Har brug for råd

Har brug for råd Charmetrold
For 1½ månede siden mødte jeg via en dating side en rigtig sød pige hun er godt nok noget yngere end mig men fortalt mig at hun var begyndt at kigge efter ældere fyre da hun havde fået en lille datter og at hun gentagende gange havde oplevet at fyrene ikke ville hende fordi hun har denne lille pige, vi startede med at skrive sammen på datingsiden allerede samme aften gik vi over på Skype og derfra udvækslede vi mobil nummere, Vi har igennem denne 1½ månede snakket rigtig godt sammen og hun har også fortalt mig at hun syntes rigtig godt om mig og at hun følte at hun havde kendt mig i rigtig lang tid og var meget åben og udvendt, skal siges at da vi kom i kontakt lå hjemme med en diskospolaps da vi havde snakket sammen i en uge blev hun indlagt da hun havde fået et nyt smeld i ryggen men vi snakkede eller skrev sammen hverdag alligevel Selv men jeg var på festival skrev eller snakkede vi sammen hverdag hun kom så hjem fra sygehuset mens jeg var på festival...

Vi skrev eller snakkede sammen hverdag og havde også aftale at mødes men af uheldige grunde har vi været nødtil at rykke aftalen ikke en men 3 gange sidste aftale skulle have været her forrige weekend..

Så skete der det at hun Mandag aften for 14 dage siden ringede til mig og vi snakkede som vi hele tiden havde gjordt i denne gang i ca. ½ time hvor vi så aftalte at vi skulle tales ved dagen efter MEN jeg hørte ikke noget fra hende og hun besvarede ikke mine sms beskeder eller opkald og da der var gået 2 dage uden en lyd fra hende var jeg godt nok blevet temlig bekymret og tænkte er det slut hvad gik der galt??? men så kom der pludselig en besked om at hun var blevet akut indlagt og var blivet opereret i maven grundet mavesår der var opstået af den smerte medicin hun fik grundet hendes Diskospolaps og at hun havde brug for ro til at komme sig og om jeg ikke nok ville lade være med at skrive til hende da det stressede hende jeg indrømmer gerne at jeg ikke var god nok til at respektere dette ønske da jeg gik og bekymrede mig for hende og skrev til hende alligevel...

hun kom hjem tirsdag en uge siden og vi skrev såden løsligt på sms og skype men ikke som før da hun sagde hun ikke havde overskud til det og det er selvfølige også forståligt nok så i Tirsdags skrev jeg igen til hende for at høre hvordan hun havde det og savnede at høre fra hende hvor ved jeg fik det svar at hun var ved at miste interessen da hun følte jeg var for klisteret og at hun var træt af at jeg tit sluttede mine beskeder af med sætningen (I Love You Baby) hvilket er er et udtryk jeg i min gamle omgangskreds i Odsherred brugte nå vi snakkede med eller så en smuk pige og skal ærligt indrømme at jeg ikke lag så meget i det udtryk men det havde hun gjordt da hun skriver at hun var træt af at få den besked at vi jo aldrig havde mødte hinanden jeg havde på et tidliger tidspunkt spurgt hende om det generede hende at jeg skrev det og det sagde hun nej til på det tidspunkt hun skrev også at hun forsat ønskede at snakke med mig da vi jo havde haft nogle rigtige gode samtaler men at hun havde brug for Ro og Plads, Jeg skrev tilbage til hende at jeg var rigtig ked af hvis jeg havde gået over hendes grænser hvilket ikke havde været min hensigt og at jeg udfra hvad hun selv havde givet udtryk for var med på den men at hvis hun ønskede det skulle jeg nok give hende ro og så kunne hun jo selv vende tilbage nå hun havde overskud hvor ved jeg fik den besked at det var hun da ked af at høre? og jeg tænkte hvad mener hun med det og spurte hende hvad hendes ønske var om jeg skulle stoppe med at skrive til hende eller om som hun selv skrev at vi skulle forsætte med at snakke sammen, hun svarede at hun syntes da at vi skulle forsætte snakken og mit svar var det var jeg da glad for og det ville jeg rigtig gerne men gik alligevel med tanken hvad skete der lige der hvorfor vil hun snakke videre så jeg skrev til hende og spurte og der var muligheder for at vi kunne redde det vi havde været ved at bygge op eller om det kun var på venskabligt basis hvor ved hun svarede at det kunne sagtens reddes, jeg svarede at det var jeg rigtig glad for at høre og næste morgen lå der da også en sød hilsen fra hende MEN her de sidste par dage har jeg intet hørt fra hende og det er mig der skal tage initiativet til at skrive hvergang og nå hun så svare er det små korte beskeder hun siger hun er træt og ikke har overskud og alligevel kan jeg med jævne mellem rum gå på dating siden og se at hun er på chatten har to gange skrevet med hende mens hun har været online på chatten og har kunne konstatere begge gange at hun slet ikke er tilstede i beskederne...

