Har det skidt

Har det skidt Den nedture person
Hmmmmmm jeg ved ikke om det er et rigtigt sted at skrive om. Men jeg ved ikke hvorfor jeg har det skidt sådan altså rent skidt indeni. Jeg synes hver gang jeg laver noget så har jeg det dårligere. Jeg aner ikke, hvad er det, der har gjort mig sådan. Selv det mad jeg spiser smager ikke ligesom før. Har det svært sådan. Og mit søvn jeg sover dårlig. Jeg har alt i alt mistet min interesser. Jeg føler mit indre er tunge og tungere. Og mit smiler på læben mistet fuldstændig. Desuden jeg er en meget svært en dvs. andre kan slet ikke få mig til at smile udover mig selv. Hvad burde jeg gøre for at få mig op igen?

Hilsen

Den nedture person [:|]

Skynd dig h.ugilt
Skynd dig til lægen, det lyder som om du er på vej til at få en depression ... det er ikke rart, men ikke verdens undergang, der er midler imod det
Hilsen Heksen [:)]

siger også m76
at du skal til lægen

trods alt kan du få dig selv til at smile, men ja heksen har ret i, at du kan være på vej ud i en depression - vi kan naturligvis ikke stille diagnosen herinde, men din læge kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt eller sende dig videre til en, der kan finde ud af det.

hov for resten m76
kommer lige i tanke om, at vi er inde i kategorien kærlighed.

så nu stille jeg lige et par spørgsmål (og du behøver ikke svare herinde)

Er det med vilje at du har skrevet her, fx. lider du af ulykkelig kærlighed (du behøver som sagt ikke svare herinde)

For gør du det, og det er nyt, kan det være du har behov for lidt tid.

Men er det derfor, så giv det ikke for meget tid heller.

har selv.. gitte 27 år
.. lige være til læge for nøjagtig samme beskrivelse.

Har fået et middel mod deppresion og en henvisning til en psykolog. mange kan ikke lide

navnet psykolog, incl. mig selv, så vi kalder det samtale terapi det er nemmere. Når man

får en henvisning koster det kun det halve. Og en henvisning gælder 12 timers terapi og

kan fornys, som den eneste henvisning, når det er en deppression. Jeg har kun været

afsted en gang indtil videre og skal afsted i dag. Falder i god spænd med hende og hun

lytter og giver redskaber jeg kan arbejde med.

Jeg synes det er lidt flovt at jeg ikke selv kan klare det og får medicin for det. men som både lægen og psykologen siger.. jamen så lad være med at sige det til nogle.. endnu.. de synes begge at når jeg føler mig stærk nok til det skal jeg fortælle det til en eller nogle, så det ikke bliver en hemmelighed.

Håber virkelig du kommer afsted. Held og lykke

når det er ikke så godt slim
hej jeg kan godt se at det ikke er så godt , men jeg ville sige at jeg tro at men skal forander sig ligt der er nogle ting som på viker dig enegier som står stille og eller på viker din tankegang som gør at det går ned af bakke,men ænder på de ting som køre på dig så bliver du i bæder humør ikke lige med det samme der går et stykke tid men det er sådan som jeg se på det at men har nogle der lige som suger enegi ud af dig elle køre på dig og så må du sig nej , det er godt at beskytte sig selv. held og lykke vh slim

tak for besvarelse Den nedture person
Tak, men jeg har selv en psykolog derhjemme. Desuden at henvende til lægen, at tage medicin - to slags bryder jeg slet ikke om. Men nu fik jeg vide af jer der svarer tilbage så nu ved jeg, hvad jeg fejler. Jeg kan selv gå i gang med at bearbejde om sagen. Der er ingen tvivl i at jeg ikke kan klare. Men når jeg fik ved hvad det er så skal jeg nok beherske det. Har selv udsættet for stress og deppression i to år også kan jeg slet ikke huske, hvad jeg blev ramt af. Så men endnu en gang tak.

tak for respond Den nedtrure person
Tjaaa lider du af ulykkelig kærlighed, det mener du altså ikke. Jeg fik det vide at jeg lider af deppression. Jeg skrev også om det er rigtigt sted at skrive om. Jeg har det skidt, men det behøver ikke lige at være kærlighed. Der findes så mange kategorier og aner slet ikke, hvad for en jeg skal ind på for at skrive dette indlæg. Men ellers tak for din respond.