jeg håber du kan bruge mit råd...! Held og lykke i fremtiden, uanset hvad du vælger.. Husk: du er ALDRIG alene.. :)

Når han slår Keis
Generelt er det min holdning at når mand eller kæreste slår så er det slut, men, din kæreste har omgående taget kontakt til psykolog og giver dermed udtryk for at han godt er klar over at det er galt og at han har et problem. Hvis du føler at du kan stole på ham og at du har tillid til ham så må du give ham en chance. Det kunne jo også være du kunne deltage i samtaler hos psykologen og at I derved kan styrke jeres forhold.

Held og lykke
Keis

Lær det dog..... Birgit
Man skal ALDRIG vække et sovende menneske !! - heller ikke hvis man skulle blive bebrejdet det bagefter !

DROP SVINET! Dick'sutterne
Snak stadig med ham, få noget sex, udnyt ham.. og drop ham ? :D' The queens of brooken hearts :-*

HEHE sondz
Tror sgu du har fat i noget der!

Psykolog for HANS skyld og ikke din - fordeling af ansvar offer for overgreb
Jeg synes at det er flot at du kommer frem med så personligt et emne og er villig til at høre om andres erfaringer.

Jeg har ikke selv prøvet at blive slået, men blive overgrebet på andre måder og jeg ved hvor svært det er. Hvad du vil og skal gøre er din beslutning og kun DIN! Jeg faldt bare over at din kæreste har fortalt dig, at han har kontaktet en psykolog for din skyld. Det skal og kan kun være for hans skyld. Det skal ikke være dit ansvar at han ikke kan styrre sit temperament. Han lægger sit ansavr over på dine skuldre og det skal du ikke tage imod. Hvis han har problemer med temperamentet skal han for sin egen skyld få hjælp.
Ellers vil det være det samme som at sige at piger der går i lårkort selv er ude om at blive voldtaget. Det passer jo heller ikke. Det er voldtægtsmanden, der har et problem og et ansvar over for sig selv og sine medmennesker - og derfor skal han skaffe sig hjælp for sin egen skyld!

Jeg håber at du tager stilling til dette inden du tager beslutning om at flytte ind eller ud - pøj pøj med det

har været der. Voss
jeg har selv været ude for vold, og det er vold! jeg gik desværre da det næsten var for sent hvor jeg tilsidst , uden jeg selv synes det var slemt var tæt på kritisk tilstand.
Du vil altid være bange for ham og frygte han gør det igen , terapi KAN hjælpe, men ikke altid og det er ikke nogen sikkerhed for dit liv, et par slag forkert og det ville være værst for dig. tænk dig godt om,vil sige du skal gå mens du kan, der er andre mænd der ude, men du skal også have hjælp, man fortrænger meget, men det kommer igen. håber du kan bruge mit råd til noget. og hvis der er noget du mnagler svar på så har jeg en meail BetinaFuzz@sol.dk. kontakt mig og hør nærmere.

Der er hjælp at hente En jysk terapeut
Hej "Lillebittemig"

Først og fremmest synes jeg det er godt gået, at du har valgt at gøre noget. Ofte sker der det, at parret får det dysset til ro i troen, at det går nok....

Det er også godt, at han har valgt at tage det op ved at gå til psykolog. Der kan være mange årsager, at han kommer helt ud i den for ham ustyrlige tilstand, hvor der kun er vold tilbage.

Jeg arbejder selv lejlighedsvis med folk der kan komme ud i det. Sålænge der er en vilje til at arbejde med sig selv - så er der håb. Og kan alkohol afkobles i den periode man går i terapi/samtaler så kan det også en hjælp.

Man kan feks. arbejde med at personen træner sin opmærksomhed i hvad der sker i ham, hvilke tanker der kommer, hvor vred han er på en skala fra 1-10, på at han øver sig i sin egen opmærksomhed på det der fører til vrede.

En metode KAN være:
Jeg bruger ofte rabatbogen som eksempel. Hver gang der er noget der irriterer ham, så sætter han et vrede-rabat-mærke i bogen (ubevidst) På et tidspunkt fyldes den med et lille ubetydelig hændelse (væltet kaffekop, aflyst aftale...) og så indløses vrede-rabat-bogen på een gang - ofte uforståeligt for andre.

Det er vigtigt, at personen skærper sin egen indsigt i hvordan han bliver irriteret (lille rabatmærke) eller vred (stort). At han lærer at træde ud at en given situation og betragter den fra sidelinjen.

Senere kan man måske se på, hvor han har lært det henne? I Familien? Hvad kunne man ikke i familien? Vise vrede? Tale om tingene?....

Og man kan tage partneren med, så de kan hjælpe hinanden.

Der findes nok også andre måder at 'løse' det på.

De bedste ønsker for jer.

Par- og familie terapeut
Henrik, Århus

blive ikke hos ham. paddy
Hejsa..

Du skal ikke gå tilbage til ham, slår han dig en gang bliver han ved. Jeg har selv været i to voldlige forhold, og er ikke kommet helt over det andet endnu. Så mit råd til dig. find en fyr der er sød ved dig og som elsker dig. hvis du bliver hos ham vil du bare gå rundt og være bange for ham, og det er ikke meningen i et parforhold.

håber du kan bruge det til noget
pad på dig selv.

Smut, mens du kan.... Pomfritten
Du skal tage benene på nakken og løbe så stærkt du kan. Har været i samme situation, og troede også det ville gå over eller blive bedre. Men nej... Slår de en gang, så fortsætter det. Næste gang bliver bare værre. Han vil køre på dig, så du til sidst vil tro du selv er skyld i det. Du kommer til, at tro du ikke er noget værd, at ingen andre end han vil kunne elske dig. Tro mig... Smut.
Rigtigt meget held og lykke.

Er enig migkamilla
Jeg har selv prøvet at have en kæreste som slog mig.
Vi havde det fantastisk sammen. hyggede os og talte godt sammen og alt muligt. Men han slog mig og tvang mig til ting jeg ikke ville. Jeg holdt bare for meget af ham til at sige helt fra (selv efter at jeg havde slået op). Jeg var også for bange for ham.
Det var først efter meget lang tids adskildelse at jeg fik styrke til VIRKELIGT at sige fra.
Nu har han så ændret sig helt og aldeles..og vi har det da okay med hinanden..

Nå det var så MIN historie.
Så forstår godt at du er meget i tvivl..men hvis du virkeligt elsker ham, så syndes jeg at du skal give ham en chance til..men kun ÉN! Du skal ikke bære over med flere af de tilfælde..for det vil bare gøre dig skade..jeg ved det;)..Jeg blev skadet af min tålmodighed..
Syndes forresten at det er sødt at du ville vække ham, så at han kom op til tiden :D
Held og lykke..Og hvis alt går godt..så syndes jeg at i skal gifte jer..

stor misforståelse anders777
Er selv psykolog og det du fremhæver kan ikke være mere forkert. Man troede indtil 1950erne og nogle tror desværre stadig at klicheen om en gaang lig altid holder. DEtte er sørgeligt. Vil ikke blande mig i om hun skal give ham chance, men det du skriver er noget vås. Vhh Cand.psych. Anders

Sjovt! g-l
Den tanke har jeg også haft adskillige gange! Den med Don Ø fornylig, er jeg helt sikker på er lavet af andre!!