Mit spørgsmål her er er hendes rektion et tegn på at hun har brug for ro og plads eller har hun mistet interessen og i så fald at hun har mistet interessen hvorfor ønsker hun så at bibeholde kontakten? hun svare mig forsat på min sms og skype beskeder og jeg har i dag skrevet til hende og spurt om det var muligt at vi kunne snakke sammen en af de nærmeste dage og her tænker jeg over telefon fik også et svar Iorden fordi jeg vil gerne vide hvor vi er henne eller er på vej hen for i min verden redder man ikke noget ved at ligge den anden part på is og man siger ikke man ikke har overskud og så alligevel sidder og chatter med andre på en datingside...

Hvad er jeres råd her??? skal jeg give hende tid som hun har bedt om eller skal jeg selv om det gør ondt konstatere at det er slut???

Har brug for råd Charmetrold
Jeg var efterfølgende inde og prøve at redigere teksten med kommaer og punktommer og mellem rum og da jeg så var færdig med det og skulle gemme det så forsvandt alt det jeg lige havde siddet og lavet så det beklager jeg altså :(

Har brug for råd Megaprofilos
Desværre er det sådan, at man kun kan redigere et indlæg i ca 10 min efter man har skrevet det. Et godt råd er, at sætte komma og punktum osv mens man skriver.
Men frem for alt, skal du dele det du skriver, op i flere dele, altså med linje-mellemrum.

Jeg synes det er underligt, at hun chatter med andre på en datingside, når hun samtidig beder om "pause" mellem jer to.
Men det kan også skyldes, at hun bare har brug for at tale med andre, sådan om stort og småt, og bare ikke lige kender andre debatter.

Som du selv skriver, så ønsker hun en moden fyr, da hun har et barn. At du er så ivrig efter at chatte/tale med hende, selv om hun har fysiske problemer, og har bedt om fred og ro, sender signaler om, at du ikke er helt så moden.

Jeg synes du skal give hende lidt plads, og så forsøge at aftale et møde, når hun har det godt igen. Jeg kan ikke vurdere hende alene ud fra det du skriver, så det må komme an på en prøve, om hun stadig er interesseret i at mødes, efter hendes pause.

Du skal naturligvis have i tankerne, at hun måske har løjet om de mavesmerter mm. fordi hun måske har mistet interessen, men føler at hun vil afslutte det på en høflig måde. Så kan man mene, at det er mere høfligt at sige det direkte, men nogle mennesker har det svært med det. Du kender hende bedst, så det må du vurdere.

Held og lykke og skriv igen, hvis der er andet [:)]

MVH
Megaprofilos

Har brug for råd Charmetrold
Tak for dit svar jeg har selv gået med mange forskellige tanker vedrørende dette og en af dem er som jeg også nævner at hvis hun har mistet interessen hvorfor ønsker hun så at holde kontakten det syntes jeg ikke rigtig giver nogen mening og håber da også at jeg tager fejl her og at du har ret i at hun har behov for ro og plads omkring sig som hun jo har meldt ud og kan have brug for at snakke med andre...

Har brug for råd Megaprofilos
Du er meget velkommen [:)]

Jeg vil helt venligt bede dig om, blot at sætte punktum efter endt sætning, men jeg skal nok svare under alle omstændighedder. Der skal være plads til alle her på solen. [:)]

Som jeg skrev, så kan det meget naturligt, være fordi hun har brug for ro og plads, alt imens hun kommer sig over fysiske lidelser.

