har brug for lidt råd:-)

har brug for lidt råd:-) ForvirretQ
hej alle sol :-)

Kunne godt tænke mig at høre en meninger om dette her spørgsmål.

Hvis i møder en mand/kvinde,fyr/pige. og man er smask forelsket i dennne person, men finder ud af, at ham/hende også er til det samme køn, og også kunne finde på det med bytte partner.

Jeg er i vild rede :-) syntes det er lidt komisk, men alligevel ikke.

Hvordan har i det med hvis det var jer ?

Knus

Jeg ville slå til med det samme Fattet M
Forhold med kedelig vanilliesex har jeg nok af, så enkelt er det.

Så en fordomsfri pige, der er til begge køn og som ikke er jaloux...der ville jeg slå til med det samme!

Drop ham Miss Stopklods
Hejsa

Hmm..Lyder spooky. Jeg ville ikke kunne leve med en fyr, der var til begge køn. Sæt nu han vælger ham den anden??

kun dig Kæmpen for respekt
Det du skal gøre er, at mærke godt og grundigt efter i dig selv, om det er noget du vil kunne leve med i længden. Et tip er: Kunne du tænke dig homoseksualitet og partnerbytte, hvis det ikke er med denne person. Hvis du ikke kan tænke dig dette så bak ud af det.[l]

Syns det lyder spændende Experiment Q
Kommer jo an på hvordan du er som person! Hvis du er lidt eksperimenterende som mig, så er der jo ikke noget galt i at prøve. Ville selv være lidt interesseret og nysgerrig .. [:)]

nej! Anonym
det ville jeg ikke kunne acceptere. Min fyr er kun interesseret i mig og sådan skal det være

Har du hang til jalousi? Anonym M
Personligt synes jeg det kunne være spændende (mit nuværende forhold er ikke just spændende, selvom jeg gør stort set alt for at pifte det lidt op...så går og overvejer mig forhold). MEN jeg er så heller ikke lige den der lider af jalousi, der skal faktisk temmelig meget til at gøre mig jaloux! Ikke fordi jeg er en kold skid, måske bare fordi jeg rummer en pæn portion selvtillid.

Men hvad med dig? Har du let til jalousi? For så var det måske ikke den rette type forhold for dig...

Hov Anonym M
Det var til "Forvirret Q" og ikke "Anonym"

Jeg er bi mand lille bi
[:O] og jeg måtte også fortælle min hustru at jeg var lidt til mit eget køn og det syntes hun da var ok, vi har nu været gift i otte år, uden større problemer, en sjældent gang har vi da været sammen alle tre, men for detmeste er det min hustru og jeg der er sammen og sover altid hos min hustru, den mand jeg er sammen med er altid nr. sidst i køen og ofte kun et par gange om måneden i en - to timer, Knus den lille bi.[f]

nej hvor ForvirretQ
Er det flot altså :-)

Syntes det er stort at man kan sige det.

Jeg har intet imod homoseksuelle menneske, har mange gay venner. så det er ikke problemet.

lilleBi Godt for dig :-)

SV anonymM ForvirretQ
Hej dig..

Jamen det er et svært spørgsmål. Ideen med dette indlæg var nu om erfaringer måske, og hvordan andre mennesker ser på det.

Men du ska da få kort fortalt. ;-)

Jeg har den her fyr/mand Jeg har været rigtig glad for i nogle år, vi har også haft forhold, før jeg viste om det her. jeg er stadig glad for ham, og tænker nogle gange om vi kunne event. finde en måde at være sammen på igen. ( det skal lige huske og siges det er KUN en tanke ) Jeg ved jo så godt nu de her ting. og jeg har aldrig tænkt på andre end den person jeg er sammen med.

Jeg har aldrig før været jaloux anlagt, men efter mit forhold med den her person har jeg fundet ud af mange sider af mig selv, ja jaloux kan jeg blive, men kun hvis jeg ikke ved hvor jeg har personen henne. ved jeg hvor jeg har ham, og ved han er MIN og bare skal udforske sig selv, er det ok med mig. ( er det underligt) mener vi er jo ikke gamle, og verden er så usikker i forvejen vedr. forhold der holder.

er det værd at forsøge,? eller burde jeg lade vær at tænke den tanke og bare finde en deer er 100% hetro?

Må meget gerne komme med en masse erfaringer eller tanker :-)