Uanset Jessebel
hvilket tiltag han har gjort/gør for at styre sit temp., så findes der absolut INGEN undskyldninger for at slå et andet menneske. Det er en fallit erklæring at slå....Så mit råd til dig...Løb min pige, løb...

***HAN SLOG MIG*** **HAN SLOG MIG***
HEJ!
SE AT KOMME UD AF DET I EN FART! DE FLESTE KVINDER
YDMYGER SIG OG BLIVER ! HVORFOR? FIND EN FYR SOM
ER GOD VED DIG!

slap af Rolig gut
Ethvert menneske har sin egen historie.

Hvis du ikke respekterer en undskyldning for at havne i en følelsesmæssig "fallit", ser du så på samme måde på økonomi? Der er ingen undskyldning for en falliterklæring?

Godt du hverken er min ven eller bankrådgiver, hvis du virkelig er så ond i virkeligheden...

Som dit? Rolig gut
Du er da pisse negativ og fordømmende...

En mand skal ikke holdes i hverken kort eller lang snor. En mand skal ikke vækkes, når han sover brandert ud.

Dit råd er garanteret velment. Men det er skide dårligt.

Lad vær´! +++
Hej

Mig bekendt er det altid sådan det starter - voldlige forhold, har selv været i et, dog og heldigvis kun psysisk vold.

Hvis han kan slå dig én gang kan han gøre det igen.

De slår og undskylder bagefter og lover aldrig at gøre det igen.
De begynder langsomt at pille dig ned til du har så lidt selvtillid at du bliver hos ham uanset hvad.

Man begynder at finde på undskyldninger for at dække over at han slår.


Hvis du vælger at gå tilbage til ham, hvilket det lyder til, så håber jeg at du er stærk nok til at gå hvis han skulle finde på, så meget som at overveje at slå dig.
Lav eventuelt en aftale med en du véd kan tale dig til fornuft.

Nu har du fået faresignalerne, håber ikke du kommer til at opleve det..

Held og lykke

vold git
Hej skat! Du skal finde en der virkelig elsker dig . Har været gift med min mand i 33 år. Nu er ham og vores søn så gået helt agurk og tævet mig så jeg går med krykker. Jeg holder ud til jeg finder et andet sted at bo.Du er så ung håber du dropper ham. Det er det eneste jeg vil sige til det. Håber alt godt for dig. Knus fra mig til dig Gitte 52 År

hvor er du langt ude! Anonym
hvor er du langt ude! hun prøvede at vække ham, så at han kunne sove beghageligt. okay hvis manden ikke vil have det, fint! men så må han sku forklare hende det, istedet for at slå hende flere gange i hoved. jeg kan overhoved ikke fatte at du kan sammmen ligne det hun gjorede med det han gjorde. det lyder næsten som om du selv kunne finde på at slå din kæreste!

Gå din vej.... nette21
Gå din vej før det er for sent, Det kan godt være at du elsker ham og han dig, men hvis du tilgiver ham det nu, så vil du også tilgive næste gang og den næste osv. også kan det bare blive en ond cirkel.
Jeg har selv prøvet at få en på lampen af en tidligere kæreste jeg boede sammen med, jeg valgte at gå min vej, det var meget hårdt i starten pga af alle følelserne men jeg har aldrig fortrudt.
Mit råd til dig er at du skal gå før det er for sent. Det er stadig vold uanset hvordan man vender det.
Hvis i ikke har nogen børn, så kom væk.

Jeg håber du finder en løsning på det hele, især en du ikke vil fortryde... Held og lykke med det hele.

hilsen Nette21

NEJ BLIV OG YDMYG DIG SELV ( NOT ) Anonym
SELVFØLGELIG SKAL DU GÅ FRA HAM....DEN ER IKKE LÆNGERE,,MEN DU ENDER JO NOK ALLIGEVEL MED OG BLIVE FOR " JEG ELSKER HAM "

Måske... godvind
du skulle lade være, at vække manden når han sover. Han kan have været toralt udmattet og træt og der er ikke noget værre end folk, som forsøger at få en til at vågne. Jeg siger ikke at han skulle slå dig, men der er altså mennesker, som er i en helt anden verden når de sover og han har måske slet ikke været vågen, men reageret halvt i søvne. Hvis han ikke er sådan generelt og det lader det jo ikke til, så synes jeg du skulle give ham en god chance mere - hvis altså I ellers har et normalt og godt forhold. Jeg tror også at du er blevet temmeligt forskrækket over det som hændte siden du ringede til dine forældre. I har vist begge reageret i ren spontanitet.

Med de bedste ønsker for jeres forhold! KH. Nille

Tak for det Kvark
Tak, fordi du mener jeg ikke er så gammel, det tager jeg som en kompliment.

Hold dig væk Den forståen.
Hvis en fyr først har slået engang kan han også gøre det igen. og det kan bive meget være.

Jeg har en veninde som blev bankede af sin kæreste en gang, og han lovet bod og bedering, så hun gik tilbage til ham. Han bankede hende så meget at hun har midste noget hørelse på det ene øre.

Så hold dig væk fra ham!!!!!

min mening Jeanne84
Jeg må indrømme at jeg ikke syntes at du skulle gå tilbage til ham, for er det først sket en gang vel det helt sikker ske igen.

Men jeg forstår godt at det er meget svært for dig efter som i har haft det godt sammen så længe, men stadig vil du føle dig sikker igen hos ham? Er du sikker på at du ikke vil være konstant bekymret, for hvis nu det sker igen..?

Men på den anden side så fortjener alle mennesker en ekstra chance....

Så alt i alt mener jeg at du skal lytte til dig selv, hvad føler du selv, men vær ærlig over for dig selv og lyt til dit hjerte...


Håber alt lykkes for dig uanset hvad du vælger...

primitiv løsning store s
vold er altid en primativ løsning som at kun mentalt små mennesker bruger over for folk som at de ikke har nogen respekt for på nogen som helst måde, sådan kan en mand altid få sin vilje, men det er forkert at gøre,
der er ingen undskyldninger for at slå eller at tage hårdt fat,så vil den fysisk stærkeste altid komme til at bestemme alt med tiden, og du vil visne både uden på og inden i,
kom videre og blomster på ny,og lad ham finde en som kan give ham tørt på.

verden er fyldt med gode mennesker, som at du kan leve perfekt sammen med uden vold, første gang er sværrest at tilgive, næste gang blir det nemmere, og til sidst lever man med vold som en part af hverdagen, det er ikke det værd, gå fra ham og søg den ægte lykke istedet for.

Giv dyret en chance laddyladdy
gør han det igen, så er det ud !!!!

