HAR DU EN IDEE ??

HAR DU EN IDEE ?? odense21
Hejsa...
Går du med en idee om et eller andet produkt du gerne vil sælge, gerne vil produksere, en god idee du gerne vil sælge, kort sagt, mangler du et eller andet i forbindelse med dette, så skriv endelig, måske vi kan finde ud af noget sammen..
VH Kenneth

Pas på med at øse ideen ud Anonym med erfaring
Du inspirerer nok, men glem ikke at for blot en uge siden, kom det frem, at MicroSoft havde tyv-stjålet nogle teen-agere´s ide, og nu skummer fløden.

Patentering er et must - og skal det virke, skal det ske i USA.

Okay :( odense21
Okay, det har jeg slet ik hørt, men det var heller ik meningen vi sku skrive så åbent, men over mail, hvis du forstår... Go sommer

Restaurants koncept for enlige med børn Anonym
Jeg tror jeg har ideen!. Der er mange enlige mødre i dette land. Men de sidder med et pasningsproblem, når de skau ud og date. Så på den måde er de lidt uønskede fastlåste kan man sige.
Min ide er at åbne en restaurrant - altså ikke mig, men dig - og denne skal rumme aktivitetsmuligheder og opsyn med barnet, i et til formålet indrettet lokale. Den enlige moder får udleveret et lille diskret web-tv, og kan følge barnet i aktivitets rummet, medens hun nyder et måltid med venner eller veninder / bekendte - datere

Der er p.t. kun McDonalds, der har øjnene op for, at børn er et nødvendigt onde i dette land

Mange har ideen odense21
Mange andre end dig har den ide... Er kommet i gang med noget, sælger kalitets parfume til fornuftige priser...