Har dummet mig gevaldigt :(

Har dummet mig gevaldigt :( Anonym
Jeg har dummet mig på det allergroveste ved i fuldskab at have haft et one-night stand (brugte selvfølgelig beskyttelse). Jeg vil ikke bruge druk som undskyldning og har det ret dårligt med mig selv nu. Det var på ingen måder planlagt, men det slog klik i hovedet og hormonerne tog over. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 10 år lige siden teenageårene. Hun var "min første" dvs jeg har ikke haft hverken kæresteforhold eller seksuelle forhold udover hende. Jeg har aldrig været utro før og bliver det heller aldrig igen, det har jeg slet ikke psyken til kan jeg se nu. Jeg har det meget dårligt med mig selv lige nu, men håber selvfølgelig at at det går i sig selv igen i løbet af et par uger. Vi har ikke behov for en krise lige nu i forholdet og jeg elsker min kæreste meget og vil ikke miste hende ved at fortælle det.
Hvad synes i? Har ikke behov for at høre jeg er et svin, for det ved jeg godt. Jeg tror personligt at jeg helst ikke ville vide det hvis situationen havde været omvendt og min kæreste havde været mig utro, en enkelt gang. Det er et stort dilemma for mig og jeg har ikke rigtig nogen jeg kan snakke med det om. Vores forhold er godt, og jeg føler på ingen måder at der har været noget der, jeg kan give skylden for min utroskab. Jeg ville bare ønske jeg kunne spole tiden tilbage.

utroskab harselv
Jeg har selv som pige prøvet at være min mand utro. Vi havde været gift i ti år og selvom jeg var beruset, var det ingen undskyldning. Det er nu mange år siden og jeg har aldrig fortalt ham det. Har heller aldrig været ham utro igen og det er nu over tyve år siden. Jeg har kæmpet med min samvittighed i mange år og det er vel egentlig straf nok ? Jeg tror ikke det gavner nogen af parterne at fortælle det. Derved mister man jo tilliden til hinanden fremover. Det lyder også som om du har fortrudt det og aldrig vil gøre det igen. Jeg er selv af den overbevisning at man skal være hinanden tro. Men ved også at der kan opstå en situation der gør at man ikke kan holde det og så mener jeg det er om at holde tæt. Håber du kommer af med den dårlige samvittighed igen. Du har jo indset det forkerte i det.

Bevar din hemmelighed Sosu.ass.
[f] Ti stille med din "ugerning". Der er jo ingen grund til I begge skal have det dårligt, og mange siger det kun for, at få lettet deres samvittighed. Jeg har selv været utro, endda et længerevarende forhold (og jeg havde ikke drukket). Jeg har aldrig fortalt noget herhjemme, og kunne ikke drømme om at gøre det. Nu ved jeg så ikke om det var I Jeres nærmeste kreds du begik hor? :o)...rolig..var en spøg det lille ord. Du har beskyttet dig, så lidt fornuft har der da været i din brandert. Håber ikke nogen har set dig..eller hørt om det. Dersom der er nogen der ved noget, og konfronterer dig med det, må du jo tage det op til overvejelse igen. Men ellers......NÆGT.........ti STILLE.

God vind [:)]

Tak for confession, now: deny, deny, deny Realitetstro
Kære Anonym

Jeg håber det hjalp lidt på din samvittighed at skrive her. Det er fint at skrive sig ud af den dårlige samvittighed og på den måde "komme af med det".

Hvis det er sandt, at du elsker din kone på 10. år, så sats på hende. En bekendelse overfor hende vil blot ødelægge jeres forhold og hinanden.

Skriv ind her i ny og næ for at blive aflastet, hvis du har brug for det, men brug ikke tid på at træde i spinaten overfor din kone pga. et uovervejent øjeblik i komplet fuldskab.
Så overfor hende: deny, deny, deny, indtil du selv tror på, at du ikke har lavet den dumhed.

Der er sikkert mange, der for enhver pris vil lynche dig på korset, men der er altså ingen grund til at se tilbage. Du har allerede set indad og har set faren og kan se, det er forkert. Mere suppe skal der ikke koges på den. Det havde været en fuldstændig anden situation, hvis du overvejede at gøre det slut med jeres forhold, men sådan forholder det sig ikke, kan jeg se.

Så : tænk ikke mere på det, tal ikke om det. Det ødelægger blot jer begge.

3x skulderklap hvor er folk SVAGE!!!! anonym
konsekvens, konsekvens, konsekvens tag det som en mand, du har svigtet din kone det vil hjemsøge dig i mange år frem. Mit råd er tag ansvar for dine handlinger nu, du kommer til at fortryde det senere tro mig, har selv været der og den fejl begår man ikke to gange. Ja du er et svin men derfor er der jo ingen grund til at opføre sig som et, så op med hagen og fortæl konen hvad du er, så hun selv kan bedømme om hun ønsker en tilværelse med dig som du er på godt og ondt. Det bliver en lang proces for jer begge at komme igennem dit utroskab men klare i den kan i klare alt hvad fremtiden bringer for jer.

Håber du har de nosser du havde da du var ude at lufte dem på fremmede marker og held og lykke

Du er da en hellig Ko anonym
som om vi alle ikke på et eller andet tidspunkt har lavet en dumhed, om det så er utroskab, i fuldskab osv, whatever.