Markér dig tydeligt og sæt din grænse Anonym
Hej du!
Jeg har læst dit indlæg, og det kan være at han har slået i affekt, fordi han var i en dyb drøm, og hvis jeres hverdag faktisk i lang tid har fungeret rimeligt godt, og det er første gang, og I har fået snakket grundigt ud om hændelsen, samt og ikke mindst: AT DU MEGET TYDELIGT HAR FORTALT HAM AT DET VIL DU OVERHOVEDET ALDRIG MERE STÅ MODEL TIL, OG AT HAN ALDRIG SÅ MEGET SOM EN GANG MERE SKAL GØRE DETTE, FOR DER GÅR DIN GRÆNSE. OG SKULLE HAN OVERSKRIDE BARE ÉN GANG MERE, SÅ VILLE JEG HELLERE VÆLGE AT BO ALENE, FOR HELLERE VÆRE ALENE END I DÅRLIGT SELVSKAB. OG TILLAD DIG SELV AT HAVE SÅ MEGET INDRE FRIHED, OG VID MED DIG SELV AT DU ALTID KAN FINDE ET ANDET STED AT BO, TING KAN DU ALTID ANSKAFFE DIG IGEN. DET ER BEDRE AT HAVE SIN VÆRDIGHED I ORDEN END AT FINDE SIG I HVAD SOM HELST. HVIS DU UDTRYKKER DIN GRÆNSE OVERFOR HAM, SÅ HJÆLPER DU HAM FAKTISK TIL AT FORSTÅ AT DU PÅ INGEN MÅDE VIL TOLERERE NOGEN FORM FOR VOLDELIG BEHANDLING, HVERKEN FYSISK ELLER PSYSISK.
OG ANBEFAL HAM AT FÅ STYR PÅ SIN EGEN INDRE VOLD, SÅ DEN IKKE GÅR UD OVER ANDRE. AT HAN BEHANDLER DEM OMKRING SIG SOM HAN SELV VIL BEHANDLES.

FRED, STYRKE OG GLÆDE TIL JER BEGGE TO.

EN HUMANIST FRA DEN INTERNATIONALE IKKE-VOLDSBEVÆGELSE: DEN HUMANISTISKE BEVÆGELSE

Jeg blev revet engang laddyladdy
Den slags sker desværre for nogle. Jeg synes dog at man skal give vedkommende en chance. Jeg har engang haft en kæreste der rev mig (det er godt nok ikke helt det samme) i fuldskab, fordi han blev jaloux. Jeg blev stiktosset, gav ham det største møgfald foran alle hans venner og talte ikke til ham i en uge. Derefter mærkede jeg intet til den side og hans efterfølgende kærester ej heller :0) Man bør give dem en chance og jeg ville have langt lettere ved at tilgive dét fremfor hvis han havde været mig utro !! Men havde det gentaget sig, var han røget på gaden...

Grr Lille LARS
Fuck Ham Man , Han Kan rende dig i Røven !! Du skal ikk gå Til Bage til HAm .. SVIN !!

Nå "Lillebittemig" laddyladdy
hvad siger du til vores råd, vi er nysgerrige :0) Hvad har du fundet ud af med dig selv ?

Jamen dog... Sasso
dårlig dag på arbejdet ?? ;-D

Slå igen Martin Sørensen
så kan han lære det

sv: han slog mig ozzi
uanset hvor temperments fuld han er og ligegyldig hvor fuld han var, er der ingen grund til manden slår.
jeg mener 100% at mænd ikke skal slå på kvinder, og selv om kvinderne selv har hældt benzin på bålet.

"rigtige mænd slår ikke kvinder"

om du skal flytte, det er 100% op til dig selv, jeg mener at , har han knaldet dig en på huden, gør han det med garnti en gang til,og igen.

når tøs pip
når tøsser og pigger bliver voksne - bliver de til dammer eller konner!!!!!!!!

En anden mand? Panya.
Man får sgu da ikke en anden mand ud af, at han går til psykolog, og han vil da heller ikke ændre sig som person.
Han vil "bare" få styr på sine "indre dæmoner", og få hjælp, til at kunne styre sit temperament. Det kan da kun være en god idé, for både ham selv Og hende....
Det er bare Ikke okay, at gå til angreb på den måde, og da slet ikke på en, som umuligt kan forsvare sig. Hvis han blev så gal, og ville have hende væk, kunne han da have nøjes med at skubbe hende væk, hvis han ikke var i stand til verbalt at sige Stop

nej anonym
jeg synes ikke du skal gå tilbage

Hmm... :/ Anonym
Jeg synes at det ville være en stor græse at overskride, når man slår en anden... Det gælder generelt det hele hvad angår "vold"... Det kommer jo også an på hvor i en beruset tilstand han jo har været, og om hvor meget han egentlig kan huske fra den nat... Personligt ville jeg give det en chance til, men skete det igen, ville en flytning derfra være til meget stor overvejelse...

Held og lykke fremover... :D

kvinder lærer det aldrig, smæk, kys, sex.
de vil altid være offerlam, og tro at de kan ændre en fyr, bare fordi de er dybt forelskede eller afhændige af ham.

mænd ændrer sig ikke, heller ikke ham der lige er blevet skilt og flyttet sammen med hende den dumme so, han vil også være hende utro, men hun fatter det bare ikke, for hun vil give ham alt det han ønsker.

siden istiden har kvinder skrevet til diverse brevkasser, min mand siger jeg er frigid, hvad kan jeg gøre for at ændre ham.

og svaret var altid det samme, lav hans livret, og køb en silke natkjole.

idag kan kvinder ikke lave mad, de aner slet ikke hvordan en dåseåbner virker, de har store samtale køkkener, men de serverer stadig frikadeller, af rørt fars fra supermarkedet, fars fyldt med alle mulige kemikalier, som gør at de hænger fast i panden, og altid lavet af noget kødlignende, med sidste salgsdato året før.

saucer bliver købt færdigt, vi boller med kohberg, ingen kan finde ud af at bage selv.

kvinder møder alkoholikere, og gifter sig med dem, fordi de naivt tror at de kan redde dem, hellere en dårlig mand, end slet ingen, manden er kvindens status, som hun hele livet vil prøve at ændre, så han bliver som hun ønsker det.

tænk på de arme børn med onkler papfædre, rigtige fædre, som aldrig må se sine børn, fordi mor vil straffe far, fordi han bollede en zigøjner pige på hjallerup market.

at mor selv sover hos kolegaer på kursuscentre, er en anden historie, vi taler ikke om dengang hun igen var skidefuld, og gav den med ham den charmerende bullerfis, fra hovedkontoret.

naturligvis skal fyre ikke slå piger, men der var jo en grund til, at din fyr gik hjem før dig, han var træt, og nåede kun til sofaen, men du ville jo kontrolere ham, så han skulle ind i sengen, når en fyr sover, så sover han, og han tænker altså ikke på dine behov, jeg har selv prøvet det samme for mange år siden, da jeg stadig sejlede, dengang skulle man op kl. 2 om natten og lave kaffe til vagten på broen, jeg havde knoklet hele dagen med ny proviant, og kom sent til køjs, så da matrosen kom og vækkede mig, med sit ella ella, han var græker, tænkte jeg, her er sku ingen ella, så jeg sprang ud af køjen og knaldede ham en på tuden, dumt, han slog igen, så jeg røg op i den øverste køje.

vi blev hurtig venner igen, det gør man på et skib, der er ikke plads til alt det brokkeri, enten samarbejder man, eller også ryger man ud over siden midt om natten.

du har overtrådt din fyrs grænser ved at vække ham, men straks blander du dine forældre ind i det.

stop alt det klynkeri med at du elsker ham, du opfylder dine egne behov, og nu er du bange for at det er slut, og at du skal ud og konkurere med de andre strigler igen.

