Har brug for lidt hjælp

Har brug for lidt hjælp Rothen
Hej alle sammen.

Jeg har brug for lidt hjælp, jeg plejer ik at forhøre mig steder som her, plejer at kunne klare mig selv. Men lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.
Jeg er forelsket i en pige, til op over begge ører hvis man kan sige det sådan. Hvordan finder jeg ud af om hun føler noget for mig?
jeg har siddet og læst lidt her på forummet, og kan se at mange siger jeg bare skal spørge, men der er et problem for jeg vil ikke ødelægge det venskab vi har nu, ved at jeg fortælle hende hvordan jeg har det. Er der ikke nogle "små" tegn, jeg kan se efter for at få en fornemmelse om det?
jeg håber virkelig der er nogle som kan hjælpe mig lidt. For holder virkelig meget af hende, og der er ikke den ting jeg ikke vil gøre for hende.

Spørg gerne ind til ting, hvis i mener det kan hjælpe, så skal jeg se om jeg kan svare.

Var det ikke Anonym
bedre at du skrev dette på Arto, Det er da vist et bedre forum for din aldersklasse.

Kostbar blacksheepdk
Spil kostbar ^^

mener det hvis du virker somom du kun har brug for dig selv, det kan piger godt lig for så kan de "ligge sig i dine arme og blive passet på" hvis du kan få det lyserøde billede ind i hovedet :P hehe

Omg-.- Awesome
Jeg er træt af at høre "du burde gå ind på arto dette er for voksen publikum"-.- hvad så hvis man har brug for hjælp fra voksne der har oplevet det før og har eafaring?