Du lyder som en fundamentalistisk katolik, der har siddet indespærret i et indremissionsamfund i 100 år, prøv da lige at lyd lidt mere frelst! Han har i fuldskab begået en dumhed, det betyder jo ikke, at han ikke tugter sin kone. Lad da dumhed være dumhed, jeg synes ikke det er skulderklap, men denne totale selvransagelse, som du lægger op til, minder næsten om tysk tvs dobbeltmoralske hændervasken ifb. med boycut af Tour de France.

Folk er ikke svage, hvis de kan se stort på en dumhed, det gælder da lige om at få de rette proportioner sat op.

Du går vel også ind for spanskrør i den sorte skole for børn, der ikke kan regne?

Prøv lige at komme lidt ned på jorden, tak. Manden har indrømmet sin dumhed, men det ville da være ekstrem dumhed, hvis han begynder at lave sådan en svipser til "en lang proces", vi skal ikke gøre mere ud af det end det er, det værste man kan gøre er da at lave en større scene ud af det. Det kan man gøre, hvis han i ædru tilstand bedrager sin kone. Verden er altså ikke så sort-hvid som du lægger op til.

og hvis jeg selv må være "hellig" anonym
Så har jeg aldrig været en kæreste utro, måske fordi jeg ikke har haft langvarige forhold (har skam passeret de 30 for længst), men jeg har dog alligevel begået en række dumheder i uforvarende øjeblikke. Dumheder, som det ikke er nødvendigt at tærske langhalm på, da de vil såre mere end de vil "hele" og så er der igen det med proportionerne.

Ja utroskab er noget utilgiveligt, men som han selv skriver, så er det gjort i fuldskab, og så kan man altså ikke konkludere, at det er fordi han ikke tugter sin kone. Hvis du ikke kan se, at han angrer hvad han har gjort men blot vil have ham i gabestok - UANSET HVAD, så er det vist dig, der skal først på stegepanden og have sat spejle op, så du kan se ind i dig selv.

Ja du har dummet dig gloria
især hvis andre har set og fortæller din kæreste det.

Måske kan du finde en begrundelse her.
http://fpn.dk/liv/article1474467.ece

Truth will prevail Kvalitetsbevidst
Kan du sove godt med din "dårlig samvittighed?"

Man får ingen fred uden at sige sandheden. Stilhed er en løgn.


Husk: Ærlighed er den bedste image.

hør nu her vild kone
I har ikke brug for en krise lige nu
Du har ikke behov for at høre du er et svin -

Mon ikke du - sammen med din kæreste i ærlighed - skal finde ud af hvad du, hun og I har behov og brug for! - Det er vist på tide!

Du var trods alt ikke mere fuld end du huskede præventionen, så mon ikke du også var i stand til at undgå at være utro, hvis du så gerne udgår kriser og at høre du er et svin, (er svin egentlig utro, fulde og hykleriske?).

Man kan ikke spole tiden tilbage, men hvis man tør være åben i sit parforhold kan man lære af og undgå at gentage fortidens fejltagelser. Tilgivelse er en dejlig ting, både at bede om og at give, så se at komme i gang med oprydningen, lille gris!

At stole og tro på hinanden påtværs
Der er nok lige mange til begge sider.
Men for mig selv kan jeg sige.
Hvis min partner fortalte mig han havde været utro en gang, så tror jeg faktisk godt vi kunne komme videre. MEN hvis jeg fandt ud af det senere en anden vej rundt, så var jeg smuttet, for så ved man jo aldrig hvor mange det er sket, fordi partneren ikke føler de skal sige det.

Det er ikke sikkert din kæreste finde ud af det, og hvis du ikke omgås en eneste af dem der var der dengang du var fuld, hverken på job, som venner eller ellers i livet, så er risikoen mindre. MEN i ca. 70-80% af tilfældene finder partneren ud af det over tid.

Du kan håbe hun er en af de 20-30% eller hun kan fortælle hende det og styrke jeres tro på hinanden i forholdet.

Der er noget der hedder privatliv. herete
Og det må den enkelte så gøre op med sig selv hvad er. men fordi man lever i et parforhold behøver man ikke udbasunere hver eneste handling eller følelse osv. som man har oplevet i løbet af dagen. Det vigtigste er hvad man GIVER sin partner. Giver du hende bekræftelse og en optimal følelse som kvinde af at være ELSKET så må det være alt nok. Det vil du jo gerne fortsætte med (tror nemlig du har givet hende denne følelse hidtil) men nu ødelægger du jo det hele med dine moralske skrupler. Som havde du begået en større forbrydelse. Lyt ikke til moralisterne herinde - de tør ikke leve livet med alle dets udfordringer og fælder (læs: man selv må lære af og kæmp sig ud af). Deres liv forgår i ideen og fiktionen om hvordan andre burde leve deres liv [:O]

Pusser

Og nej du er ikke et svin. herete
Du virker tværtom ret sympatisk [:)]

Du har altså ikke begået en forbrydelse, så slap nu helt af - mal makværket over og start på et nyt "billed" med/til din dejlige kæreste. Brug erfaringen omvendt til at forstå dit eget liv - og at du måske skulle igennem dette for at forstå hvor højt du elsker din kæreste. Du har IKKE forbrudt dig imod din kæreste, hvis du virkelig giver hende ægte kærlighed, begær og hengivenhed. Men du har svigtet hende, hvis du render rundt som en ynkelig fyr, der skal have tilgivelse hos moar fordi han har været en rigtig slem og uartig dreng! For så sætter du din kvinde ned på et lavere nivesu og fratager hende ægte kvindelighed. Så stop nu den sang og ynk.