Taenk dig godt om Violet
Jeg ved at det bedst acceptable svar er at sige du skal droppe ham. Men jeg forstaar dig udmaerket at du stadig har foelelser for ham. Derfor, taenk dig GODT om foer du beslutter dig. Du vil blive moedt med mange forskellige meninger fra familie og venner, saa du skal vaere klar til at forsvare dit valg - specielt overfor dig selv. Held og lykke.

Der er ingen løsninger at hente....men Anonym
Jeg synes for det første, det i / du har gjort som reaktion, og efterbehandling af episoden viser modenhed hos jer begge.

Jeg ville som du være i tvivl og rådvild.

Mine mange års erfaringer, og faglig viden siger mig, at det bliver svært for ham at ændre sig, selv med psyk. samtaler.

Beslutter du dig for at give jeres liv endnu en chance, så vil jeg foreslå dig, at du nu træffer et valg, en beslutning om hvad du ville finde dig i, hvis det skulle ske igen. Denne beslutning, skal stå så klokkeklar for alle omkring dig, og dig selv. At skulle det ske, selv om i skulle få børn sammen, så må der ikke rokkes ved hvad du vil finde dig i.
Modsat fald, kan jeg frygte at du sætter dig selv "skatmat".

med din viden.... Anonym
så bliver valget lettere. Tror næppe manden vil vende tilbage. Tror du?

Indrømmet dulkis
Jeg har ikke læst alle svar, fordi jeg har en fornemmelse af, hvad de består af, når de alle er anonyme.

Jeg faldt over dette og melder mig hertil. HVIS det er første gang, det nogensinde er sket, så giver du ham en - skriver e n - chance mere. Slår han dig nogensinde igen, så er du ude af døren hurtigere end denne gang.

Han har opført sig idiotisk, men vi er vel alle mennesker - men ingen skal finde sig i at blive slået - uanset forklaringen.

stolte muslim stolte muslim
f*** man!! og i siger at muslimer er voldige jeg blev muslim fra 1-2 år siden og er stolt
hahah vil du ha hjælp var? spørg de kloge kristne

Giv ham en chance igen Jutta
Når alkohol går ind, går hjernen jo ud.

Hmmm Stikket
Giv ham endnu en chance, hvis det er første gang efter 2,5 år, hvis han lover dig at opsøge en psykolog.

Er dette ikke et enestående tilfœlde må du gå fra ham.

Mange ofre for husbond vold, tror på manden, når han lover bod og bedring. Hvilket han sjældent kan leve op til.

Gør han det igen vil det ikke blive bedre. Og det kan i værste fald være han "kommer" til at tœske dig til døde en dag.

Giv ham en chance og KUN en.


Held og lykke.

du skal ikke bare give op mormor
Hej lille pige , jeg er en voksen kvinde som har været ude for næsten det samme, derfor mener jeg du må give ham muligheden for at angre det han har gjort mod dig .
Når han er begyndt hos en pcykolog mener han det alvorligt , men vær opmærksom på han absolut ikke gentager sin handling . I kan få et godt liv sammen. Skal jeg give dig et godt råd - hvis du virkelig elsker ham så lad være med at gå i byen hver for sig så undgår du mistillid held og lykke

Hihihihihihi Hahahihaha
Sådan :-)))

anonym Anonym
se at komme ud af det forhold. hellere i dag end i morgen.

lidt mere seriøst hjælp... lille mig
hei
jeg tror det afhænger meget af jeres normale forhold til hinanden.
jeg har haft en lignende situation med min kæreste og svor mig selv at jeg ikke ville se ham igen, hvilket jo er dybt åndssvagt, da jeg VED at det kun var en engangsforseenlse.
jeg ved godt I siger at hvis han slår én gang, så gør han det igen, men ofte lærer begge parter meget om hinanden udfra situationen og drengen lærer at han aldrig skal gøre det igen. nogen ting forstår man først rigtig når man har prøvet dem.
hvis han aldrig er voldelig og heller ikke dominerer dig, så tror jeg sagtens at du kan give det en chance mere!!
held og lykke

rolig gut inamaria
jeg tror du misforstår. nej mænd skal ikke holdes i kort snor, det skal ingen. men bliver man slået af sin partner må man være opmærksomhed og jov holde sin partner i kort snor for at det ikke sker igen. det gælder også hvis det nu havde været en kvinde der slog.

der er et indslag fra en mand i denne debat, hvis eks har slået ham.

gut inamaria
ang. det negative og fordømmende. så har du måske ret at jeg er fordømmende, når jeg tror at mænd der syntes det er ok at slå kvinder, må komme fra et dårligt miljø eller have en dårlig opdragelse.

håber du forstår hvad jeg mener. teksten var henvendt til de meget negative indslag, som vores hovedperson bestemt ikke har fortjent.

Mænd der slår Erfaren
Mænd der slår holder ikke bare op - punktum ! Desværre tror mange kvinder fejlagtigt, at når disse mænd bagefter er kede af deres handling, så er det tegn på, at hvis de - kvinderne - blot opfører sig på den eller den måde, så kan de 'redde' og transformere manden til et blidt og kærligt væsen. Kun de kan redde ham.

Vrøvl !

Mænd der slår behøver professionel hjælp - er han ikke villig til det - så gå din vej og se dig aldrig mere tilbage.

kære lillebittedig... Leanne
Hej, først vil jeg sige at jeg virkelig har ondt af dig - det må være en svær, svær situation at sidde i! Jeg har altid sagt at "beating and cheating" var utilgivelige dødssynder i forhold, men jeg har så heldigvis ikke været i din situation... hvor det må være svært at være helt så sort-hvid og konsekvent som jeg kan lide at forestille mig at jeg ville være.
Der er et par ting der undrer mig i dit indlæg - at du føler så stort ansvar for at din fulde kæreste kommer op i tide at du bruger tid og energi på at vække ham for at slæbe ham med i seng er en af dem. Det er selvfølgelig sødt af dig at du ikke vil have han ikke når arbejde (eller hvad han nu skal) men er han ikke gammel nok til at stå op om morgenen? Du skriver også at du ved fra andre gange at du bare skal blive ved at forsøge at vække ham for at få ham med op - er det noget der sker tit, at han kommer plakatfuld hjem og sover rundt om i huset og du skal tage ansvaret for at han kommer op næste morgen? Hvis det var mig der havde en kæreste ville jeg kun gøre alt det med at sørge for at han kom i seng, og op om morgenen en gang; og så gøre det klart for ham at fra nu af styrede han selv sit vækkeur. Det lyder som om du er lidt for ansvarlig for ham - og samtidig bange for at gøre ham sur. Hvad ville der ske hvis du lod ham ligge på sofaen og sove til han vågnede helt af sig selv? Han ville måske blive skidesur, men til gengæld ville han så kunne lære at styre sit druk og komme op om morgenen uden assistance fra dig. Du siger også at han vil lære at styre sit temperament, mest på grund af dig - synes han da slet ikke det er et problem at han har givet sin kæreste et par på hovedet? De fleste af mine drengevenner ville hellere skære deres arm af end at slå deres kærester.
Jeg håber du holder dig fra ham og finder dig en mand der aldrig slår dig. Og hvis du går tilbage til ham at i så kan genopbygge det i havde før og at han aldrig nogensinde krummer et hår på dit hovede igen! Sørg for at han ved at du ikke tilgiver ham næste gang... hvis du altså tilgiver ham denne gang.
Og husk at fortælle os hvordan det går, og hvad du vælger. Knus fra Leanne

ja og nej Leanne
Umiddelbart ville det være mit råd, men nu er jeg også lidt en drengepige og træner kampsport... Hvis en af mine ekskærester havde forsøgt at slå mig ville de have tabt...
Men fornuften siger mig at det ville være en ekstremt dårlig idé at slå igen - så eskalerer det bare helt ud af kontrol, og ved at slå igen gør hun brug af vold lovligt indenfor parforholdet. OG det må det aldrig blive!

