handymand

handymand saturn
Min historie startede med at jeg søgte en bijob som handymand. Det var en annonce på opslagstavlen i det lokale supermarked. En af den slags skrevet i hånden med afrivelige kuponer med et telefonnummer. Der stod ikke så meget i annoncen, der var skrevet i blokbogstaver. Jeg kan ikke huske den fuldstændige ordlyd, men det var noget i retning af:

HANDYMAND SØGES TIL LEJLIGHEDSVIS LETTERE VEDLIGEHOLDELSE AF HUS OG HAVE. DU SKAL VÆRE INDSTILLET PÅ AT YDE GOD SERVICE OG VÆRE PARAT TIL AT PÅTAGE DIG LIDT AF HVERT. FOR DEN RETTE KAN GOD HONORERING PÅREGNES.

Egentlig var det lidt uden for mit eget fagområde, og jeg manglede heller ikke et ekstra job, men der var noget i annoncen der fik mig til at stoppe op. Måske var det den måde teksten var skrevet på - en forholdsvis lille håndskrift, der tydeligvis var skrevet af en kvinde , ja selve annoncen fyldte ikke meget og hang nærmest lidt diskret, så den næsten forsvandt i mængden af papirlapper på opslagstavlen. Der var ikke endnu ikke revet nogle kuponer af.

Jeg kan godt lide praktisk arbejde, og synes nogle gange at jeg savner det i min dagligdag. Det der med at se et fysisk resultat af sine anstrengelser og så tilfredstildelsen af bruge kroppen og de praktiske evner som jeg føler at være i besiddelse af, men ikke får afløb for til hverdag med et stillesiddende arbejde. Jo jeg holder mig i form, men det er ikke det samme, som et stykke veludført arbejde. Det må være det jeg savnede siden jeg rev en kupon af annoncen og puttede den i min bukselomme.

Da jeg kom hjem havde jeg allerede glemt kuponen, og den dukkede først frem igen da jeg skulle i seng og ville tømme mine lommer for at lægge bukserne til vask. Jeg stod og kiggede lidt på sedlen og prøvede genkalde mig annoncens ordlyd. Jeg besluttede mig for at ville ringe den næste dag, det kunne der jo ikke ske noget ved.

Næste morgen ringende jeg på telefonnummeret. En kvinde svarede og jeg fremførte mit ærinde. Hun talte langsomt med en betoning af de enkelte ord, med en neutral stemme - som om det var vigtigt for hende ikke at virke alt for imødekommen. Hun bekræftede at det var hende der havde sat annoncen op og at hun ganske rigtigt havde brug for noget hjælp til det praktiske. Hun bad mig fortælle hvorfor jeg havde svaret på annoncen og jeg fortalte hende som sandt var, at jeg altid havde kunne lide fysisk arbejde, men ikke rigtigt kunne finde afløb for det i min hverdag. Og at det ville passe mig fint hvis jeg havde et sted hvor jeg kunne gøre mig nyttig.

Da jeg havde talt færdig var der en lille pause, før hun svarede, denne gang med lidt mere varme i stemmen. Hun forklarede at hun boede alene i et lille hus med en stor have efter en skilmisse og at hun nu synes at det var ved at vokse hende over hovedet. Der var igen en lille pause, som jeg brugte til at udtrykke forståelse for at der jo var meget der skulle holdes når man var alene med hus og have. Der var endnu en lille pause før hun med en lidt tøvende stemme bekræftede at der bestemt var meget der skulle passes, men at hun samtidig også var lidt bekymret for hvem hun lukkede ind i sit hjem som enlig kvinde. Jo hun suntes da at jeg lød flink, men det var vigtigt at hun følte at det var hende der havde kontrollen og bestemte hvad der skulle udføres. Hun havde ikke brug for at der kom en mand og tog magten fra hende. Det var hendes hus og hendes have og hun bestemte. Det fandt jeg kun rimeligt, jeg skulle naturligvis være til hendes fulde disposition, og det var selvfølgelig hende der skulle fortælle hvad der skulle laves og hvordan hun ville have det gjort. Hun pointerede at jeg skulle være indstillet på at være parat til lidt af hvert, og hvis jeg var indforstået med det, synes hun at det kunne være en god ide at jeg kom og så lidt på forholdende.