Det er kun en "forbrydelse" hvis du imens du lever sammen med din kæreste har alle mulige andre kvinder i tankerne - det være sig reelt eller mht. internetpjank/pornostimulans fremfor at søge det hos egen kvinde .

Så mit råd må være at du IKKE ødelægger dit forhold med dårlig samvittighed (det mærker din kæreste nemlig som en kulde..) eller ødelægger det for din kæreste, ved at udbasunere dit harmløse sidespring. Stol på dine egne følelser for kæresten. Er de så stærke som de er, så glem dog fortidens lille synd - den erfaring kan tværtom vise sig at være nyttig i dit forhold (til denne kvinde du elsker) fremover.[;)]

Der er noget der hedder privatliv - som kun angår en selv og ens egen udvikling. Husk på des mere hel og afklaert du er i dit eget liv, des mere SELVSTÆNDIG i tankegang og væren, des mere kan du give til dine nærmeste.

At være sammen med folk der er ufrie og lever efter dogmer og selvretfærdig snik snak er bare SÅ dødsens kedsommeligt...for de giver nada.

Et givende menneske er omvendt fri i tankegang og meget GIVENDE. Han/hun bestemmer selv hvad der skal tænkes og menes. En sådan person er ikke kun spændende at leve sammen med, men gavmild med sig selv. Så ødelæg nu ikke dit gode forhold yderligere, ved at gøre dig selv til et underskudsmenneske, der spilder sin tid med ligegyldige overvejelser.

Lev dit liv videre med din kvinde og koncentrèr dig om at leve jeres NU sammen optimalt.[f][l][f]

Pusser

Jeg takker for responsen fra jer (god/"negativ")! Anoynym -Trådstarter
Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil sige det, tror jeg... Jeg elsker min kæreste meget højt og vores forhold går langt tilbage. Vi er i midten af tyverne begge to, så de små 10 år føles som altid, og det altså på den gode måde. Jeg har det stadig ekstremt meget skidt med det, der er sket. Jeg plejer ikke at være en person med samvittighedskvaler og jeg har da også trådt i spinaten et par gange i løbet af livet, dog aldrig utroskab, men lige denne her situation, hvor jeg føler, at jeg har taget hende totalt forgivet, er sgu nok det sværeste jeg har prøvet :( Jeg har aldrig i min vildeste fantasi kunnet forestille mig at jeg ville havne i sådan en situation...... Jeg håber at tiden vil lægge en dæmper på denne fejltagelse, i mit sind.

Nej. Jeg ved at fuldskab ikke er en undskyldning, og jeg har altid kunnet styre mig hvad angår tilbud fra kvinder og flirten med kvinder. Ved ikke hvorfor det glippede for mig her... Jeg var meget påvirket, og tænkte hverken over de efterfølgende konsekvenserne eller på om det kunne blive opdaget. Måske det har noget at gøre med at jeg ikke har haft andre seksuelle forhold, at jeg har et problem når jeg drikker for meget (ofte slagsmål osv), eller andre frustrationer -jeg ved det IKKE. Men som nogen af jer påpeger så er det selvfølgeligt ikke en undskyldning.

Jeg tror "problemet" i dette tilfælde er at min kæreste og jeg har et meget tæt forhold hvor vi snakker om alt. Og derfor føler jeg mig ekstra tynget samvittighedsmæssigt.

Hun ville blive umådeligt ked af det og såret, hvis hun fik det at vide. Og selv om det måske lyder egoistisk, så tror jeg ikke jeg vil kunne klare at se hende gå ned på det. Jeg tror ikke hun vil kunne tro på at det bare er mig, der har fucket op. Og så vil der altid være angsten, der lurer i baggrunden for om det skulle gentage sig -hvilket det sgu ikke gør!

hmm... gubbi_the_great
Altså når du selv allerede har det så dårligt med det og når du ved din kæreste ville have det forfærdeligt med det, synes jeg ikke hun skal have det at vide. Medmindre hun naturligvis på et tidspunkt har bedt dig om at sige hvis sådannoget nogensinde skete!
Men hvis du gør det igen nogensinde, så vil du vide at du ikke kan stole på dig selv, og så skal din kæreste vide det! Ellers skal du selv bare slå op!

Men er bange for at fortælle hende det denne gang bare vil straffe hende for noget hun ikke er skyld i. Men bare hold slangen i buret i fremtiden.

hykleriet længe leve! HURRA.... vild kone
'Jeg tror "problemet" i dette tilfælde er at min kæreste og jeg har et meget tæt forhold hvor vi snakker om alt.'
LAD LIGE DEN STÅ ALENE - OG BUNDFÆLDE SIG

'Hun ville blive umådeligt ked af det og såret, hvis hun fik det at vide'.
HVAD TROR DU SÅ HUN BLIVER, NÅR HUN SELV FINDER UD AF DET ELLER FÅR INFORMATIONEN FRA ELSKERINDEN ELLER ANDRE?

ENDELIG NÆRMER DU DIG SANDHEDEN:
'Og selv om det måske lyder egoistisk, så tror jeg ikke jeg vil kunne klare at se hende gå ned på det. Jeg tror ikke hun vil kunne tro på at det bare er mig, der har fucket op'

NÅDADA! - ' gå dog 'ned' sammen, og hjælp hinanden op igen! - Det er det ondeste i verden, at lade hende gå ned alene, for det er der en voldsom stor risiko for, at det er det du gør!