PS: Leanne igen
Hvorfor i alverden kalder du dig for "lillebittemig"? Okay, du føler dig nok ikke stor og stærk ligenu, og vi har ondt af dig (nogen af os, anyway.) Men er du så lille og hjælpeløs at du er nødt til at være "lillebittemig" der får et par flade af kæresten? Hvordan er dit selvværd? Og husk, hvis du går tilbage til ham, sender du et signal om at det er okay at slå dig, bare han siger undskyld bagefter. "Første gang er man offer, næste gang er man medskyldig."

God ide Tara
Eller aikido - det er en japansk kampsport hvor man lærer at håndtere angreb, og næsten ligegyldig hvordan folk angriber en kan man få dem lagt ned på gulvet uden at de kommer til skade. Så hvis hun elsker manden nok til at blive hos ham er det måske det hun skal lære. Ellers kickboksning så han kan få et par på hovedet næste gang han forsøger at slå hende.

God ide Leanne
Ikke fordi hun så kan give ham bank - vold avler mere vold, men fordi hun vil få mere selvtillid.

gå aldrig tilbage til en der slår En god ven
Hej
Sikke noget skidt. Det er ikke godt og det er så forfærdeligt at blive slået.
Men du kan ikke gå tilbage til ham. Han vil slå igen og igen og igen. Og han vil hele tiden finde årsagsforklaringer på hvorfor han slår og han vil love at det ikke sker igen. Men det gør det.
Valget er dit: Vil du have bank igen - så går du tilbage til ham.
Vil du have en kæreste der ikke slår - så går du en tur i byen og finder en anden.
Venlig hilsen en ven. Jeg er slv kvinde og er aldrig blevet slået, men jeg arbejder professionelt med emnet.

Yes Sir Shoeshiner
Just my 5 cents

Hva'behar.... m/k
Hvis mænd er så snot dumme som dig, forstår jeg sgu godt pigen. Du var røget ud af min dør hurtigere, end du kunne sige undskyld... Idiotiske knægt...

meget svært konen med 3 børn
du er sikkert ikke kommet dig over det endnu.. jeg synes det er vigtigt at du søger hjælp selv hos en psykolog, der er proff. og at hvis du vil være sammen med ham igen også går i parterapi..
At han søger hjælp er herligt men det gælder altså også om at få hjælp til dig..

du skal ikke lade dig slå og du skal ikke slå de er det vi lære og det er det vi lære vores børn..
det er ikke okay at slå uanset hvor meget affekt der bliver slået i BASTA !!!

MEN man skal også tilgive

set i bagspejlet kan du godt se at du gik over stregen med at blive ved med at ruske liv i ham, og vække ham især en fuld mand.. ikke at det er din egen skyld at du har fået tæv/bank overhovedet.. Personligt ville jeg lade min mand sove hvor han faldt i søvn være "ligeglad" med hvor han faldt i søvn herhjemme, måske bare som en omsorgsfuld kone sætte en cola og et glas panodil ved sidden af ham og evt. et vækkeur hvis han skulle op.. jeg ville ALDRIG ALDRIG vække ham bare lade ham sove til en anden gang

LAD VÆRE! Gæst
med at gå tilbage til ham. Er han først begyndt fortsætter han!!!!!. Det bedste du kan gøre er at droppe ham. Mange gange kommer fyren og siger undskyld det skal ikke ske igen, men...du skal bare se.

Voldelige spader Epower
Sådan en klump, som ikke kan styre sit temperament og/eller alkoholdforbrug er ikke værd at samle på. Det er da af mindre betydning hvor meget i har sammen. At slå dig, er da udtryk for at han ikke har respekt for dig. At han har problemer med at udtrykke sig verbalt, kan da ikke være dit problem. Find på noget andet inden hans sidste hjerneceller er drukket ihjel. Den slags plejer kun at blive værre.

at slå sin kærest er det laveste. Anonym
Gå aldrig tilbage til en fuser du..

Der er aldrig nogensinde noget der kan undskylde vold Kasper Hansen
Hej du
Der er desværre alt for mange kvinder, mænd og børn i dette land, der bliver slået. Uanset UANSET hvor sindssygt irriterende, provokerende og øre-tæve-indbydende man opfører sig, har man ALDRIG fortjent at blive slået. Undskyldningen med at han sov tungt og du vækkede ham holder ikke. Man slår altså ikke folk, der vækker en uanset hvor irriterende det kan være. Det er jo helt vanvittigt. Forestil dig, hvad han vil gøre når I får børn der vækker ham 5 gange hver nat!!! I øvrigt vil jeg lige kommentere de debattører der henviste til kvinder der udøver psykisk vold: Ja, det er der givetvis både mange mænd og kvinder der gør - men det legitimerer stadig ikke at slå. Det legitimerer at GÅ!

Hustrovold pjens56
Engang tæsk altid tæsk. Det hørst jeg engang en dame sige, der i hele sit samliv med kæresten var blevet slået og krænket på andre måder.

Mit råd er. Kom ud ud af nu, det kan godt være psykologen hjælper, men det er kun midlertidig.
Jeg håber du finder lykken med en anden, der resppektere dig og din meninger.

kan godt forstå din fortvivelse.... anonym
men det lyder som om du allerede har besluttet dig..vent et langt stykke tid med at flytte tilbage før han har bevist at han er oprigtig..det lyder ikke som om at det bare var et ups slag men et par stykker. Han siger, at han vil til psykolog for din skyld..det er jo ikke dig der har problemet og hvis ikke at han erkender overfor sig selv at han har et problem kan han ikke hjælpes...jeg ønsker dig alt godt og håber på det bedste, hvad det nu end er

Også mig sondz
men jeg var ikke sikker på intentionerne med disse velpolerede debatoplæg- om afsenderen var en privat eller fra eniro? Men uden at tænke så dybt over det, så gik jeg såmænd bare ud fra at det var eniro-redaktionen som var afsenderen. Prøver de at få det til at ligne en privat afsender- så er det jo til grin. Det er jo lige til at debatere!

1. gang kan være en "fejl"-2. gang skal du stoppe. Anonym
Alle begår fejl i livet og parforholdet.

Hvis din kæreste slår dig en gang mere, skal du slutte med det samme, uanset hvad han vil gøre for at beholde forholdet.