To dage senere kørte jeg ud til den adresse hun havde oplyst. Det var et hus der lå lidt afsiddes uden naboer i udkanten af byen. Umiddelbart var der ikke meget at se fra vejen, kun en høj og helt tæt bøgehæk med en trælåge med et husnummer. Jeg åbnede lågen og kom ind i noget der mindede om en anden verden. En uendelig smuk have med en mangfoldighed af farver og lys og lys og skygger åbnede sig for mig. Jeg gik op mod huset der lå op til en lille gårdsplads domineret af et stort kastanietræ der lagde huset i et blødt og skyggegivende lys på en glohed sommerdag som denne. Jeg ringede på døren og ventede et stykke tid før en kvinde åbnede, først lidt på klem indtil jeg havde præsenteret mig. Vi gav hinanden hånden og jeg sagde at det var dog et dejligt sted hun havde. Hun smilede til mig, mens hun kiggede op og ned af mig, som for at vurdere om jeg nu også ville være i stand til at påtage mig opgaven. Hun besluttede sig i hvert fald til at jeg var forsøget værd, og inviterede mig indenfor.

Hun var tydeligvis kommet lige fra haven i et par træsko og med et par noget for store gule shorts og en stram ærmeløs pink t-shirt som afslørede en fyldig kavalergang. Der var egentlig noget meget sexet over hende til trods for det noget slidte havetøj, eller rettere var det som om tøjet i virkeligheden forstærkede hendes kvindelighed. Måske var det kontrasten mellem hendes velplejede og næsten noble holdning og så dette slidte tøj med de stærke men falmede farver som alligevel stod godt til alle havens farver der gjorde virkningen.

Hun sagde at hun netop var igang med at flytte nogle stauder, og at hun gerne lige ville have det overstået før vi satte os ned, så hvis jeg ikke havde noget imod det ville det passe hende fint at jeg gav en hånd med. Jeg sagde at det jo var derfor jeg var her. Hun førte derefter om bag huset til en endnu mere vidunderlig have, med et sådant væld af blomster. Jeg stoppede op for at lige at suge indtrykket til mig. Hun forsatte ned til et af bedende og tog en spade som hun rakte over mod mig. Jeg blev lidt nervøs for mit lyse sommertøj, og tøvede lidt. Hun fornemmede min forlegenhed og sagde at jeg bare kunne tage tøjet af og stikke i et par træsko der stod oppe ved huset. Jeg kiggede lidt på hende med et smil som om det var hendes spøg. Men da jeg så at det var alvor gik jeg op til huset og smed tøjet så jeg kun var i underbukser og stak så i træskoene og gik tilbage til hende. Hun var allerede i fuld gang, bøjet over en plante da bad mig starte med at grave rundt om den, så hun kunne få den op. Jeg gravede den fri og hun hev den op, og bad mig herefter flytte den over til et nyligt opgravet hul ved siden af, og så hente vandslangen så hun kunne forvande hullet.

Jeg gjorde som hun sagde og satte herefter planten ned i det vandfyldte mudderhul, og satte mig på hug for at rette den til. Med en bemærkning om at den vist trængte til lidt mere vand sendte hun en hård stråle fra slangen ned i hullet så vand og mudder sprøjtede op på mig.

- Undskyld, undskyld, hvad har jeg dog gjort? Nej det det er jeg virkelig ked af, jeg troede ikke der var så meget kraft på. Hvinede hun.

Jeg var drivvåd og oversprøjetet med mudder da jeg rejste mig, men skyndte mig at forsikre hende at det gjorde da ikke spor, hvis bare jeg kunne låne hendes brusebad bag efter - det var da kun rart med en forfriskning på en varm dag.

- Nej ved du hvad? Tag underbukserne af så skyller jeg dig lige med slangen, det er meget nemmere og vandet i den er dejligt varmt efter at have ligget i solen.