Det er lige før man kan høre violinerne Nopa
Glem nu alt det lir. Hold tand for tunge og lynlåsen lukket. Hvorfor gøre hende mere ulykkelig end hun allerede er? (driller bare) + gange + giver ikke minus, når det kommer til skader på andre mennesker. Det tjener intet formål at sige noget, hvis du ved der ikke bliver en gentagelse.

Har du dårlig samvittighed? GODT!! DIN USLING. Men alt jævner sig.

Slap af Tazran
- Og nyd at du fik dyppet sjoveren... Det er sgu de færreste der går gennem livet uden på et tidspunkt at ramme det forkerte hul. Problemet er jo kun inden i dit hoved - og det løses med tiden, men hvis du deler det med din kæreste - så vil du opleve, at hun ikke længere har tillid til dig. Det er slut med at tage en tur i byen med drengen - du kommer i hvert fald til at stå til regnskab for hvert et sekund - så drop det.

Vend oplevelsen til noget positivt - og lad være med at gøre det igen, hvis du ikke kan klare det.

Et er sikkert... Det er en sand tabersag, hvis du vælger at dele den med kæresten.

Held og lykke

vild kone Go Samvittighed
Har DU været hos lægen at få grundigt undersøgelse om DU har smitsomsygdomme/kønssygdomme?

Stakkels mand du har. Tænk, hvis du var hendes mand!


Du sover sammen med din mand efter en anden/andre mænd - hvor er DU ULÆKKERT ... det hjælper ikke så meget at vaske din ... det handler om hvor meget olie/lort du har fået sammen med elskerinde/andre mænd.

Bare hygger DIG, mens du er frisk ... livsstraffelse kommer senere ... når du bliver
ældre og pludselig ramt af sygdom/me.

Livet er ikke kun idag eller i morgen, vel?


Husk! Døende mennesker - hvordan ser dem ud?

ouwwww anonym
en gang sort snak.[:O]
Ikke én eneste sætning der har relation ti det vild kone skriver[:D][:D][:D]

rettelse God Samvittighed
vild kone, det må være misforståelse fra min side.


Så det kan ikke være Dig, vel? Du er ærlig nok til din kæreste/partner, så
det må du undskyld!Mvh.
God Samvittighed

Det kommer an på kvinden påtværs
Jeg ville klart have mere tillid til en mand der kom og fortalte at han havde dummet sig end en der ikke sagde noget og hvor jeg senere fandt ud af det.

Og så kan du nok sige hun aldrig finder ud af det, men det gør 70-80% jo, så risikoen er der.

Jeg forstår intet Forvirret på et plan
God Samvittighed

For det første forstår jeg ikke et muk af, hvad du skriver, for det andet, hvorfor svarer du dig selv? Hvad er det du vil sige, og hvem vil du svare?

Du skriver noget om kønssygdomme, jeg ved ikke om det er fordi du læser, at trådstarter ikke ved meget om prævention, men i din iver lægger du nok ikke mærke til, at han skriver, at han brugte kondom.

Prøv lige med en spand kold is til hjernen, det virker som den er lidt overophedet, og skriv så igen før den er helt nedfrosset. Så vil jeg gerne se, hvad du egentlig mener!

Man kan da ikke mmi4ever
elske sin kæreste når "hormonerne kan tag over" !! [:O].
Jeg har selv været været min ( dengang ) kæreste utro men det var fordi jeg ikke helt følte mig hjemme der. Der er jo en grund til, at man gør det. Har du det ikke godt i forholdet ? Bekræfter hun dig ikke nok siden du skulle ha en anden til det ?

Hvis du fortæller hende det NU kan I tale om det. Kan jo være hun tilgiver dig. Forstil dig hvis hun selv finder ud af det om 6-8 mdr. Så har du, ikke alene kun været utro, du har oz "løget" i form af, at du har undladt en stor sandhed.

Vælger du IKKE og sige det så undlad for guds skyld og sig det til nogen. EVER !! Jo færre der ved det jo mindre kan tale over sig. Så ti HELT stille med det. [:/]

Held og lykke med det.

/mmi4ever. [s]

måske var det manglende Anonym
opmærksomhed, der er årsagen til utroskaben. ?

Er det ikke ofte, at det er når man ikke føler sig bekræftet som kvinde/mand, at utroskaben sker.

Tror du ikke det er svært at bekræfte et andet menneske, hvis han samtidig har dårlig samvittighed ?

Pusser, hvorfor er du sådan efter andre med en anden mening om livet end dig. Du skal altid i dine indlæg være nedladende overfor folk som ikke synes at utroskab er i orden. Det viser blot at både er lige så lidt rummelig som dem du beskylder for ikke at være det :-)

Manglende opmærksomhed = pige Devastator
At bruge "Manglende opmærksomhed" som "undskyldning" for utroskab er forbeholdt piger, der godt kan lide at blive trøstet af Pernille Aalund, der kan forklare dem, at deres utroskab i virkeligheden er deres mands skyld.

Jeg vil tro, af de mænd, der er utro, er det nok kun 0,01% der har tænkt "manglende opmærksomhed, når de er utro. Mænd gør det af lyst til noget fremmed, det kommer af sexualdriften. Uanset om man(d) er fuld eller ædru (vil ikke afgøre her, om det kan bruges som undskyldning).

Ti stille ayla1978
Og lad være med at fortælle din kæreste noget - hvad skulle hun bruge det til ?

