han stjal fra min søn.

han stjal fra min søn. anomym mor.
Jeg har lige brug for at lukke noget galde ud, da jeg føler jeg/min søn bliver jokket på.

Min nevø sov hos mig og min søn fra fredag til lørdag. Det var som tidliger rigtig hyggeligt men men. Da han tog hjem lørdag middag kom min søn og sagde at han manglede ting.Sjovt legetøg var væk og nogle andre ting som ikke er så vigtige men min søns nye cd var væk og han vidste den sad(skulle side) i hans cd afspiller. Det korte af det lange ar at det kun kan være hans fætter der har taget den for her havde ikke være andre mennesker fra de havde hørt skiven og til han kom hjem. Jeg ringer straks til fætteen men først da jeg 4 gang ringer op og denne gang med hemmligt nr tager han den. Men nej han havde ikke gjort noget. DVS´ at jeg bor i et hjem hvor der er cdèr der forsvinder ud i den blå luft.
Snakkede med min bror og han er sikker på at hans søn ikke har tage de ting og hvis det var ham hvorfor er de så ikke i hans taske. (han er weekend far til hans barn) Ja hvor er tingene så??
Jeg er ked af det, skuffet, min søn græder, er sur og vi ved ikke hvad vi skal gøre eller sige. Jeg kan jo ikke have sådan et bare i mit hjem og dette ved min bror. Skulle jeg ha holdt mund og "bare" været på vagt når han kom næste gang. Gemme min pung og alt andet jeg ikke vil undvære eller hvad??
Bliver da bare en dejlig jul i familiens skød i år. Kan lige se hvordan mine forældre har det når de får nys om det.. HJÆLP MIG HER....

Tru ham med pulitiet Hitchhiker from the galaxy
Under alle omstændigheder så "anmeld" ham til familien. Du skal ikke være høflig her, det hjælper jo heller ikke nevøen. Hvis han er tyv skal det frem, så han kan hjælpes.

Politiet anomym mor.
tror jeg ikke gøre noget her. Drengen er kun 13 år.??????????? Jeg vil smadre min familie pga det tror jeg.

13 årige må heller ikke stjæle Politimanden41
Politiet gør ikke så meget ved det,men truslen alene kunne måske få knægten på bedre tanker.
Du må i fremtiden udelukke ham fra dit hjem, hvis din bror får brug for barnepige igen,så skal han ikke regne med dig, for dig vil han jo ikke respektere og høre på.
Fonfliktsky bror du har

Min bror er bare anonym søster
så høj i kæften når han snakker men en kylling når det er hans søn der dummer sig. Når det er min søn der har være dum(snakker ikke stjæle, ryge el) Men en løgn som kom min søn tilgode. Lyve med at lektierne er lavet og andre ting. Ja så syntes min bror at han skal have stuearrest, ikke have lommepenge, og flere gange sagde han at han ville slå...
Ja ja men det er jo også bare min søn. Men min søn stjæler ikke og var der den mindste mistange skulle jeg nok komme til bunds i den sag også selv om han var på weekend hos hans far.

Kære Anonym mor KusineHelene
Man MÅ ALDRIG dække over en forbrydelse, det kommer man ingen vegne med og det er ingen hjælp til den som stjæler.
Mange børn og unge udtaler selv,at bare de var blever stoppet og afsløret i tide.
Ærglig hændelse for jer og jeg synes det er rigtig synd for din søn at han har mistet sin dc og nu måske også sin fætter.
Du har fået gode råd,jeg mener ikke man skal tage forbryderen i forsvar,uanset hvad prisen end må være.
Han skal have en afklapsning.
Også go jul fra mig

Helene

Jeg er helt enig. anomym mor.
Jeg tror jeg sms ham at hvis han har noget nyt at sige nu så tager vi den der fra. NEJ ALDRIG. Jeg vil ikke se ham i mit hjem mere, helt ærligt jeg er sur skuffet også på min søns vejne.

TAK anomym mor.
for jeres tilbagemeldinger. Jeg føler nu at jeg kan gå i seng og sove og lade fætter være fætter. Og hvis min bror vælger han tyve barn ikke er tyv så er det jo op til ham. Underligt der ikke er forsvundet ting i hans hjem? GODNAT OG TAK TIL JER ALLE.

Stik ham et par flade sjørgensen
næste gang du ser ham.Sådan en snothvalp skal sgu ikke stjæle fra sin egen familie.

Det er med at tage det i opløbet.

Ja det er sku også anomym mor.
det jeg har lyst til. Men jeg slå ikke. Fedt at tænke på at et barn har skidt sådan på os. Og så en fra sin familie...