Han tænder på andre

Han tænder på andre Anne38 år
Hej Carl Mar

Jeg trænger virkelig til et godt råd.....

Jeg har i lang tid haft en fornemmelse af, at der foregik ting bag min ryg. Min kæreste har nu indrømmet, at han tænder på at score andre kvinder. Han har ikke ført det ud i livet, men han kører altid på grænsen. Han skal lige se, om han kan score dem. Han melder selv ud, at hvis en kvinde byder sig til, så er han ikke sikker på han kan sige nej tak.

Vi har selv et spændende sex-liv og jeg har inden denne samtale luftet en fantasi om en ekstra kvinde i sengen. Jeg er en flot og levende kvinde, så jeg tror ham, når han siger det intet har med mig at gøre og at han elsker mig.

Han kan bare ikke lade være.

Er det meget normalt, at mænd mangler inpulskontrol?

Skal lige tilføje at vi begge er i 30érne og har børn sammen.

Han siger, at han vil blive sammen med mig, men jeg er nu ikke så sikker på, at det er muligt med mindre nogen kan forklare mig, at det her er helt normalt...

På forhånd mange tak for hjælpen.

Hilsen Anne

Sørgeligt.... Anonym
Hej
Jeg synes at det er sørgeligt, og bliver vred på din mand når han påstår at han ikke kan lade være! Hvad fanden er det for en tynd undskyldning??? Selvfølgelig kan han lade være, HVIS HAN VIL! Det er respektløst overfor dig, og lur mig om ikke han ville kløjs i kaffen hvis det var omvendt! Men det kunne jo prøve at fortælle ham. At det da lyder spændende med alt det flirteri, så det må du da også prøve! Og måske, måske ikke, kan du styre dig hvis tilbudet bliver fristende nok...
Undskyld mig, men jeg synes at din mand lyder umoden, selvcentreret og respektløs!
God vind til dig, og lad være med at give køb på din selvrespekt..
Knus fra en medsøster

Grænser En mand
Hvordan kan han se at han har scoret dem hvis de ikke har budt sig til???????? Flirt og en tur i kanen er 2 forskellige ting.!!

er afprøvet Anne38 år
Hej med jer:-)

Først vil jeg sige, at jeg er en gæv kvinde der nok kan holde på min selvrespekt, så jo, jeg har allrede foreslået ham, at vi lever i et frit forhold, hvor der gælder ens regler for alle. Men så mener han pludselig, at det vil ødelægge kærligheden mellem os, hvis jeg har sex med en anden og så mener han at han så må i terapi.

Mht. til at måle hvornår byttet er nedlagt, så er det nok for ham, at han kan se i hendes øjne, at hun er interesseret, men det er jo der faren ligger, for han siger klart, at skulle han støde ind i en kvinde, som pludselig selv indtager jæger-rollen efter en af hans uskyldige flirts, så er han ikke sikker på, at han kan stoppe, mens legen er god...

Men det lyder jo fuldstændig vanvittigt det her....gør det ikke???????

Jo det gør... Anonym
Jo det lyder vanvittigt! Han skulle skamme sig, og at ikke mener at vil kunne styre sig er noget fordrukkent sludder...sorry

Forberedelser? dulkis
Jeg siger ikke at sådan er det, men for mig lyder det som om, han er ved at fortælle dig, at han er dig utro - eller forbereder dig på at beskeden kommer - om man så må sige i "små nyk".

Måske er han igang med at "stikke en finger i jorden" for, seriøst, at vurdere, hvilken risiko han løber.

Jeg ville gøre ham helt klart, hvor han er henne i verden, såfremt han er utro. For mit vedkommende ville det nok ikke være på samme matrikel som mig - og det er jo nemt sagt, men en anden sag, når man har børn og liv sammen, der ellers fungere, som man ønsker sig. Jeg er en af "de der" der vil have det hele. Det skal ikke været et forbud, eller en trussel og kastration, hængning og stegning eller udsmidning, der forhindre min mand i at være mig utro, man udelukkende det, at det kunne han aldrig drømme om.

Vi er forskellige og anskuer verden og dens stød forskelligt, men i min verden er han langt ude i tovene.

Den er vanskeligere for en mand Naturmanden
at sige nej til en lækker tøs, da det er naturens hensigt at manden skal sprede sin sæd.

temmelig stor forskel Veninden
på vanskelig og umulig!! I tænker med det forkerte hoved

tak for svarerne Anne38 år
Jeg har læst jeres svar og takker for dem, men jeg er bare så ked af det. Hvordan kan han sige, at han har alt hos mig, at der er intet jeg skal ændre på og så alligevel have lyst til andre.

Han siger jeg overdriver helt vildt, men jeg føler det er ham der tager lige lovligt let på de normer vi lever efter i vores samfund ift samlivet.

forskellige værdisæt anonym
ser ud til at I ikke har samme normer, hvilket jeg er bange for vil efterlade dig ulykkelig i jeres forhold for altid. Selv om man elsker hinanden er det bedst at skilles, hvis den ene part ikke trives. Tænk over om din tid og dine kræfter skal bruges i det forhold, om du skal bryde ud og indgå i et nyt med samme værdigrundlag som dit eget ?

vh anonym

køb carl mars bog Caroline Smart
han blir`rig, og det hjælper dig en skid!!!

Manden ligger under for urinstinkterne Krillerkrads
Sæden kræver at blive spredt i fugtige kvindeskød.

Altså en viljeløs, hjernedød stakkel dulkis
der drives af instinkter. Jeg tror egentigt, ved nærmere eftertanke, at jeg har mødt mænd, der ville være temmelig utilfredse med det prædikat.

Jeg håber da, du er sælger for enhver pris ! matte-gok
I hvert fald vil jeg meget gerne have mig frabedt at blive slået i hartkorn med dig og dine udtalelser.

Skal man tage dine skriblerier for pålydende, så er jeg stolt af ikke at være en "rigtig" mand efter din definition.

Magen til stenalderindstilling - tja, måske burde jeg ikke være så overrasket. Det er jo demagogi og de simple udtalelser, der sælger, ikke ?

Sådan! denrigtigemand
et svar der er til at tage og føle på, og som bekræfter at vi rigtige mænd ikke er unormale fordi vi kigger porno og flirter med godten bag disken i bagerforretningen, selvom vi allerede har en hoppe i folden!