Du elsker hende, har forfærdelig dårlig samvittighed, og gør det ikke igen - jeg vil være ærlig og sige at jeg er imponeret over at du ikke forlængst er faldet i, hvis du aldrig har prøvet andet end din kæreste ?

Mennesket er af natur nysgerrig, og jeg ville aldrig kunne have levet et liv med min mand, hvis jeg aldrig havde fået stillet min nysgerrighed inden jeg mødte ham.

Kondom er den bedste måde at beskytte sig mod sygdomme, og hvis kondomet ikke var i stykker, behøver du ikke frygte for noget.

Se det som en erfarring du har fået - urtoskab er bare ikke dig, du har lært lektien, og så er der ikke mere grund til at træde rundt i den spinat.

God vind fremover - du er jo et empatisk samvittighedsfuldt menneske, der har begået en fejl, det gør LANGT de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Glem det !


Ayla

70-80% afsløringer er ikke sandt pålangs
...efter min bedste overbevisning! Det kan godt være nogen TROR, at 70-80% utroskab bliver afsløret og det kan også være det er SANDT i de tilfælde, hvor folk kun er utro med nogen fra deres omgangskreds!

Men her i internetsamfundet har vi sex med fuldstændig fremmede personer, måske endda fra den anden ende af landet eller sågar udlandet og der er LANGT mindre risiko for, at utroskaben bliver opdaget. Hvis man tier om det og det kun har stået på i en periode, så glemmer man stort set selv, at man har været utro ENGANG, og hvis ens forhold igen kører på skinner, så er risikoen for at det bliver opdaget næsten lig 0%.

De 70-80% gjaldt måske i 80erne og før, hvor folk ikke havde Internettet og hvor de var utro med nogen, som var i partnerens omgangskreds eller i periferien af den. Sådan er verden altså ikke idag.

Så til trådstarter: start ikke en nærmere selvransagelse ved at indrømme ALT hvad du har gjort siden Ruder Konge var Knægt, glem det bare og se at komme videre og DYRK dit forhold, hvis det er det du vil. Jeg tror kun det er 1%, der vil blive hos sin partner, hvis partneren begik til kendelse om at han/hun har været utro, de 99% ville gå fra deres partner. Og dét har IKKE ændret sig over årene.

Nu er der jo også meget andet end sex pålangs
...der binder et forhold sammen. Alle har jo drifter og fortæl mig ikke, at du på et tidspunkt i et forhold, hvor du har haft en kæreste, du elskede højt, ikke har haft sexuelle fantasier om en anden mens du havde sex med dig selv. Det har ALLE da. Og når manden så i KOMPLET FULDSKAB (det virker ikke som om, du har læst, at manden var FULD?!?) får disse indre drifter op til overfladen - noget, som han ellers fint kontrollerer i det daglige - så KAN det jo gå galt.

Jeg nægter at tro på, at man igennem et længere og seriøst forhold ikke fantaserer om andre at have sex med. At mam så krystalklart kan skille fantasi fra virkigheden i dagligdagen er så en anden ting.

Og en anden ting: selvom en ung fyr er MEGET FULD, så kan han godt få den op at stå! [:D] Da jeg var 20 år yngre, har jeg da oplevet at vågne op i en seng, som jeg ikke vidste hvordan jeg var havnet i og med en kvinde jeg SLET ikke kunne huske, at jeg havde set før. Det "sjove" var så, at hendes MAND kom ind ad døren før jeg nåede at tænke videre ...UPPS [:D]

Hun får ikke noget ud af at få det at vide, hun... Mand1
Bliver kun ked af det. Så hvis I ellers har et godt forhold så lad det ligge. Hvis du fortæller hende det, gør du det kun for din egen skyld, for at dulme din samvittighed.
Jeg synes måske snare du skal se på hvorfor du gjorde det, er der noget som hun ikke opfylder i dit forhold?
Jeg tror hovedsageligt at grunden til utroskab er fordi partneren ikke "lever op til" sine ægteskabelige pligter.
Når man bliver afvist mange gange nok, og når det ikke ændrer noget at snakke om det, så søger man trøst i en andens arme. Det gælder både mænd og kvinder.

Hvordan kan du vide Devastator
at du fik den op at stå, hvis du intet kan huske? [:D]

Måske var det bare en bamhjertig volunteer-kvinde, som med sine modergener tog sine beskyttende vinger over dig og på den måde sørgede for, at du ikke skulle overnatte i detentionen?

Jo ser du pålangs
Der lå da kondomer ved kvindens sengebord og en af pakkerne var da åbnet [;)]

farligt synspunkt, Mand1 vild kone
- du har ret i at hun bliver ked af det, MEN hvad bliver hun den dag hun får noget at vide om det fra andre? - 'ked af det', hm! Mon ikke det er den utro, der er 'ked af', at må afsløre sig som illoyal og utro, - og må tåle partnerens vrede og sorg?

Utroskab skyldes at den utro ikke 'lever op'til sin ægteskabelige pligter. Din tese er jo bare ansvarsforflygtigelse og konfliktskyhed, - og bild ikke nogen ind at man kan genopbygge/fortsætte sit forhold på uærlighed!

man udvikler sig vild kone
med seksuelle fantasier, - man AFVIKLER sig og sit parforhold med seksuel utroskab. Fuld eller ædru!

ti stille - det er det nemmeste vild kone
så kan man måske komme gennem livet helt uden at lære hinanden at kende, - og hver i sær leve i en illusion om sin partner og sit parforhold. Sandheden er så besværlig, -

Jeg tror ikke på den metode, - jeg tror på, at vi fortæller hinanden hvem vi er, lægger vore dyder, laster, fejl og mangler frit frem for hinanden og elsker hinanden som vi er, og hverken som vi selv ville ønske vi var eller som partneren drømmer om at vi var! - Sandheden gør dig fri!