Nettet er ikke fyldt med chat-rooms som mange tror, altså ihvertilfælde ikke almene på dansk. Så hvis hun har brug for plads og ro, men stadig ønsker sådan lidt "overfladisk" sniksnak, så vil det være meget naturligt, at hun bruger det chat-rum der tilhører den side i begge benytter.
Det kan derfor være meget naturligt og helt uskyldigt.

Der er så den anden mulighed. At hun har mistet interessen men stadig holder kontakten. Det kan betyde flere ting. Måske er du sat tilbage i kategorien "god ven jeg overvejer at date". Eller måske er det den måde hun venligt og langsomt, tror hun får dig til at miste interessen, fordi hun ønsker at afslutte forholdet.

Alt afhængig af, hvad du selv føler du kan magte, så synes jeg du skal give hende plads og ro, og det gælder også hendes chat på den side. Derefter kan du bedømme om det var en forsigtig afvisning, eller om hun blot havde brug for plads og ro.

Der er nok lidt forskel på, hvordan mænd og kvinder reagerer i den situation. Måske gælder det, at hvis i har brugt så megen tid sammen som du beskriver, så kan det være svært at sige det direkte. Altså at man ønsker at afslutte den flirt der har stået på i så lang tid. Blot fordi det ikke giver nogen mening for dig, betyder det jo ikke, at det ikke giver nogen mening for hende.

Du kunne måske skrive til hende, at du ønsker at mødes personligt, når hun igen har det godt. Det er ikke særlig heldigt, at I 3 gange har brændt aftaler af, når hun bevidst leder efter en stabil voksen mand.

Held og lykke, og skriv igen hvis du har andet på hjertet.

MVH
Megaprofilos

Har brug for råd Charmetrold
Tak endnu engang for dit svar jeg har besluttet mig for at give hende ro nu og lade være med at skrive og lade hende savne mig lidt, jeg skrev kort med hende på Skype i går og der er da begyndt at komme smilies på beskederne igen, ikke sikkert det har nogen betydning men det lunede sgu alligevel :)

Har brug for råd Megaprofilos
Du er altid meget velkommen [:)]

Tak fordi du bruger komma til at adskille sætningerne [:)]

Jeg synes det er en fornuftig beslutning du har taget! Den er ikke nem, så derfor synes jeg du skal have ros for, at vælge den fornuftige vej!

Det lyder jo rigtig godt, at der er begyndt at komme smileys på beskederne! Det passer jo meget godt sammen med det hun har fortalt om, at hun har gennemgået nogle fysiske lidelser, men nu er på vej til at få det bedre.

Ønsker dig al held og lykke, og husk at tænke [b][u]positivt[/u][/b] [;)] [:)] Du skriver bare igen, hvis du har andre eller flere spørgsmål, eller blot noget du lige vil lette hjertet med. [:)] Det kan være der går lidt tid, før vi hører fra dig angående dette, men du er altid velkommen her på SOL.

MVH
Megaprofilos

Lad hende kontakte dig chinc
Det kan være hårdt hvis der er følelser med ind over, men lad hende kontakte dig.

Så må du tage den der fra, og bolden ligger 100% hos hende.

Har brug for råd DenStuderende
Hej hej!
Jeg synes helt klart også, at du skal give hende lidt plads. Det kan godt være, at du er bekymret for, hvordan hun har det, og at du ønsker at snakke med hende...men ud fra hvad u fortæller så lyder det altså som om, at hun har fået lidt klaustrofobi. Mange af os kvinder, kan let få klaus, hvis mænd er for omklamrende (det kan mænd jo også få af kvinder) og der er bare ikke noget værre.

Så hvis jeg var dig, så havde jeg ladet hende være lidt. Lad hende stå for kontakten det næste stykke tid. Og hvis hun ikke kontakter dig, så har du jo dit svar: hun er ikke længere interesseret. Men hvis hun kontakter dig, så er det jo kun fedt.
Derudover er det jo også sundt at savne og længes og kæmpe. Så lad hende savne dig lidt, og lad være med at være så 'tilgængelig' for hende - de fleste kvinder kan godt li at skulle kæmpe en lille smule.

