Har du oplevet kamp om børnene ved skilsmisse?

Har du oplevet kamp om børnene ved skilsmisse? simon-says
Politikerne vil nu gøre det nemmere for fædre at komme til at se deres børn efter en skilsmisse.

- Har du været igennem en skilsmisse, hvor der har været skænderi om forældremyndigheden og retten til at se børnene? Eller kender du andre, der har kæmpet om deres børn?

*FedeBritt*

http://dr.dk/Nyheder/Indland/2006/12/05/062526.htm

Det kan gå mange veje.. Iris
Hej.
Har en kammerat der fik en kæreste. Hun blev gravid og droppede ham. Det virkede meget som om hun bare ville være gravid, og havde fundet ham til det.
Hun droppede al kontakt til ham, men han sagde til os venner, at hans barn skulle vide hvem der var far.
Han gik til myndighederne og sagde at han mente at være far.
Da barnet blev født, en lille pige, blev der taget blodprøver og han blev anerkendt som far.
Han fik i starten samkvem nogle timer hver tredie uge, selvom moderen var imod det.
(Han betalte selvfølgelig også børnepenge.)
Som tiden gik fik han mere og mere samkvem, ligesom moderen langsomt accepterede myndighedernes "dom".
Idag er pigen vel 10 år. Han har hende frit også i ferier o.s.v. og han og moderen er udmærket på talefod.
Sejt ikke?
Jeg tror at hvis fædre kæmper, bliver de også støttet af myndighederne, men kender ikke alle sager..

samkvem Bedste
Mit barnebarns forældre flyttede fra hinanden inden barnet blev født. Faderen viste ingen interesse overhovedet.. gik oveni købet over på det modsatte fortov når moderen og den "nye" fader eller jeg som Bedste mødte ham i byen.Ikke en gave, ikke et postkort,ikke et eneste ønske om et billede. Men så fik faderen kæreste og nu barnet er 3½ år går faderen til statsamtet og får samkvemmet bestemt til 2 timer hver anden uge i barnets hjem. Stakkels barn, stakkels mor stakkels "nye" fader og er det til gavn for barnet? Er det virkelig så vigtigt at kende sine rødder?

Selvfølgelig skal zenta4
fædrene have lov til at se deres unger, hvis moren får forældremyndigheden........ den er dog almindeligvis fælles nu om dage..... men, den der ansøger om samkvemsret mor som far da mener jeg at når den er givet skal den hedde samkvemspligt.

Min søns far ville i første omgang have forældremyndigheden.... den fik jeg........ faren kunne stort set have fået samkvem som han ville, fordi jeg mener at børn har brug for både far og mor..... meeenn..... da han fik ny kone (en polak ) og de fik barn..... ville HUN ikke længere have at faren så sin søn og han var vattet nok til at stoppe forbindelsen da knægten var 7-8 år......... hans sidste gave fik han til jul, da han var 13 år.... for han ønskede ikke at invitere hverken faren hans ny kone og halvsøster til konfirmationen, for han så dam jo aldrig og faren kom kun 2 gage om året til fødselsdag ½ time og ½ time den 24 dec........ så........ man skal tænke sig om..... det havde været bedre, at faren ikke havde opnået samkvemsret, så ville min søn ikke have følt sig skrottet........

DET bør politikerne overveje.....

Synd for knægten.. Iris
Det er altid børnene det går udover, når det ikke fungerer.
Politikerne/myndighederne kan jo ikke kontrollere det enkelte menneskes hensigter.
Man bliver nødt til at have love og regler gennerelt.
For de kvinder der vil fratage et barn faderen er det skidt, og for de fædre der ikke vil deres børn, men bare lave rav i den er det også skidt.
Men hvis barnet ikke kender sine rødder, er det jo ikke kun far eller mor.
Det er også mostre, onkler, fætre og kusiner for ikke at tale om bedsteforældre.
Det er gener som udseende, tankegang og interesser.
Dette arver man jo ofte fra sin familie..

Hvor god tid har du? Mormor
Indgangsreplik: Fælles forældremyndighed er Fandens opfindelse - og aldrig ALDRIG OM JEG SÅ BLIVER 100 ÅR fatter jeg nogen kan finde på at stille det forslag og langt mindre ophøje det til lov, når man bare kan træde ud i virkeligheden - ganske gratis - og se hvordan mænd håndterer dette privilegium.

Og er der nogle mænd herinde, der vil modsige mig, og som har noget at have det i, så kan de bare komme - det ville fryde mig om nogen havde kæmpet for deres børn i en udstrækning, så de havde fået dem - og genenmført det projekt.

De enlige mødre er hverdagens helte. Men de enlige fædre løber med rosen, hvis de klarer bare halvdelen af vejen.

Kom så drenge argumenter jeg ud af den her påstand. Jeg lytter og jeg er åben - for jeg er SåÅ chokeret over han ville bytte med bilen for barnet.

Din søn har været ude for Spamknuser
et alvorligt overgreb. Han blav frataget sin far af dig!!!!!!. Det skal han have at vide som voksen. Og det får han også, han vil søge det selv.
Hans fars reaktion er logisk. Faren har igen været den store taber her. Som sædvanligt.
Du har lavet et uhygeligt overgreb mod et barn.

De enlige mødre er hverdagens Spamknuser
store børnemishandlere. Det kan bevises. Børnene er stadig et våben som kvinder i tusindvis bruger. Ufattelig at børn er en del af kvindens flyttelæs når det er kvinden der er årsagen til skilsmissen.
Meeen, samfundet skal nok komme til at betale.