Find nu lige de rette proportioner Devastator
Fyren har en ENKELT gang i FULDSKAB dummet sig. Helt ærligt, mener du et forhold i så fald er baseret på en "illusion"?

Fyren elsker jo sin kæreste, det er da vist ret tydeligt. At elske en anden drejer sig ikke kun om sex men om mennesket bag, personligheden, interesser, beundring, omgivelser og hundrede andre faktorer. I et seriøst forhold er det altså ikke kun sex'en der binder folk sammen og hvis han har været utro i komplet fuldskab og bittert har fortrudt sin utroskab, så er forholdet på ingen måde en illusion, efter min bedste overbevisning.

Et forhold er derimod en illusion, hvis den ene partner over tid og fuldt bevidst bedrager sin kæreste.

var han bevidstløs? vild kone
så er det godt nok flot at kunne iføre sig kondom og gennemføre et samleje!

Vi er uenige, - manden giver sig ud for noget han ikke er overfor sin kone, hvis han tier eller lyver! - Hvis du skulle have ret, hvormange enkeltstående fuldskabsoplevelser ville du så syntes parforholdet kunne tåle uden at blive en illusion?

Han har lært sin lektie Devastator
og kan nu se, at det var forkert. Længere er den såmænd ikke.

det sidste med at være efter anonym.
er ikke andet en røgsløring, for at selv kunne fortrænge at det ikke er så lyserød som ønskeligt.

Lidt lige som når du ser en der drikker for meget, men de er de sidste der erkender det.

Bare husk på at nedladenhed som regel er udslag af dårligt selvværd.

Og utroskab er stadig en underskudshandling.

Den utro mangler noget inden i, og magter ikke at finde det på andre måder, end at få bekræftelse af en anden.

1 for mange og 1 for lidt! vild kone
Du kender hende ikke! - Netop, - det er en del af problemet. Underligt nok og uvist af hvilke grunde praler nogle mænd og kvinder af deres scoringer! - Nu fortæller du om affæren her i Sol-debatten; hvem og hvor fortæller hun om dig? Jeg advarer dig bare!

Det er al ære værd, at du har lært det af affæren, at du ikke mener den skal gentages, - og din uvidenhed omkring sex, - hvordan har den det? Lærte du noget af sexpartneren, du kunne bruge? - Ellers ville det nok være en god ide og investering i dit parforhold, at du søgte viden SAMMEN med din kæreste. Man KAN faktisk godt have det sjovt og lege spændende sexlege UDEN at være utro. Man kan finde masser af litteratur og film uden at det behøver at blive vulgær pornografi! Fortæl din kæreste at du er nysgerrig og gerne vil udvikle dig sammen med hende. Hun bliver rørt, glad og føler sig elsket og begæret. Det eneste du lærer af one-night-stands er at lyve!
Og nej, kondom er ikke forsikring mod alle seksuelt overførte sygdomme. Jeg har hørt om, og også læst her i sol-debatten om en utro, der slikkede sig til en lungeclamydia og tog den med hjem til kæresten, som han heller ikke ville gøre 'ked af det' med den rimelige information, at hun delte sexpartner med x-antal andre! - Tjaeh, ----

Sikke en gang sludder ! ayla1978
Fordi man er et par, er man ikke nødsaget til at skulle fortælle alt og indvillige den anden i ens allermeste private tanker.Man burde jo godt kunne være et selvstændigt individ trods samhørrigheden med et andet menneske.

Sandheden er ikke altid den mest hensigtsmæssige -

Og beslaglægger man et andet menneske, som du opfordrer til i dit indlæg, må det være fordi man (du) er en tyran der ønsker at regere, kontrollere og bestemme, sætte dagsordren op for hvad der er rigtigt og forkert at tænke og gøre.

Skulle jeg en dag støde ind i et menneske der facinerer mig, og tiltrækker mig, kunne jeg aldrig drømme om at fortælle min mand det, med mindre der var realle følelser i forholdet.

Jeg ønsker nøjagtig det samme fra min mand : Er du utro, og betyder det ikke andet end sex, så hold din mund, og forskån mig for din dårlige samvittighed. Er du forelsket i hende - så lad mig vide hvad jeg kæmper imod !

Ayla

Jeg kan give dig ret anonym
så langt hen til private tanker, men så stopper enigheden også.

I samme øjeblik der bliver handlet på de tanker, så er det ikke længere en privatsag.

Meget enig, Ayla Aria1971
Generelt tror jeg et forhold langsomt dør, hvis der ikke vedbliver at være lidt mystik omkring son partner. Selvom jeg har været sammen med kæresten i snart 6 år, er der da stadig nye sider jeg kommer til at kende hos ham. Jeg mener heller ikke det er sundt for et forhold at man skal vide alt om hinanden. Man må gerne være lidt usikker på sin partner og føle, at man har noget at kæmpe for - for så man man mærke OM det er noget, der er værd at kæmpe for. Faktisk kan man bevare en forelskelse og føle sig som nyforelsket mange gange i et forhold, jeg tror det er sundt.

