Han vil ikke noget fast..

Han vil ikke noget fast.. sussi81
For 1½ år siden så jeg lidt til en fyr hver anden weekend når min søn var hos sin far.. Til at starte med var vi enige om at det ikke skulle være noget fast og bare ses når vi nu kunne... Efter små fem måneder fortalte jeg ham at jeg havde fået mange følelser for ham, hvilket resulterede i at vi ikke længere skulle ses for han var ikke interesseret i noget fast og ville stadig ha sin frihed- som singel og kunne gøre hva han ville med hvem han ville, (og han er osse bange for at binde sig ikke kun til mig men i det hele taget) dette var jeg jo ikke interesseret i når der var følelser involveret. Vi havde så ikke set hinanden i et år nu, men mødtes igen her i weekend, han ville gerne at vi kunne ses igen på samme måde som tidligere.. Jeg derimod sagde at jeg ikke havde lyst til at se ham igen for jeg var bange for at de følelser skulle bluse op igen (kunne mærke de ikke helt var væk da jeg så ham) og så kunne jeg så endnu engang få en masse følelser i klemme, hvis det hele resulterede i at han endnu engang ikke ville være interesseret i noget fast, hvis det kom dertil..
Jeg har nu efter mange overvejelser beslutte at prøve ad... Altså at vi ses ca en gang hver anden uge når min søn er hos sin far. Jeg håber jo så på, hvis den tid kommer og jeg ønsker mere, at han osse vil. Det er et stort sats og jeg risikere at blive såret endnu engang.. Men håber virkelig at han kan omvendes.
Der er det så mit spørgsmål til jer kommer, tror I at han kan det?? Er det helt forkert af mig at prøve? Har det osse bare selv sådan at det ville fandme være agerligt hvis nu han kunne, for han er virkelig alle tiders fyr, sød og dejlig...
Er det bare som at kaste mig selv for løverne??

Hvem ved.. anders_engberg
Man må tage chancer for at finde ud af hvad der sker... gør man ikke - sker der intet!

Held og lykke
- håber det bedste for dig.

;o)
A

Ikke enig Mand35
Hun har jo taget chancen og det gik ikke! Man skal sgu ikke gå tilbage til en fuser med mindre man vil spilde sin tid! Hvis begge parter gør præcist det samme igen som første gang, hvad er det så lige der har ændret sig?!

Heller ikke enig... anders_engberg
Folk forandre sig...

Man skal ikke være pessimistisk hver gang og bruge frasen "gå ikke tilbage til en fuser" (med mindre det er nytårsknald vi snakker om)...

Der er gået 1 år - og der kan være sket meget - folk forandre sig - og nogengange til det bedre.

Har stået i samme situation - hvor jeg var fyren der ikke ville noget - og da jeg ville - der var det for sent... sååå.. tag chancen er stadig mit bud.. skrevet af en jævnaldrende...

,o)
A

nogle Tjae.........
æææælsker jo offerrollen!!!!
Hvis du mener at du er bedre værd end den elendige offerrolle - så yt med stodderen -han har jo selv givet udtryk for at det er det gamle mønster han vil genoptage - lugter for meget af at han har svært ved at finde en ny bollefigur p.t. - men det skal du vel ikke bøde for - eller hva???

Been there, done that... miss-mee
...og ja, mand35 har ret:-)

Spørg ham lige ud om det er samme betingelser som sidst. Hvis ja, så lad være med at spilde følelser på det. Så vil han kun sex-delen ...mee

Hvis og hvis og hvis... Mand35
I stedet for at lytte til os kloge hoveders gætværk herinde, kunne pigebarnet spare sig selv for alle de bekymringer ved simpelthen at spørge ham ligeud. Man SKAL sgu ikke tage eller give nogen chancer til noget der er dødsdømt fra starten. Ja, der er gået et år, men helt ærligt: mennesker ændrer sig i virkeligheden sjældent så hvis ikke han hverken har sagt eller gjort noget der ligesom antyder at han har tænkt sig at bruge hende til andet end bolledyr, så er det en fuser, som hun IKKE skal gå tilbage til!

Tror ikke elway
Der findes nogle mennesker, som tænder på en person, men som bare ikke kan se sig selv i forhold med dem.. Kender jeg mange der har prøvet.. Det virker lidt som om det er på samme måde med jer 2.. Det positive er han har meldt ud, at han ikke er til forhold.. Det negative, er at du håber han kan omvendes.. Og der må jeg nok sige : TROR IKKE PÅ DET ! Så jeg synes du skal passe på dig selv, og dine følelser.. Så du ikke bliver såret.. Du har jo sluttet det en gang før.. Og der var vel en god grund.. ikke ? :) Der er andre fisk i havet.. Husk det.

Jeg tror klo
du skal sige at du kun er med på det hvis han vil noget fast. Hvis han ønsker at se dig vil han også kunne indfri dette ... der er gået et år siger du så han må også have tænkt sit.

Det er en svær situation umiddelbart men jeg vil mene du skal kræve han går på kompromis ... du har jo også et barn så du er ikke så fri som han. I har jo allerede prøvet den anden situation så kræv din ret så vil han slå til hvis han ønsker det samme som dig tror jeg.

Held og lykke

Pas på dig selv! solenigen
Tror du er ude i det samme som sidst. Han vil kun et uforpligtende sex-forhold og så er det jo dig der igen bliver taberen. Hvis du tror DU kan ændre HAM, tager du meget fejl. Beklager, men sådan er livet.

Lad ham rende sin vej. anonym.
Han har jo klart sagt til dig at han ikke vil bindes til noget fast.Hvorfor så den jammer fra dig.Er du fatsvag eller hvad???Han ønsker sin frihed,er det virkelig så svært at forstå.

Sådan her får du ham Minimælk
Det eneste der får ham til at ville ha dig helt er at du holder dig laaaangt væk fra ham i laaang tid.
tro mig mænd er SÅ simple

har jeg gjort sussi81
har ikke set ham det sidste år.... første gang jeg så ham igen var i weekenden..
Ser tiden lidt an og ser hvad der sker.. håber på det bedste...