Jeg håber at hun kommer tilbage til dig.
Mange hilsner Den Studerende

Har brug for råd fuerzzz
Jeg synes også du skal lade hende få fred og ro. At være indlagt/opereret er en ganske særlig situation hvor man ofte kun vil se sin bror eller mor eller kone...

Hvis hun vil mere så kan du være helt sikker på at hun nok skal skrive eller ringe når hun er rask nok til det...

Og hører du aldrig noget igen... så var du nok blot en "flirt"... Har prøvet det SÅ mange gange på det sidste... først snakker man rigtig godt, og pludselig er der ikke andre ord end "ja" og "okay" fra hende.... turnoff for mig. Jeg gider ikke være "forfatter" på ALLE samtaler, piger/kvinder må også gerne sige noget selv ;)

Jeg har et rigtigt godt eksempel fra i nat som virkeligt varmede selvom hun siger hun blot er en veninde.... Tidligt på aftenen sagde hun at jeg ikke skulle ringe mere før mandag aften.... så det gjorde jeg ikke.

Så gik hun vist i seng.... kl ca 01.00 om natten så ringer min telefon (ikke et problem jeg er næsten altid vågen til kl 3-4 stykker ;) Og så siger hun at hun har haft en dårlig drøm, og jeg får talt hende til ro og et par minutter senere får man en SMS med teksten "Tak lige hvad jeg havde brug for"....

Det er ikke ordret men det var hvad der skete. Alene at hun tænker på mig som det første hvis hun vågner fra et mareridt siger meget mere end... ja stort set alt andet ;)

Har brug for råd Charmetrold
Hej og tak for alle jeres gode råd skal nok give hende tid selv om jeg må indrømme at det er svært.

Har ikke snakket/skrevet med hende siden Lørdag aften og har heller ikke tænkt mig at skrive nu kan hun få lov at savne mig lidt.

Ved at hun har aftalt et møde med sit arbejde i morgen Tirdag og med hensigt at starte Onsdag og hvis hun gør det så skal jo nok ikke forvente at hun har den store energi efter at have ligge hjemme i 12 uger med en Diskospolaps.

Så venter og ser tiden an har besluttet mig at give hende 14 dage og hvis ikke jeg høre noget så er det slut for mit vedkommende...

Har brug for råd Megaprofilos
Hej [:)]

I forhold til det du skriver, så synes jeg det lyder meget fornuftigt. [:)]

MVH
Megaprofilos

Har brug for råd Charmetrold
Jeg takker jer alle for jeres gode råd men har skrevet med hende i dag og hun gik til bekendelse og fortalte at hende og exkæresten havde fundet sammen igen hun skrev godt nok at det var af hensyn til datteren men jeg skrev til hende at jeg håbede for hendes egen skyld at det ikke kun var for datterens skyld men også hendes egen...

Sluttede af med at ønskede hende held og lykke frem over...

Har brug for råd Praha
[;)]

Der er andre skorstene der ryger - "if you get my drift"

Har brug for råd kniggepigen
Må virkelig indrømme at jeg har svært ved piger som hende! Hun skriver til dig at hun leder efter en ældre og mere moden fyr, fordi hun oplever at de på hendes egen alder ikke er interesseret på grund af datteren!

Det i sig selv er også rigtigt fint, men hvad fanden hjælper det når hun så på denne måde beviser, at hun faktisk ikke selv er en skid bedre, da hun ikke er ærlig om grunden til at hun har stoppet kontakten til dig!

Nej du er sgu bedre tjent uden hende, find du dig en som rent faktisk vil dig og som er ærlig omkring det i stedet for!

Held og lykke med kærligheden [:)]

Har brug for råd Charmetrold
[quote="kniggepigen" post=2603560]Må virkelig indrømme at jeg har svært ved piger som hende! Hun skriver til dig at hun leder efter en ældre og mere moden fyr, fordi hun oplever at de på hendes egen alder ikke er interesseret på grund af datteren!

Det i sig selv er også rigtigt fint, men hvad fanden hjælper det når hun så på denne måde beviser, at hun faktisk ikke selv er en skid bedre, da hun ikke er ærlig om grunden til at hun har stoppet kontakten til dig!

