Har du et ønskenavn ?

Har du et ønskenavn ? hoensi
Eller er du tilfreds med dine forældres valg af navn ?
Da jeg var dreng, vil jeg gerne hedde noget andet. Jeg kan huske i de tidlige skoleår ville jeg hedde Flemming. Senere ønskede jeg at få navnet Patrick, fordi det var engelsk og så var det også et sportsnavn.
-
Nu er jeg stolt af mit navn og vil ikke bytte det ud for at få et bedre liv. (numerologi - suks)
-
Om 20 år vil jeg måske bare hedde Bo, fordi det er let at stave til. :-)

Mine forældre susanne.larsen
valgte ikke et navn, men en masse betegnelse *LOL*, men i det store hele er jeg OK tilfreds med dét - jeg har ligesom vænnet mig til at reagere på det valgte :-)

Navneændring jessebel
Jeg har 2 mellemnavne, hvoraf jeg faktisk har overvejet at skille mig af med det ene af dem, eller måske skifte det ud med et helt andet!

Ved det ikke helt - tygger stadig på det! :o)

Har altså intet med numerologi og gøre for mit vedkommende, jeg er bare pænt træt af det ene mellemnavn og jeg bruger det alligevel aldrig.

Kan godt lide navne som Clara, Diana, Liv og Sif :o)

ombestemte sig sugartroll
det var meninge at jeg skulle have haft endnu et navn men mine forældre ombestemte sig på vej til kirken...
kunne egentlig godt tænke mig det navn men indtil videre er godt nok...

Har skiftet navn pga. næsten-døds-ulykke gisiger
Hej.
Jeg har været ude for en ulykke hvor lægerne faktisk havde opgivet mig, da jeg havde ligge for længe i respirator. Meeenn.. jeg begyndte at trække vejret igen og så tænkte jeg: Nyt liv: nyt navn også, da min jordiske dysfunktionelle familie stadig gik rundt i de samme livsnedbrydende mønstre. Det var lige så meget for at skabe mit eget liv om på en helt ny måde, gøre mig fri af det gamle udslidte liv og tage konsekvenden af den (bil-)ulykke

fra 1-7 ullabrandt
Havde en hulens masse mellemnavne. Med fornavn og efternavn samt selvfølgelig mellemnavne gav de allesammen et 1 tal. Havde altid uro og stor ansvarsfølelse indtil jeg blev giftefter 7 års samliv. Da jeg fik min mands efternavn, som forøvrigt var meget nemmere at stave, var det ligesom, at alting blev lidt nemmere??

svar tt-nielsen
Ja, lige nu er jeg tilfreds. Det kommer an på hvem der udtaler det.

hvorfor Dato
skifte sit navn? det er personligheden der tæller ikke hvad du bliver kaldt, for det du bliver kaldt for er ikke dig som person, du er ikke nødsaget til at tage navnet til dig eller gøre det til en del af dig selv. et navn er et ord der bruges for at betegne dig og påkalde opmærksomhed - navne skal beholdes som de er.