Handicapbøller.

Handicapbøller. Sophie
Nu rører jeg et ømt område - det er jeg klar over.

Men helt ærligt, jeg må have luft. Jeg er ved at være SÅ træt af nogle handicappede og deres el-knallerter.

Det kan godt være, at det er Jeres eneste mulighed for at komme frem. Men I vil sgu da også frem for alt i verden. Hvornår blev I eneherskere over fortovet?

Ja...I er handicappede og jeg føler da med Jer. Men jeg er vred over, at Jeres evt. bitterhed skal gå ud over os alm. fodgængere. I forventer alle tager hensyn til Jer, når i kommer med ret høj fart på disse el-knallerter/køretøjer. Hvad med I selv tog hensyn?

Jeg er ved at være træt af at skulle springe til siden på fortovet, for at forhindre at blive kørt ned.
Virker Jeres bremser kun inde i supermarkederne foran tilbudshylderne?

Vi skal alle være her - også os der ikke er handicappede.

Hvis jeg en dag bliver ramt af jeres køretøj, så er det lige før, at jeg bliver fristet til at punktere ét af Jeres dæk. Hvis det var med vilje I ramte.

Nyheder: I har IKKE altid forkørselsret. Tværtimod. I forvolder mere skade ved et uheld, end en forgænger ville gøre.

Vis hensyn - eller kør på cykelstien.

Yeehaa Et-ben
Så er der lagt op til diskussion lige som med Sambas indlæg om barnevogne. Mon ikke det samme gælder her - man kan ikke bare generalisere. Jeg har fx oplevet mange grusomme barnevognsførere men endnu flere af de fornuftige. Jeg har dog aldrig oplevet en handicap-knallert køre voldeligt, men derfor ikke være sagt at de ikke findes.

Ønsker dig held og lykke med at færdes i fred fremover - måske du kunne være i fred hvis du flyttede ud på landet og boede i fred og ro fra andre psykopater?

Flytte? Sophie
Nææh du, nu er vi jo ude i noget, hvor du dramatiserer det hele.

Jeg generaliserer ikke. Jeg skrev, at NOGLE handicappede var på den måde. Det står jeg ved - for det irriterer mig grænseløst.

Og hvis jeg flyttede på landet, så var det vel bare landmand Jensen på hans Ferguson, som jeg blev irriteret over, når han kørte midt på vejen og spærrede det hele.

Jeg er ikke nogen pessimist, men jeg er et menneske, der ikke tolerer alt.

Hvad med dig selv? Du virker så hellig og frelst, men kan du virkelig sige dig fri for, at du ALDRIG bliver irriteret over noget?

Go Sophie, go Sophie! Morten.
Jeg er bare helt enig. Rent faktisk har jeg oplevet at blive ramt bagfra af en af de satans elknallerter. Vendte mig om og spugtre hvad helvede problemet var og fik svaret: Du skal gøre plads, jeg kan ikke komme forbi.
Var sgu lige før jeg overvejede at flå et par ledninger fra hinanden.
Selfølgelig er alle ikke sådan. Gudskelov, for så ville vi alle have blå mærker. Men Ja Sophie. Der er nogle handicappede der burde få lidt (meget) pli.

Ironi? Et-ben
Nu var det sådan set ironisk ment, men jeg formulerede mig muligvis ikke klart nok. Der vil, som du selv siger, ALTID være nogen der pisser én helt vildt af. For mit eget vedkommende er det folk der cykler på fortovet og i fodgængerfelter, folk der skubber til én i stedet for at spørge pænt om man må komme forbi (herunder kommer handicap-knallerter, barnevogne og ikke mindst indkøbsvogne) og som cyklist i Kbh ikke mindst cyklister der trækker ud til overhaling uden at se sig for. Er tre gange blevet væltet af sådan en person der bagefter sagde "du kunne jo bare have brugt ringeklokken". Man kan sgu da ikke vide at de vil trække ud i én mans man kører på siden af dem, og så er det da vist omsonst at benytte sin ringeklokke???? Så nej, jeg er IKKE frelst, jeg er en stresset dansker, der er pissetræt af alle de sure hoveder jeg møder hver dag. Jeg gør mig selv umage med at smile til kassedamer/mænd og holde døre for ældre mennesker, og det irriterer mig, at så mange tænker MIG-MIG-MIG i stedet for at tage lidt hensyn. Kan så udmærket følge dit indlæg, men har heldigvis ikke selv oplevet at blive pløjet ned af en el-knallert. Kunne forestille mig det gør satans ondt!

Griner Sophie
Ja, gu' fanden må det gøre ondt.

Undskyld jeg ikke lige fangede dit første indlæg. Til gengæld fik du gang i mine lattermuskler i dit andet.

elektriske kørestole eigil6
Jeg synes også at have dette problem nogle gange

cyklister på gågaden eigil6
Det der virkelig irriterer mig, er cyklister på gågaden.
Det er ikke kun voksne, men i særdeleshed unge, der cykler ud og ind mellem folk. Siger man noget til dem, får man blot en på hatten. Du kan jo bare flytte dig