Har brug for et råd

Har brug for et råd fisken1982
Min kæreste har en søn på 1 år, men han må ikke se ham og han har været i statsamtet, men der holder de hånden over moren. Nu er sagen kommet i familiestyrelsen,men der kan jo gå 3-4 mdr inden vi får svar.Hvad kan man gøre ved alle de fustrasioner man har. Og er der nogen som ved om der er noget man kan gøre i mellem tiden ??

Hvilken begrundelse er der givet hannah1
for, at han ikke må se sin søn? Har han nogensinde boet sammen med moderen?

Begrundelse for det er fisken1982
Han har boet sammen med moren og søn mindst 2 mdr og det er stort set ham som har passet sønen.Den grund vi har fået til at han ikke må se sin søn er at det kan moren ikke klare at han skal væk fra hende. Det skal lige siges at jeg kender moren.

lyder... icarus
som en underlig grund, er vist ret forskellig hvor gode statsamtet er til at tjekke de der ting...

har en veninde der har en datter på et år hvor xen/faderen også har været i amtet for at få lov til at se hende.

problemet her er at han har slået moderen og sågar været skyld i fødslen gik igang for tidligt, han har truet..både med smser og ringet ...samt har tendens til at drikke.

hans sag kom da ellers godt for i retten, og han får vist endda muligheden for at få datteren hver 14 dag..hvilket jeg finder ret upassende når han er sådan, han har jo aldrig vist den store interesse, datteren ved ik engang hvem han er.

ja meget underligt.... fisken 1982
Ja det lyder helt dumt, men alt det kan vi takke statsamtet for også var vores advokat ikke så god til sådan en sag, så vi har fået en ny advokat men vi må jo bare vente på svar fra familiestyrelsen.

historien? anonym
der er jo sket et eller andet siden din kæreste og moren til barnet ikke er sammen længere. Hvilken realtion har du til moren?? er du tidigere veninde son stak af med kæresten??

det lyder nemlig som om, at moren følelsmæssigt er i klemme. Men det gør det ikke mere i orden at afholde faren at se barnet.
...statsamter arbejder alt for langsomt.....vi er flere som skal udlevere børn til fædre, som både ryger hash er i et krimminelt miljø osv...ja, og samfundet taler om at bryde social arv, men gør det nærmest umuligt.

mvh anonym mor

sandheden er den.... fisken1982
Ja der der sket det at moren stak af fra min kæreste,og 14 dage sener ringede hun til ham og sagde hun var gravid,hun havde lige " glemt at fortælle at hun ikke tog sine p-piller mere" De fik en søn og var så sammen i 2 mdr og det var stort set faren som passet drengen hele tiden, han blev sparket ud af sengen om natten for at skifte ble og lægge drengen til morens bryst,for det var hun for træt til.og samtidig passede faren sit arbejde,og når han kom hjem fra arbejde når han lige at komme inden for døren inden hun smed sønen i armene på ham.
Jeg kan ikke se hvorfor han ikke må se sin søn, for han er ik på stoffer eller alkoholiker og ikke straffet for noget.
Jeg har gået på kursus sammen med moren, og vi havde et rigtig godt forhold til hinanden,men vi har ik snakket sammen efter vi stoppet på det kursus.Og for det ik skal være løgn har jeg også arbejdet sammen med min kærestes eks svigermor og hun har gået og sagt en masse løgn om min kæreste nede på arbejdet, hun har sagt at han var voldig, men det er han bestemt ikke.Der er nu heller ingen som ku lide eks svigermoren for hun løg. Jeg kan kun sige at den familie er fuld af LØGN.Eks svigermoren og eks svigerfaren + lillebroen har lagt og kørt rundt der,hvor vi bor for at gener os. jeg ved ikke om du kan se at det faren har gjort skulle være nok til at han ik må se sin søn ? Med venlig hilsen fisken

det lyder da mærkeligt fisken1982
Jeg synes det er lidt mærkeligt at din venindes eks kan få lov til at se sit barn, når han har slået moren for så kunne man jo godt tro at han måske også kunne finde på at slå barnet.
Jeg ville ikke være tryg ved at skulle aflever mit barn til sådan en mand.

Prøv... Sagsbehandler
Prøv at ret henvendelse til foreningen far. De har - så vidt jeg er orienteret - masser af ekspertise at bruge af.

Held og lykke...i børnenes tarv!

Tak...... fisken1982
Tak for dit svar.Vi har kigget på den side og har da også fundet nogle tin der som vi kunne bruge.
Vi har lige fået en ny advokat så det håber vi hjælper lidt på det.