Er han jaloux på dig fordi du kom senere hjem, så er jeres forhold nok ikke til at redde. Jalousi er noget af det værste der findes. I er jo 2 selvstændige mennesker der skal opleve noget hver især og andre gange sammen.

mvh John

Avslut det! Kenham@mail.dk
Hej Stakkels Dig,

Jeg er tilbage i DK efter 10 år i Sweden.

Jeg havde min sambo med mig fra Sverige, men hun havde så svært ved att anpasse sig, at hun gik amok og mishandlede mig.

I og med at det er mit navn på lejekontrakten,så jeg ingen anden udvej end at ringe til Politiet og få smidt hende ud med det samme.

Det er dødhårdt, men når mishandel først er begyndt, viser statistikken at "en gang mishandler - altid mishandler".

Og fuldskab er ingen undskyldning!!!

Det som er problemet er at Du sikkert har masser af følelser for ham, men det med psykolog er ikke andet end en forsening af næste mishandel - ifølge statistikken.

Du skal IKKE tage det, der er masser af søde, rare forstående mennesker til for DIG.

Kontakt mig gerne, min mailaderesse findes i navn på indsender.

Kram, og med fuld forståelse for Din situation.

Kennet

arbejd med dig selv Sisseli
Du underskriver dig lillebittemig,det alias virker som et signal om du har en meget lav selvopfattelse.
Din kæreste er ikke dit primære problem, hvis du respekterer dig selv vil du også som en naturlig ting sætte krav om respekt fra andre.
Det er fint han går til psykolog, og det hjælper forhåbentlig ham, men du skulle også have noget hjælp, du bliver nød til at tage ansvar for dit liv, ellers bliver du ved med at rende ind i den ene lussing efter den anden, hvis du udvikler dig og bliver stærkere får du også en ægte mulighed for at vælge til og fra.
Du skriver i er hinandens rygrad, du bliver nød til at have din egen, hvad ville du gøre hvis der var børn?
Hvis han er værd at holde på kan han også holde til du vokser og får mere selvtillid, hvis ikke så er du bedre tjent uden.
Betragt episoden som en alvorlig advarsel om hvordan resten af dit/ jeres liv vil blive hvis DU ikke foretager nogle gevaldige ændringer.
DU har ansvaret for DIT liv...
God vind Sisseli

Vold Lars42
Hej med dig,

Vold kan aldrig undskyldes. Om der er en "happy ending" hos andre, er ligegyldigt for dig, for du har ingen chance for at vide hvordan din beslutning for eller imod vil ende.

Hvad du skal gøre, skal jeg eller andre ikke råde dig til.

Jeg vil dog alligevel give dig et råd, mærk efter inden i dig selv, for kun du ved hvad det rigtige vil være. Tag nogle dube indåndinger og føl godt efter, hvis din kærlighed til din kæreste er der og fylder mere end din frygt for hvad der videre skal ske, så kan du mærke den, og tage din beslutning udfra dette.

Held og lykke
Kærligst Lars

fridom natal
smit ham ud af dit liv-der er kun begyndelse.

GRATIS hjælp i Dialog Mod Vold.dk vintergæk*
Kære du,

Det vigtigste er at DU gør noget:

Hvis du vil trække på mine erfaringer (jeg arbejder nu på 4. år med partnervoldsramte kvinder) har jeg lagt en række links og tlf.nr. til dig herunder.

Grundlæggende er der den partner vold, hvor han vil gå i behandling, - og den anden form for vold "hvor han bestemt ikke fejler noget" / det er dig der er "noget galt med" - denne form for vold er der kun eet at gøre ved - kom væk, straks.

Men:
Hvis din partner fortryder, kan se at det er hans skyld at det slag faldt, OG han vil gå i behandling har han/I gode muligheder for at ændre det mønster han her viste dig.

GRATIS, kompetent og rigtig god, professionel, ANONYM behandling kan han få ved at ringe til Dialog Mod Vold:

DMV, Åboulevard 58, 2200 København N, 2810 7070 eller 3539 7242
dmv@dialogmodvold.dk

DMV Odense, Kongensgade 64-68, 5000 Odense C,
23 64 40 15 eller akut 28 10 70 70

DMV Århus, Mindegade 6, 8000 Århus C,
23 64 40 14 eller akut 28 10 70 70


Desværre eksiterer der til dato ingen lignende tilbud til ofrene for vold i familien - de må selv stykke deres støtte sammen, betale, opgive cprnr. osv. Men til at starte med kan du hente en masse støtte og få en snak med kvinder der også har oplevet vold fra deres partner:

Netværk for voldsramte kvinder TLF 70 266 121
kl. 20-22

http://www.netvaerk.org/

Aktut kan du altid ringe, også anonymt til Hotline: 70 20 30 82
Du kommer til at tale med en kvinde fra et af landets kvindekrise centre - og de er enormt søde og ved meget om både det chok og de tanker, angsten osv. der følger med at være blevet slået.

HUSK at det er ok at ringe og ikke vide hvad du vil spørge om/ sige. MEN ring! Og lad det udvikle sig - du vil finde stor støtte i det - så meget tør jeg godt love. :o)

Og du kan læse andre kvinders beretninger, råd osv. på: www.kvinderikrise.dk/hjaelp_til_kvinder.htm

kh - ex-partnervoldsramt kvinde (også med hus og børn) :o)

re "i siger at muslimer er voldige" Tarzan79
Ja du kan være meget stolt af at være muslim.. Din løsning er vel at ringe til din muslim venner, der efterføle at give ham et nakkeskud.. Eller måske løber ind til ham iført en vest med dynamit men de skriger jihad..
HAHAHAHA

JA! Mig..
Gå fra ham. Mænd der slår vil helt sikkert gøre det igen! Også selv om han var fuld eller ej. At han sov eller ej.

kære ven biker bitch
du fik som fortjent, du burde have haft nogle flere. det eneste du søger er medlidenhed. så gå da tilbage til ham igen og få flere bank. så kan du sidde og hulke igen. jeg syntes du dum....

vol mettej
ja bare du elsker ham ,så skal han nok lade være med at slå dig,vor herre bevares! hvordan kan du elske en som slår dig? det stopper ikke der,han har jo lige bevist at han er istand til vold.Har du lænker på anklerne og hænderne,har du underskrevet en kontrakt at det er i orden at han slår dig? hvis du kan svare ja til ovenstående,så må du jo blive i forholdet og nyde alle tæskene du vil få i fremtiden.Idioten gik over den usynlige streg.

sæk biker bitch
nu syntes jeg sgu det dig som er en led sæk. du virker billig. ta dog ud og tjen dine penge på en flise lise

jaaaaaaaaa jjjjjaaaa
ja de skøre kællinger har godt af at få et par flade de er sku' selv skyld i det tit for de tror de ikke kan undværes og kan opføre sig som de har lyst til

Og gå tilbage til kæresten ja det gør de fleste eller finder en ny der tæsker dem også så dumme er kvinder sku' de er for blinde og søger kun sexede mænd men ikke dem som virkelig kan gøre dem det godt

han ændre sig ikke lone wolf
jeg er selv vosket op med en voldig far, det var mest min mor han slog, hun fant sig i det i 12 år. det var først da han begyndte at slå os børn, at hun blev skilt fra ham. så forlad ham, og start forfra.mvh lone wolf.