For et par år siden kan jeg huske at jeg mistænkte min kæreste for at være mig utro. Det var dog ikke noget, jeg havde noget i, men jeg kunne mærke hvor højt jeg elskede ham.

Hvis min kæreste en dag fortalte mig, at han gennem længere tid havde været mig utro, så ville jeg blive MEGET såret og jeg tror aldrig jeg ville genvinde tilliden til ham. På samme måde vil jeg helt sikkert også blive meget såret og reagere voldsomt, hvis han havde været utro mod mig i et one-night-stand, men samtidig vil jeg også vide at der ikke lå andet end sex i det og vores forhold rummer immervæk uendelig mange andre aspekter.

Derfor synes jeg også den unge fyr her bare skal lade den ligge. Det havde jo været noget HELT andet, hvis han var forelsket i hende den anden...

Kh
Aria1971

vi er forskellige vild kone
du har een overbevisning, - som du enten har tænkt dig til eller levet dig til.
Jeg har levet mig til min.

At sandheden ikke er det mest hensigtsmæssige, kommer helt an på hensigten, og vore hensigter med vore parforhold er tydeligt forskellige, - ok!
Du er velkommen til at mene at jeg er en tyran der ønsker at regere, kontrollere og bestemme, sætte dagsordren op for hvad der er rigtigt og forkert at tænke og gøre.
Så kan jeg jo samtidig med samme ret mene, at du er en uengageret, overfladisk person i sine drifters vold, der synes livet bliver mere spændende af at sætte sit parforhold på spil,- at måtte deltage i og lade sin partner deltage i evig konkurrence 'kæmpe imod' forskellige fascinationer, -

nå, - har vi ret, eller er vi for hurtige i at (for)dømme hinanden, Ayla?[;)]
DU tager det negativt, bruger ordet beslaglægge, JEG tager det positiv, bruger ordet fællesskab! Tjaeh!

tanker - bløf!
nå var det nu trådstarteren allermest private tanker debatten handler om. -
Er det ikke Ayla1978, der er et sludderhoved i denne sammenhæng?

Ja vi er forskellige ayla1978
og heldigvis, hvor ville vi kede os hvis vi alle var ens [;)]

Jeg fordømmer dig ikke, fortæller dig blot hvad tanker dit indlæg bringer mig.

Jeg selv lever i et godt solidt forhold på 8 år, og jeg har aldrig været min mand utro - men, det er så nemt at fordømme andre, og det er lige netop det jeg synes du gør, ved forfatteren af indlægget.

Jeg ved dog efterhånden, nu hvor jeg er over de 30 år, at utroskab forkommer, at man kan fejle,og at man som menneske higer efter det spændene og forbudte.

Særligt hvis man har været i samme papforhold i mange år, eller som forfatterne aldrig har prøvet andre partnere.

Jeg tror på at man som menneske er mest lykkeligt, og har mest overskud til at elske ens nærmeste, når man er fyldt op med spændene oplevelser, kærlighed, og tryghed - det får os til at emme at overskud som vi gladeligt deler ud af.

Jeg er efterhånden blevet så bevidst og moden at jeg ved at man i livet kommer ud for fristelser, og at man ofte giver efter - det er utopi at tro andet.

Langt de fleste mennesker vil på et eller andet tidspunkt være utro - er det så fordi de er dårlige mennesker ?

Eller er det fordi de blot er mennesker, fulde af fejl og mangler ?

Den største kærlighed er tilgivelse - men hvorfor sårer vores kære og gøre dem ondt,
hvis sidespringet blot var for at fylde vores egen beholder op ?

Når man VED at ens elskede aldrig vil få denne viden fra andre, ja så synes jeg at man skal leve med den dårlige samvittighed, og forskåne den anden.

Er man forelsket, er sagen en anden - ellers er det jo blot sex, en drift som sult og tørst, der giver os et øjebliks glæde, men som kan ødelægge alt for et andet menneske.

Om jeg er overfladisk og uengaeret, Nej det synes jeg ikke - men jeg er realistisk !

Jeg VED jo godt at min mand dagligt ser mange smukke skønne kvinder, som han uvilkårligt drevet af sine instinkter fra urtiden vil drages af - jeg prøver så godt jeg kan dog på at være den skønneste af dem alle.

Hvad man ikke ved har man ikke ondt af !

Var jeg sammen med en partner der, som jeg læser og opfatter dig i dine indlæg, beslaglægger mine tanker, og følelser, ville jeg afgjort først få trangen til at føle mig fri - fællesskab skriver du - man kan godt være fælles samtidig med at man er individuel !

Jeg synes IKKE man skal være sin partner utro !

Men falder man i, og det ikke betyder noget som helst, hvorfor så ødelægge et andet menneske med så megen smerte og sorg ?

Ayla

Jo... ayla1978
det må du hellere end gerne synes - læs dog lige dit indlæg igennem igen

Citat : nå var det nu trådstarteren allermest private tanker debatten handler om

Og forklar mig så venligst, hvad det præcis er du mener med den sætning ?


Ayla

jeg mener præcist bløf!
at du på et indlæg fra 'vild kone'- et indlæg der anbefaler at parforhold handler om at vise hinanden hvem man er - og du svarer med at ændre emnet fra en diskussion om en faktuelt utros bekymringer til at være en diskussion om man i et parforhold skal dele alle TANKER, og vurderer indlægget ud fra din ændring! -

Jeg synes du i den grad overfortolker et indlæg og glemmer at se sammenhængen. - Det var det jeg præcist mente.