Jeg var lidt forlegen, men hun bad mig igen om at tage bukserne af - denne gang med fasthed i stemmen. Jeg tog mine underbukser af foran hende og rettede mig nøgen op så hun kunne spule mig. Hun stod lidt og kiggede på mig, før hun tændte for vandet. Hun stillede sig lidt på afstand og sprøjtede mig igennem, jeg holdt mig for skridtet, men hun bad mig løfte armene op og sprede benene så hun kunne få det hele med. Jeg gjorde som hun sagde, og blottede mig halvstive lem for hende. Hun bad mig derefter vende sig om, og bukke mig forover så hun kunne spule det hele af. Jeg mærkede nu den hårde stråle i numsen og på nosserne som jeg stod der i denne ydmygende stilling over for en kvinde jeg ikke kendte, og min rejsning forsvandt, hvilket hun med en bemærkning om at jeg vist havde godt af en kold afvaskning noterede sig med tilfredshed. Da hun var færdig bad hun mig gå over og lukke for vandet, og hente den kolde limonade, hun havde stillet parat i køkkenet, og tage den med ned på tæppet under den store bøg bagest i haven, så vi kunne starte jobsamtalen.

- Hov du skal lige tørre dig først. Der ligger et håndklæde oppe på terrassen. Kaldte hun efter mig, da jeg var på vej ind i huset drivåd efter hendes gennemspuling.

Jeg tørrede mig og gik ind i køkkenet og tog bakken med en stor glaskande med iskold limonade, men stillede den fra mig for at gå tilbage til terrassen for hente mit tøj. Jeg var lidt for genert til at skulle være nøgen under en jobsamtale. Da jeg igen kom ud på terrassen var tøjet væk og jeg spurgte om hun havde set det. Ja det havde hun da sandelig taget til vask, og nu skulle jeg ikke være så genert - hun havde set en nøgen mand før. Jeg fik en fornemmelse af at være i hendes magt, der var noget hos hende der ikke tålte modsigelse. Det var ikke ubehageligt, men alligevel en fremmed følese for mig. Jeg havde aldrig været i nogens magt på denne måde, og nu stod jeg her nøgen og var i færd med at opvarte en kvinde jeg aldrig havde set før.

Jeg gik tilbage i køkkenet og tog bakken og bar den ned i haven, hvor hun sad og ventede på et stort tykt vattæppe. Jeg bøjede mig ned for at stille bakken på tæppet foran hende. Jeg satte mig på knæ med front mod hende så hun kunne se mit stive lem - for at vise hende at jeg nød at være til hendes disposition. Jeg skænkede nu et glas og stillede det foran hende. Hun ville gerne have det hånden så jeg tog det atter op og rakte hende det, mens jeg spredte mine ben lidt mere for hende da jeg strakte mig ud. Det vigtigt for mig, at hun ikke måtte være i tvivl om at jeg tilhørte hende og at hun havde den fulde kontrol. Jeg nød at sidde nøgen foran hende, og være parat til at adlyde hendes mindste vink.

- Det er vigtigt for mig at jeg kan have fuldstændig tilltid til dig - at jeg føler jeg kender dig ud og ind, hvis du skal have din faste gang her i huset. Jeg nikkede og hun fortsatte: Intet må være skjult for mig, og det vigtigt at du forstår det. Jeg er klar over at du ikke kender mine behov endnu, men jeg vil gerne være tålmodig med dig og give dig den nødvendige træning for at du kan tage vare på alt her i huset. Først og fremmest er det vigtigt at jeg har kontrol over din krop. Du er en stor og stærk mand og jeg må have absolut kontrol over dig, hvis jeg skal kunne bruge dig. Jeg nikkede igen.

- Vi kan starte med den første lektion med det samme, og hvis du består den har fået stillingen.

Uhh... Nu er jeg nysgerrig!! matsej4
Uhh, jeg håber at der kommer mere...

Vil gerne vide hvad første lektion er...

Måske Sakes
Om du vil opleve fortsættelsen live , så er jeg en rigtig handymand og kan varmt anbefales s.m-n@hotmail.com

handymand lokal
En billig og god murer tilbydes!

hej vi kan tilbyde lokaldistribution vi har en murer og en tømrer der tager kun 170/timne+moms.
Og det er en dansk ejet håndværker virksomhed!
www.lokaldistribution.dk