... Altså Sabrina117
Manden er i dyb sorg, har søgt hjælp og har anerkendt at der er et problem. Derfor synes jeg du skal give han en chance at få styr på sine ting. Og kun ÈN chance.

Derimod, hvis du føler dig på nogen måde forhadt, eller for den sags skyld, direkte bange for ham. Så skal du ikke søge tilbage.

Jeg ville nok vente lidt med at gå tilbage til chokket var rystet af mig. - give manden en chance, og smutte hvis ikke han kunne opføre sig ordenligt.

Pylrehoved Lilian Andersen
Jeg synes du er lidt af et pylrehoved. Mænd er aggressive af natur og de bruger konstant kræfter på at tøjle deres sexualitet og voldelige tendenser. At der - så at sige - ryger en finke af panden engang i mellem og du må modtage et par flade, er der intet unormalt ved. Det er vi mange der har gjort før dig!! Min mand er nu 49 og er kommet over sin "periode". Men han havde svært ved at holde sig fra mig i en ti år. Vi talte aldrig om det og det har jeg det fint med i dag. Alt det snakken ud pjat er kun til at få dårlige nerver af...så...op på hesten igen, Marie!!

Mærkeligt.. Anonym
Jeg har læst flere af indlæggene herinde, og det jeg slet ikke fatter er dem, som siger at det er din egen skyld og at du fortjener at blive slået.
Man fortjener aldrig at blive slået.

Jeg vil dog give flere ret i, at du bare skulle have ladet ham ligge på sofaen, for han er vel gammel nok til at tage ansvar for sig selv.

Min mening er, at folk godt kan ændre sig, hvis de virkelig ønsker det. Dog tror jeg at faren for at det sker igen er større..Det er vel heller ikke de lyseste fremtidsudsigter hos jer, hvis han er stemplet som en der slår sin kæreste blandt din familie og venner..

så mit råd er, at komme videre, selvom det sikkert vil blive svært.

Ta ansvar liva5
Moralen er lad vær med at drik jer så fulde en anden gang.
Jeg kunne sagtens have slået selvom jeg normalt er et meget omgængeligt menneske
med promiller i blodet kan det sagtens gå galt
Og ladvær med at blande dine forældre ind i det.
Tag ansvar for din situation

vrøvl andecreme
din lille tåbe, ingen skal finde sig i at blive slået. At du finder dig i det beviser bare du ikke tænker særligt højt om dig selv, men derfor kan hun jo godt gøre det.

Bliv fra ham! En moden kvinde
Han vil helt sikker gøre det igen.
kh

Ikke nødvendigvis... janettsinead
Hvis du virkelig elsker ham og har lyst til at være sammen med ham synes jeg du skal give det en chance til... MEN gør han det NOGENSINDE igen - så er det bare ud med sådan en gut... Du må ENDELIG ikke tilgive ham det 2. gang han gør det - for så bliver han ved...
Personligt ville jeg skride med det samme han gjorde det første gang, men er du villig til at give ham en chance så er det dit valg... Men jeg siger IGEN - lov mig du fordufter hvis han gør det igen, ellers bliver dit liv et helvede...

Hold din kæft kasper.. du snakker som om du var 13 år... Ivan Olsen
jøsses!

Lær dog lige at stave, menneske! Tarzanxxx
Lær dog lige at stave, menneske!!

Det virker ikke særlig muslimsk at høre på.. drop de bandeord! Tarzanxxxx
jah!

Jeg synes... WifeBeater Inc.
du skal gå tilbage til ham. Man er aldrig for gammel til at få en røvfuld, og hvem er bedre til at give den, end den man elsker...

Tænk på den nydelse han får når han stikker dig en uppercut. Uuuh Det Er Gode Sager...

Det kan ikke være så svært. Look
Drop ham. Der er intet der undskylder at yde vold mod en kvinde på den måde. Uanset hvor meget "hjælp" han får, vil du altid have en lille (begrundet) frygt for at det kan ske igen. Få ham vippet ud og "move on". Held og lykke.

13 årig?? Panya.
Jeg syns netop det var meget fornuftigt og modent skrevet. Specielt det med, at hvis manden en dag får børn, og de vækker ham.....
Puha, den tanke ville være nok til, at jeg ville løbe meget hurtigt ud af døren og ikke vende tilbage

Mænd, der slår kvinder gldansk
er ynkelige. Dump him! Ikke værd at samle på. Slår han een gang, gør han det igen - og igen - og igen ... syg i roen - ikke bare i gerningsøjeblikket, men generelt!

Hvad fanden... WifeBeater Inc.
brokker i kællinger jer over. I kan jo li´ det. I råber jo selv STOP, AV og bløder når vi slår jer. Det viser at i kan lide det. DER ER IKKE NOGET I VEJEN MED AT FLÆKKE HENDE EN SKALLE HVIS HUN NÆGTER AT SLUGE...

Alle er i stand til... Tarzan-tøsen.
...at begå vold. Alle mennesker har det gen i sig, ligesom jeg også tror at alle ville være i stand til at slå ihjel hvis de blev presset dertil. Ikke fordi jeg forsvarer det-jeg mener bare at man ikke må dømme folk ud fra noget de gør én gang, og sige at det så er noget de helt sikkert gør igen.

Hvis det var mig i den situation, så ville jeg blive pissesur, ja, men jeg ville give min kæreste én chance og sige at hvis han nogensinde så meget som gjorde tilnærmelser til at slå mig igen, så ville jeg forlade ham for bestandigt. Så har han nemlig ikke lært noget af sine fejl. Det samme gælder for mig hvis jeg nogensinde skulle slå ham.Jeg har prøvet at være så vred på ham at jeg bare havde lyst til at ryste ham, men det er jo også forskelligt hvilket forhold folk har til vold. For mig er vold noget der opstår af vrede som jeg ikke kan kontrollere, ikke fordi jeg vil have magt over nogen. Det må man også lige tage med i sine betragtelser.

Så hvis jeg var dig ville jeg give ham ÈN chance og hvis han misbrugte den, så var det ud af vagten. Du skal bare gøre det klart for ham at tingene ligger sådan.

Nej - Nej - Nej Anonym
Lyt, læs og lær
Når der først er slået én gang, er næste gang allerede på vej. Vold i et forhold kan aldrig viskes ud. Det gør ondt i meget, meget lang tid. Du bør elske dig selv højere. Hvis man ikke respekterer og elsker sig selv, hvorfor skulle så andre. Så undskyld, du bør efter min mening ikke genoptage forholdet. Skaden ér sket !
Med venlig hilsen fra én, der også troende at kærlighed kan heale alt!

for hvert slagt prinsesse-toben
slag bliver der slået nået af din selvtillid - og derfor ender mange med at blive i et voldeligt forhold. Første gang skal være eneste gang = DROP ham. Han vil gøre det igen, uanset hvad han siger nu.

dumt svar anonym
Jeg må sige at dit svar er det mærkeligste jeg har hørt. Der er en kvinde der skriver herind for at få råd, og istedet skriver du noget så irrelevant.

sikken en gang pladder ninus
de var begge stive af sprut. Manden er ked af det skete og forsoeger at behandle det. Den liil mogge rente hjem til far og mor istedet for at
tage om problemet. Hvis der ikke er reel anger fra hans side - saa skal du skride omgaaende- men hvis han goer noget ved problemt saa bliv og bearbejd det med ham- men lad ham forstaa at der ikke er noge"naeste gang" overhovedet. Og saa drik lidt mindre - i var jo begge skide fulde og ingen af jer viste hvad i gjorde. HVis nu han havde vaeret fuld og du aedru havde du nak ladet ham ligge og braende den af - IKK?

