har dk et krig mod indvandrere?

har dk et krig mod indvandrere? indvandrer
jeg taler om diskrimination,

politi?

osv.

osv.

alle indvandrere ved hvad jeg mener...?

der e r ingen integration, og myndigheder er ikke retfærdige..?

har regering et krig også mod os?

Måske Støjer
Det kunne være en måde at se det, men jeg tror ikke, det er sandheden.

Jeg tror, at Danmark har en krig imod alt, hvad der er "anderledes". Det er ikke kun indvandrere, som oplever en øget chikane de sidste ti år, kan jeg skrive under på.

Nej kun forsvar. D.F
Vi ved at det er en meget stor, trusel mod det Danske samfund, at vi har muslimer her i landet, kun de mest naive kan ikke se problemet, næsten alle ved, at muslimer pludselig vil tage magten. Derfor har vi et forsvar mod dem, det bedste var hvis de rejste hjem til deres eget land.

nej airimorten
i fører krig mod jer selv.i har ingen sans for ordentlig opførsel.i er ligeglade med det danske samfund,i forventer penge,men i gider ikke arbejde,i står for overmeget af den kriminalitet der begås i danmark,i er ALTID parat til at påtage jer offerrollen,og i bruger generalt tit vold når i ikke kan klare jer i en diskution. derfor GIDER det danske samfund ikke mere,i må til at rette jer op og være med til at oparbejde integrationen,det er op til jer og KUN jer,hvis i vil have det bedre her i danmark,helt op til jer! danmark har gjort vad vi kan og vi gider ikke mere.

Danmark har intet mod indvandrere aborten
Kun kriminelle muslimer og dem er der for mange af, men det skyldes nok at muslimer ikke er så intelligente som folk fra andre trosretninger, derfor må de lave kriminalitet hvis de skal have lidt ekstra udover socialhjælpen

i beder Budha
selv om det - få jer et liv.....

Mundighederne Anonym
ikke retfærdige???

Jo de er retfærdige... de er ligefrem flinke og gavmilde. I får jo penge af staten selv om I ingen arbejde har. Tilmed får I en masse gratis goder, trods I ikke har gjort jeg fortjent til det.

Vær glade for alt den gavmildhed og lad være med at brokke jer!

JA selvfølgelig anonym12345
og de har selv bedt om det, og deres daglige voldelige overfald på danske unge og gamle gør at danskerne er ved at få nok, så der bliver krig - det er synd at det går ud over nogle fredelige.

Og ... mandaabenraa
.. dobbelt statsborgerskab.
Vi andre SKAL "stå til råddighed" for arbejdsmarkedet I DANMARK.
Tvinges til at arbejde for en indtægt , langt under en overenstkomst løn.
Nogen af dem er husejer i et andet land .
Der er forskel på mohammed og Hr. Jensen , må man påstå. Man må ikke have formue.

hvem os? Mariam
Hvor skriver du i? Jeg har f.eks aldrig fået kontant hjælp, og har altid haft et gdt forhold til dansker, har aldrig brugt volden til at få min ret, men i bruger nedlanende ord for at vise jeres mening, det er også op til jer selv jeg er da ligeglad med hvad i siger, så længe jeg ved at jeg aldrig har opført mig på en dårlig måde..

Du vrøvler Mariam
for meget kan jeg sige, sikke en måde at skrive på om en bestemt gruppe, men prøv at kig dig i spejlet så kan u måske hvis du ikke er blind se ondheden og haden i dine øjnene, det er nemlig svært at skjule for sådan nogen som kun er ude på at give islamen en dårlig rygte, så ingen forskel på dig og de anholdte i Vollemose i har begge samme point: at give islamen en dårlig rygte. Hvem er dem som har trænet Bin-laden er det ikke USA? De trænede ham så han kan udføre sin krig på en måde få muslimer en dårlig rygte og på den måde vinder Bush kampen imod islam. Desværre må jeg indrømme at nogle muslimer er begyndt at tro på binladens holning på grund af jeres had til em der ikke ser ud som jer eller har samme religion som jer.

Typisk dansker Mariam
de prokker altid over at der ikke er så mange indvandrer der arbejder, og når man endlig søger arbejd så få man næsten altid afslag fordi man ikke er lyshåret og hedder danny eller Bente. Ja men hvad vil ? Arbejder vi siger i at vi overtager jeres arbejde, arbejder vi ikke så siger i jamen bla bla indvandrer arbejder ikke. Desværre må vi meddele jer at vi faktisk er her og bliver her.. Hvis i ikke bryder jer om det jamen så tag jer en tur på motorvejen så slipper i væk fra os!

islams dårlige rygte... fredags bombe bøn
Det klarer smudslimerne selv:

http://www.faithfreedom.org/Author/Sina.htm

Husk at stemme for et parti der vil hjemsendelse

JER IK indv
muslim

æd en flæskesteg din so fff
for du må da være en klam gurker

Danskere kan ikke li muslimer aborten
Fordi de tilbeder en pædofil profet som heder Muhammed.
Profeten Muhammed voldtager små piger på ni år

Ja fis af med jer Cosy
Jo før i muslimer rejser ned til jeres sandland, jo bedre er det. I har ikke, får ikke nogen fremtid her. I har folængst vist os at i hader os. og kan aldrig blive en del af os.
Rejs nu, inden vi for alvor hjælper jer afsted.