Det irriterer mig påtværs
at jeg aldrig kan huske hvor jeg læser sådan noget henne, for det er ikke mere end ca.6 måneder siden jeg læste det.
Og nej det er ikke et dameblad eller ekstra bladet ect. for sådan noget læser jeg ikke.

Men anyway, sagen er jo at vi alle dummer os i livet, måske ikke lige alle med utroskab, men så noget andet. Jeg vil ønske, at hvis jeg har en partner der mig utro, så er han så varmt et menneske at han siger det, for jeg synes det er utrolig koldt ikke at gøre. Og man kan sagtens komme igennem det, men kun hvis man er ærlig.

Så en lille historie til det med udlandet.
Jeg arbejdede engang sammen med en mand, der på firma rejse i Tyskland hyggede sig med en tilfældig kvinde, som han mødte på en bar. Han kunne ikke engang huske navnet på hende, de havde ikke udvekslet emails eller noget. Det var et rent one night stand.
2 år efter fik hans kone en ny arbejdskollega, som var udstationeret fra Tyskland. De blev veninder og han tænkte ikke over det, til en dag han kommer hjem og hans kones nye veninde sidder i sofaen. Og hvem tror du det var?
De blev begge meget overrasket og prøvede at dække over det, men det mislykkedes.
Han mistede sin kone og hun fik en god ny veninde fra Tyskland.
Det er faktisk meget grinagtigt, men også tragisk.

Så helt sikkert er udlandsknald altså ikke[;)]

interessant begrundelse for utroskab dicegirl
en underskudshandling, - meget fin betegnelse :-)

Fuldskab er bare mmi4ever
INGEN undskyldning. (jeg læste godt han var fuld ). Den bliver brugt SÅ mange gange og jeg syns ikk det er fair. [:(] . (sagde min kæreste også til mig da han havde lavet "en smutter" ) . Den dur bare ikke !
Men ok, jeg drikker ikke selv overhovedet så jeg kan ikke sætte mig ind i det. Men bild mig da ikke ind, at ALT fornuft forsvinder fordi man har drukket. Hvorfor er der så ikke flere der f.eks. i retten undskylder med, at "jamen kære dommer jeg havde drukket" . Nådadada jamen SÅ er det da helt fint du stak din ven ned og stjal hans hue. Hep hep.

Alkohol skal bare ikke bruges som dækning ! Og jeg forstår som sagt ikke, at man bliver "spejlblank" af det og kan glemme alt. [:O]

/mmi4ever. [s]

ups ninaholm
Ups nej.. Det var ikke super smart.

Jeg tror at du på et eller andet plan, måske i din underbevidsthed, har været usikker omkring dine følelser. I har jo været sammen meget længe, man kan jo være vokset fra hinanden eller komme i tvivl.
Du kvajede dig, men det har også givet dig svar på at du elsker hende.
Hvis du virkelig vil have hende i dit liv, så synes jeg ikke du skal fortælle det.
Normalt er jeg tilhænger af at alle hemmeligheder skal kunne deles i et forhold, men det der er en hemmelighed der ødelægger forholdet.
Du har fundet ud af hvad du vil, så ti stille med det, læg det bag dig og nyd en rigtig dejlig kæreste.
Hvis det sker igen, så er det fordi du skal videre.

-Nina

puha Anonym
Du er et værre menneske, hvis du ikke fortæller hende sandheden.

Få fedted BØMANDEN!! Tanktopsrotten
ET tag i skridet er bedrer en 10 skrit på taget. MVH

Tjaa. dobermannden
Tag det som en mand og fortæl hende sanheden, eller lev på en løgn resten af Jeres tid sammen.
Mvh. [:/]

Min mening Konen
Jeg har altid sagt til min mand, at hvis han var mig utro, skulle han på ingen måde komme og læsse sin samvittighed af på mig. Hvorfor skulle jeg have mine følelser og min tillid knust?

Hvad jeg dengang ikke lige tænkte på var, hvordan jeg ville have det med senere at finde ud af, at han havde været mig utro. Det fandt jeg nemlig ud af, og så følte jeg mig virkelig bedraget og latterliggjort. Det er IKKE rart at finde ud af, at man har levet på en løgn i lang tid, og spørgsmålet der uvægerligt kommer igen og igen er: Hvor meget mere kan jeg forvente af afsløre af hemmeligheder?

Hemmeligheder er aldrig en god ide. Det giver mistillid og usikkerhed. Åbenhed er vejen frem. Enten kan man klare de problemer, der dukker op undervejs, eller også kan man ikke.

Jeg synes, du skal gøre op med dig selv, om du er klar til at forlade det forhold, du har svigtet. Hvis du dybest set ved, at du ikke elsker hende nok så forlad forholdet. Hvis du mener, du elsker hende nok, så må du tage en snak med hende om det, du har gjort, og være indstillet på at hun også har et valg.

godt så mettemus
hvis du ikke har nosser nok til at fortælle sandheden så smut fra forholdet.
din kæreste fortjener en som elsker hende og som har nosser nok til at fortælle sandheden. nu ved jeg ikke hvordan andre kvinder har det, men jeg personligt fortrækker sandheden fremfor løgn. min ex mand var utro, han havde heller ikke nosser nok til at fortælle sandheden, næ nej jeg skulle selv finde hende i sengen. så mænd: TA JER DOG SAMMEN OG OPFØRE JER SOM VOKSNE MÆND ISTEDET FOR SMÅ DRENGE