Lede MÆND slår anna karenina
Du bør tænke dig godt om og aldrig være i tvivl om at en gang slået så sker det igen. Det er sikkert! Det blir kun værre. Han har problemer med sit temperament som er en stor selverkendelse, men dette bør du ikke være en del a. Skidt med hus, bil, osv. det er materielle tilg ikke liv som dig og du bør ikke udsætte dig selv for en skidderik som slår og sikkert gør det igen. Jeg har selv prøvet det og er blevet lovet - aldrig mere ..... men ak nej det stoppede ikke. Det var ikke min skyld og jeg har idag jordens sødeste mand som aldrg kunne finde på at være voldelig hverken fysisk eller psykisk. Held og lykke tl dig . Og husk det er dit liv så pas på det- knus,-).

Konstruktivt råd. En ærlig sjæl!
Først vil jeg da gerne lige sige FLOT til alle jer der ik kan ta det her seriøst - Hun skriver åbent og ærligt for at høre andres meninger.. og at der så er nogen der ik har noget konstruktivt at sige men kun har i sinde at lukke L*** ud - der er efter min mening fuldstændig uacceptabelt!! Kommentare som "Du fik hvad du fortjente" og "du skulle ha haft flere" - Ingen har på noget tidspunkt ret til at slå et andet menneske og en kommentar som sidstnævnte viser vist kun hvor meget blodomløb (eller mangel på samme) der egentlig har været i hovedet af den der skrev det!
Mit råd til dig er: Tænk på hvem du er - kan du leve med at din kæreste har slået dig fordi du ville hjælpe ham? Vil du kunne lægge det så meget bag dig at det ik vil lure i dit baghovede resten af dit liv hvis i bliver sammen og evt. får børn sammen - vil han også slå dem, hvis de ik gør som han vil?
Jeg ville for ALT i verden ik gå tilbage til ham! Jeg ville konstant tænke - hvornår kommer de næste slag.. Havde det været tilfældet at han kun havde slået dig en gang kunne det diskuteres men som du skrev så har han sagt at han ville gå til psykolog for din skyld! - DET KAN MAN IK!! - man kan kun gå til psykolog for sin egen skyld! og han skal da ik tro at han gør dig en tjeneste! Skal han??
Spørgsmålet er nok nærmere om det er lettest at finde sammen med ham igen, og alt for svært at sige F*** dig, jeg kan finde en der er bedre og som ik slår mig!
Ved ik om det kan hjælpe dig. - men jeg håber at du træffer et valg du er stolt over - også når du sidder som 85 årig og tænker tilbage.

Gå aldrig tilbage til en fuser Modige kaj
Har han slået EN gang gør han det igen

Lad ham dog sove.... Anonym
Jeg ville nok bare havde tænkt....øhh lad ham dog sove...det er vel hans eget ansvar at stå op...husk søde du er hans kæreste ikke hans mor...

en gang voldig altid voldig Anonym
jeg synes ikke du skal gå tilbage til ham. der er 85% chance for at han vil slå igen, og for hver gang du tager ham i nåde vil det være sværere at forlade ham næste gang det sker.... lad være med at sætte dig i den situation... en gang voldig altid voldig.....tag rådet fra en der kender til det

ok skift ham f j
du skal sq da ikke se ham igen, man slår da ikke
sin værken kæreste eller kone du gjorde hvad du mente var det rigtige vækkede ham, ikke for at få sex men for at han kunne sove bedre, han er da dum, men var nok bange for at du havde lavet
noget, men har du dit på det rene skrot ham,
det er da ikke normalt man rejser sig op og
begynder at slå løs på sin kæreste, det kan være han ikke har rent mel i posen.
hisen finn

Hvad vil du? Den undrende
Hvad havde d / i tænkt jer?
At drikke sig fuld i en situation hvor det er nødvendigt at stå tidligt op næste morgen er jo helt fjollet, ja uansvarligt.

At lade et manneske men deler ansvar med tage hjem i den situation er ---- også uansvarligt. (man tager vel ansvaar for hinaanden.)

At forsøge at flytte et stærkt beruset menneske der ikke vil flyttes ---- tankeløst.

At blive forarget over at den sovende berusede reagerer voldsomt er nærmenst naivt.

Når I er blevet modne og voksne nok til at tage et gensidigt ansvar og vise gensidig respekt kan I jo prøve igen.

Taek Won Do Vil du oprette en debatprofil?
Jeg foreslår at du beholder ham men lærer dig kampsport. Så prøver han max en gang mere

Næ fy, skam sig ! Lemmedaskeren
Næææ, det dur skam ikke lille ven. Så må du sørme ikke blande dig i debatten, for så er du ikke ret gammel. Fy-fy skamme sig !
Prøv at kikke lidt tilbage her i tråden, det er foreSLÅET flere gange, også af mig, men en anden debatør kaldte mig en barnlig nørd, hvilket jeg tager som en kompliment. Har man tendenser til, at slå på piger fortjener man en dwitt chagi eller lignende lige i kufferten. Hilsen en gammel Tae Kwon Do- freak, der ikke slår børn og piger.

hjælp at hente til ofre for partnervold www.netvaerk.org
på tlf. 70 266 112

www.netvaerk.org

www.drirene.com (om partnervold, især om psykisk vold)

Ehh ? Anonym
Det var jo bare en Lussing ?

Et dårligt minde at tænke tilbage på senere hen. GRengøring tilbydes af studine.ske ødelæggende.. Minimælk
fordi han slår dig kan han stadig godt have goe sider, ellers findes der jo mange uhyrer i Danmark!
Men det ødelægger kærligheden, en mand må bare ikke gøre det.
Det er så nederdrægtigt og hør her.
At han kan finde på det betyder du skal gå fra ham.
senere hen når du bliver klar over hvor dybt det sidder vil du hade dig selv for ikke at være gået.
Gå! Det gør ondt, men du vil opleve en større smerte senere og over længere tid ved at være blevet ved sådan et fjols

Den der begyndte Minimælk
''Det var altså ik mig, det var hende der der begyndte'' (som sagt af en anden snothvalp i børnehaven)

ansvar minimælk
lad være med at være mig utro jeg har jo sagt det, sørgeligt at du nu må begraves

gå aldrig tilbage til en fuser Anonym
jeg kan godt forstå at du overvejer at gå tilbage til ham men gør det ikke det han siger er noget de alle siger. min x kæreste gennem 5 år brugte også mange undskyldninger i starten, men lige meget hvad han sagde endte det med at han slog mig igen. jeg måtte flytte fra byen før at han lod mig være i fred. hver ikke så dum at tro på hans løgne han kan godt selv tro på det men det er ikke sådan at han ikke gør det igen. du elsker ham nok men han er ikke den smerte værd