Nej du er sgu bedre tjent uden hende, find du dig en som rent faktisk vil dig og som er ærlig omkring det i stedet for!

Held og lykke med kærligheden [:)][/quote]

Jeg må indrømme at jeg tror der ligger mere tilgrunds end hun fortæller 2 af gangende jeg skrev til hende var det ham jeg kom i kontakt med det var mens hun var indlagt men troede at det var hende der var online, men det viste sig at han var hjemme og passe lille pigen og brugte hende computer, men som skrevet så tror jeg han er blevet nervøs over at der lige pludselig var en anden fyr inde i billede og har over bevist hende om at det for lille pigens skyld var vigtigt at de prøvede igen.

Da hun fortalte mig det nævnte hun at det var for lille pigens skyld og jeg sagde til hende at jeg håbede da ikke kun at det var for lille pigens skyld men også hende egen og jeg spurte hende også om de havde fået snakket deres problemer ud da der jo var en grund til at de var gået fra hinanden første gang de 2 spørgsmål fik jeg ikke noget svar på...

Jeg skriver stadig lidt med hende på sms og efter hun har fortalt mig de ting her så virker det som em kæmpe byrdte er blevet tage af hendes skulder hun er blevet meget mere åben og snaksaglig igen... men vi er blevet enige om at bevare vores venskab og har sagt til hende at hvis hun for nrug for at snakke så er hun altid velkommen til ringe eller skrive..

Har brug for råd Charmetrold
Bør nok lige forklare hvad der er sket...

Mandag aften for 3 uger siden ringede hun til mig og vi snakkede løs og aftalte at snakkes ved dagen efter, "men" Dagen efter om Tirsdagen blev hun indlagt og opereret dagen efter Onsdag Morgen og det var der hvor jeg i 2 dage prøvede at komme i kontakt med hende fik så også svar hvor hun fortalte hvad der var sket og at hun ikke havde overskud til noget som helst

Og derfra væltede det hele og det var 2 dage efter hun selv havde ringet til mig hun blev mere og mere fjern der kunne gå et døgn mellem at hun svarede på mine beskeder og beskederne var korte og kunne godt se at hun havde slet ikke overskud.

Men det er også i den periode at jeg mistænker (xkæresten) for at have udnyttet at hun var helt neder til at overbevise hende om at de for lille pigens skyld skulle prøve igen.

Og at der så går 14 dage før at hun fortæller mig det, da jeg jo i de samme 14 dage har kunne mærke på hende at der var et eller andet helt galt, og at hun efter at have fortalt mig det lige pluselig er livet op igen og vi igen skriver som vi gjorde før og at beskederne kommer hurtigt tilbage til mig igen.

Det der bare nære mig er at hun fortalte mig at hun gjorde det for lille pigens skyld, og jeg så efter følgende skriver til hende at jeg ikke kun håber at det er for lille pigens skyld men også hendes egen hvilket hun ikke svare mig på,

Spørger hende også om de har fået snakket tingende igennem da der jo vare en grund til at de var gået fra hinanden, hvilket hun heller ikke svare på... forstærkker bare min mistanke om at han har udnyttet at hun vare helt nede...

Som jeg skrev længer oppe så har vi valgt at bibeholde kontakten på venskabligt basis og har også skrevet samme efterfølgende og hun er igen den samme pige at skrive med som hun var før det hele væltede virker som om en kæmpe byrdte er fjernet fra hendes skulder,

Jeg har også et par gange skrevet til hende at hvis hun en dag for brug for at snakke så er hun altid velkommen til at skrive hvilket hu også har sagt i lige måde til, for jeg er sgu bange for at hvis min mistanke til ham er rigtig så kommer det forhold ikke til at holde.

Og det har hverken hun eller lille pige fortjent og det er derfor at jeg har meldt ud til hende som jeg har at hun altid er velkommen til at kontakte mig...

Har brug for råd Parterapeuten von bale
Kære Charmetrold,

Jeg er ked at sige det men alt tyder på at hun har ingen interesse
k.h Lina
www.vonbale.dk