Har droppet min ex men det var nok en fejl

Har droppet min ex men det var nok en fejl Funder
For ca. 3 uger siden slog jeg op med min ex. vi var sammen i lidt over et år men jeg følte ikke der var det rigtige jeg havde gang i. Jeg arbejdede meget og var nok lidt stresset.

Nu efter 3 uger har jeg fortrudt, jeg savner hende helt vildt meget og tænker på hende næsten hele tiden og har nok indset at hun bare gjorde mig glad.

Nu er problemet så bare at hvis vi skulle finde sammen igen så har jeg i løbet af de 3 uger været en del i byen og der har jeg så mødt en pige som jeg gik hjem med.
Det har jeg virkelig fortrudt! og jeg syns at min ex bør have det afvide inden vi finder sammen. Jeg tror bare ikke hun vil kunne accpetere og forstå det.

Hvad syns i?

TRY Best
puha din indlæg minder mig om en som jeg også har været sammen med en gang, men tjaaa hvis hun fik det at vide, så tror jeg at hun bliver meget ked af det og ikke mindst hun bliver vist nok såret. Jeg synes det er lidt svært, men hvis hun vil have dig tilbage så er du en heldig fyr, og hvis ikke så må du leve med det. Der er ikke andet end at prøve. Held og lykke med prøvelse.

Håber hun Anonym
er for klog til at gå tilbage til en fuser som dig- det har hun ikke fortjent- hun har grædt sig i søvn i de 3 uger du har rendt i byen for at dyppe snablen hos een du heller ikke gider--helt ærligt: Du er sgu et svin med dig selv og andre. Hvis der er lidt mand i dig fortæller du at du har været et svin-måske tager hun dig tilbage-hvis ikke, så ka du lære det[f]

Det er egentlig et interessant indlæg dulkis
- det har altid undret mig, at I (mænd) laver præcis det her stunt. Meget ofte sammenkædet med stress. I værdsætter ikke hende I har, men møjer hende til hun skrider, eller fyrer hende, fordi der er for anstrengende... eller hvad nu begrundelsen er.

- Så går der lidt tid og så finder I ud af I er "amputerede" har smidt guld på gaden - eller i hvert fald dummet Jer. I de værste tilfælde er det "kvinden i Jeres liv" der har forladt skyden på gentagne opfordringer.

- Jeg kunne godt tænke mig, det her blev en rigtig lang tråd med nogle bud på, hvad det er der sker i hovederne på Jer.

heldigvis sunnyboy
r det ikke alt der r GULD
en del r tin [:D]

det er ikke kun mænd anonym
min ex. lavede præcis det samme stunt, så det er ikke kun mænd der finder på sådan noget

Er du gået i barndom? dulkis
- eller øver du dig til nogen vil sms´e med dig?

Smed dig ud, fordi hun arbejdede for meget dulkis
- og var stresset? Hvad gjorde du så, da hun fortrød?

nej da sunnyboy
men det er da lidt rigtigt [:D]

helt forkert anonym
Nej ikke fordi hun var stresset. men hun slog op og var sammen med en anden.. og jeg gik helt ned pga. det og kunne ikke komme mig over det lang tid efter..

Så tror jeg du skal læse det indlæg igen Morgenfryd
du svarede på.

hey søde :-)
Du siger hun også har været sammen med en anden, men i det mindste fortalte hun dig det siden du ved det, syndes du ikke hun fortjener det sammen?

Nu ved jeg ikke om du har kysset den her pige eller ligefrem været i seng med hende for der er stor forskel i mine øjne...

Men du fortæller jo desværre ikke så meget, altså vil hun gerne have dig tilbage og har hun spurgt dig om du har været sammen med en anden hvor du har løget og ses i stadig som venner eller som mere, vil gerne hjælpe dig men der er ikke så meget og gå efter jo, er hun jaloux osv.????

Altså jeg har været i et forhold længe nu og det her minder mig om dengang vi slog op, han løg om det og da han fortalte det blev jeg meget ked af det, hvilket hun nok også gør, men han gjorde alle de ting han skulle for og få mig til og stole på ham igen, han bryd kontakten til pigerne jeg var nervøs for, sagde undskyld mange gange og gjorde virkelig alt for og vise at det kun var mig, det her kan gå godt, for dig, men du skal sku sige det, ellers hvis i finde sammen igen, er det pga en løgn, og tro mig helvede var brudt ud hvis min forlovede ikke havde sagt det selv den gang:-)

Håber det hjælper og du vil svare:-)

jamen hmm:-(
Hvem slog op med hvem og hvorfor?

Du skriver hun slog op og var sammen med en anden og det tog dig lang tid og komme dig over men i har kun haft slået op i 3 uger så, så længe kan det da ikke have varet din sorg altså?

Ved ikke om det er mig der læser forkert eller hva det er?