Han vil hele tiden

Han vil hele tiden Puha
Hvad skal jeg gøre ?

Min mand er umættelig mht sex..

Vi har ca sex en gang dagligt. Vi er et par på k.46 m.49 og har været gift i 26 år. Her det sidste år er vores sexliv blomsteret op, jeg har fået mere lyst, men men det bliver for meget når det sidste vi lavede inden vi gik i seng var at have sex, og så det første jeg ser når jeg vågner er et stift lem og en villig mand, som gud hjælpemig bliver skidesur fordi jeg afviser på en pæn måde. Så nu taler han dårligt til mig og er lige kørt sin vej, sikkert op til købmanden for at købe en flaske sprut som han så kan hygge sig med, imens han siger til mig...Hvorfor drikker Jeppe.

Jeg viser ham dette indlæg og håber at nogen a' jer kan sige noget der får ham til at tænke sig om.

Hilsen konen

Manden den gamle
Tak for linket skatter


Men når du nu vil have sympati udefra er det så ikke bedst at holde dig til sandheden?

1: jeg har ikke talt grim til dig (har jo ikke talt til dig) 2: inden vi gik i seng fik du endnu en slikker med orgasme og bagefter 4-5 sprøjteorgasmer. 3: jeg måtte bruge hånden igen.

Jeg ved godt vi har haft sex næsten hver dag de sidste par måneder, men glemte du ikke og fortælle at det er dig der bliver slikket og får sprøjteorgasmer på stribe og når det så er min tur kan jeg få lov til at bruge hånden, din undskyldning til dette er jeg ikke er så stiv som jeg var for 3 år siden og jeg har forandret mig på de 26 år vi har været gift, de gamle billeder skal du jo nok finde frem så du kan sige, igen og igen hvorfor ser du ikke ud som da du mødte mig.

I aftes da du fortalte mig der er en på dit arbejde der har bagt på dig gennem længer tid må jeg nok indrømme mit blod bruset af jalousi, men jeg sagde intet og lod dig bare fortælle, om hvor lækker har er 25 år good lokking de rejser han ville have dig med på Paris/London, jeres lange samtaler (den periode du altid vil lave regnskaber i firmaet) gud hvor har jeg været naiv! det hjalp på mit humør da du fortalte ham du er lykkelige gift, men da du også fortalte han var lige glad med dette og en anden mandlig medarbejder fortalte dig at ???? er helt vild med dig og ville for alt i verden erobre dig fra mig, må jeg sgu sige jeg er meget ked af du ikke har fortalt mig det da det stod på, den mulighed for at sætte ham på plads har du taget fra mig.
skal lige siges han ikke arbejder der mere hmmm efter hvad hun siger.

Du siger også til mig når jeg beder dig om at tage en trøje på der dækker dine bryster at det skal jeg ikke blande mig i og du kun gør det for at blive bekræftes af de unge fyre, selv når du kommer fra indkøb skal jeg høre på hvor mange unge mænd der kigger på dig, ok du ser skide godt ud selv om du også har forandret dig på de 26 år men jo mere der er af dig jo mere af dig er der til mig.

Nu vil jeg slutte selv om jeg kunne skrive meget mere, men jeg synes ikke vor liv kommer andre ved, men jeg blev bare nød til at skrive da du sendte mig det link der har hængt mig ud som en sex-gal.

Din for evigt.

Ønsketænkning Gammel Kone
En mand på 49 der kan hele tiden. Det kan du få os alle til at tro på - det er jo jul. Bruger han viagra eller lider du af alzheimers?
mvh en realistisk kone

Julegave til jer ManhattanQ og Vil du oprett...
Et kursus i realitetssans er lige sagen for jer hohohohohoho....!!

Åhh bare det var mig. Løven62
Kan du ikke sende ham hjem til mig.

Du burde skamme dig, her sider jeg med verdens kedeliges mand der altid hænger morgen/aften og du bliver sur over en morgen-gave skam dig.

Kærlig hilsen
Tina

fristende tilbud Manden igen
Hej Tina

Det kunne være fristende, men jeg er kun til en og det er den kvinde jeg giftet mig med for 26 år siden, hun er som en god vin der bare bliver bedre med tiden, ellers tusind tak for tilbudet.

K.H.
Manden

Føj din kælling. Anonym
Er du sikker på han kun købte en flaske sprit? med en kvinde som dig have jeg tømt et helt karton, det er kvinder som dig der aldrig kan få det godt nok der ødelægger et ægteskab føj føj.
En rigtig mand havde skredet for længe siden.

Gennemskuet anonym
Man skal da være en tumpe for ikke at gennemskue her er tale om en og samme person.

Hilsen
Mig narre du ikke

Snothvalp!!!! Gamle Far
Din type er bare for gennemskuelig, en som dig vil jeg give en på snotte og vise dig hvad en rigtig mand er!!!!! Din adr TAK.

Hvorfor drikker Jeppe? Lodvi
Fordi han får for lidt sex.