Har fundet den rigtige, men det går ikke !

Har fundet den rigtige, men det går ikke ! Bagefter???
Jeg vil egentlig bare gerne høre om der er nogen der har oplevet, noget der svare til det jeg går igennem nu. Samtidig vil jeg gerne høre, hvordan du havde det bagefter.

Min kæreste er vidunderlig - jeg elsker hende højt og vil gerne bygge resten af mit liv sammen med hende. I ved hele pakken, børn, bolig, familie ja og blive gamle sammen.

Jeg har kæmpet for det længe, men har nu indset det ikke skal være sådan. Hun er ikke klar til de ting og det er ikke sikkert hun nogensinde bliver klar til dem. Hun har været turen igennem og det endte ikke lykkeligt.

Jeg ved med mig selv, at jeg vil mere end fjolle rundt og hygge mig! Så er kommet frem til, at jeg må gøre det slut. Har forsøgt i 2 år at få hende med på mine ideer, men uden held.

Nu kommer problemet, jeg ved hun ikke ændre sig - men tør ikke sige farvel, for hvad hvis det ender med, at være det bedste jeg nogensinde kommer i nærheden af, hvad hvis jeg for altid vil tænke på hende.

Har i andre prøvet, at gå fra en i elskede helt vildt højt, højere end nogen anden i har mødt og hvordan påvirkede det dig i året efter?

Vil bare gerne høre lidt erfaringer, så jeg kan ruste mig til fremtiden.
Tak for hjælpen

Jamen Pia F
Jamen altså hvis du skal ha børn hus og alle de der forpligtelser og fasttømrede ting så smut du ud og få det.

Lykken er din egen, ik mer at tænke på, men lyt til din kæreste, hvorfor vil hun ikke, måske findes lykken slet ik der hvor du tror....

gå! Anonym
jeg har været den tur igennem, troede også hun ville ændre sig, men det gjorde hun ikke og til sidst skred hun fra mig efter 9 år

det er svært at tænke klart, når man elsker vedkommende

mine venner sagde jeg skulle gå men det gjorde mig kun mere trodsig og jeg forsøgte at kæmpe mere og mere for at hun skulle ville stifte familie

måske skal du også den tur igennem, den hårde, inden i skilles

kan du gå, skal du gøre det

ingen tvivl om det

gør du vold på dig selv nu og skipper dine ønsker, vil du fortryde det resten af livet

du har kun ét liv, medmindre du er jehovas vidne

Sig mig Line Nielsen
Er der ik allerede en mand der har fået lov at avle på hende?
Nu vil du også at hun skal føde dig et barn!
Forstår godt hun afviger, hvorfor skulle du også være bedre end den forrige din grønskolning

svar bagefter???
Det er ikke kun det! Det er en masse ting, som at rejse sammen, hver sammen også når hun har sin datter, at opleve ting sammen. At se hendes venner og familie.

Kort sagt vil jeg meget mere end hun ønsker !

Nope Anonym
Du elsker hende ikke !!! Havde du gjort det ville du have tålmodighed til at vente til hun er klar til at tage chancen igen. Som du skriver har hun jo prøvet det før og har sandsynligvis brug for tid til at opbygge tillid nok til dig til at gøre forsøget én gang til. Se at komme ud af det, for jeg tror ikke på du elsker hende nok.

Behøver man være hverken grøn eller skoldet Nopa
for at ønske sig familie? Det har jeg ikke set, skulle være tilfældet! [:O]

Til trådstarteren: På mig virker det, som om hun holder dig ude fra hendes tilværelse. Du har fået et hjørne, hvor jeg ikke lige kan se, hvad I laver, men det er altså - som jeg har forstået det - ikke når hun er sammen med sin datter, ikke noget med at rejse sammen og så mangler der vel bare nogle fælles drømme. Find dem, så har du en chance.

Forsøgt Bagefter??
Jeg har forsøgt, at tale fremtid med hende - hun siger, at hun en dag gerne vil bo sammen med mig, men at hun ikke ved hvornår.

Vi har talt fælles drømme, hvor vi vil bo, hvad vi vil lave, hvordan vi vil være sammen. Resultatet har indtil nu, hvergang været det det samme. Når der er gået en mdr. eller sådan ca. fortæller hun mig, at det er ikke det hun ønsker alligevel, men hun kan ikke fortælle mig, hvad hun drømmer om istedet.

Spørgsmål Bagefter
JEg vil bare gerne sikre, at mit spørgsmål til jer er stillet rigtigt! Jeg ved jeg er nød til, at gå fra hende - desværre!

Det jeg gerne vil have lidt efaringer fra jer andre omkring, det er har i prøvet, at lave dette brud og hvordan gik tiden bagefter ?

En måned eller to? Tvivleren
Jeg kan ikke helt finde ud af om det kun er en måned eller to siden i har snakket om drømme eller siden jeres forhold blev seriøst?
I så fald synes jeg du skal have lidt tålmodighed.

Du har valgt en kæreste med en tung bagage og selvom du gerne vil ALT her og nu, så kræver det måske lidt mere tid og tålmodighed at få hende overbevist, fordi hun har prøvet at miste alt. Det er selvfølgelig ikke din skyld, men i denne tid hvor rigtig mange oplever hårde skilsmisser/brud efter mangeårigt samliv, så er det altså nødvendigt at vise lidt tålmodighed overfor sin partner.

Min kæreste ville også gerne flytte sammen efter ganske kort tid. Det gjorde vi så fordi jeg synes at jeg ikke kunne være andet bekendt (jeg elsker ham jo og ønskede det også på sigt) men det har bestemt ikke været uden gnidninger. Det har været svært for ham at forstå at jeg ikke bare "købte" drømmen om villa, vovse og vovhund og endnu mere svært for ham at forstå at vi ikke bare fra dag et kørte den ultimative drøm med perfekt harmoni og ro på alt.
Der er mange ting han ikke tænker over er vigtige for mig, omkring tryghed, fordi han ikke har oplevet et alvorligt brud, samkvemsforhandlinger osv. For ham var det bare romantisk og lyserødt - men det vidste jeg godt at det ikke var.

Du må selvfølgelig gøre op med dig selv om du kan leve med at din kæreste på nuværende tidspunkt ikke kan give dig hvad du vil have. Hvis du har tålmodighed til at lade hende være lidt i fred og tage det du kan få, så er det måske vejen frem. Ofte går tingene meget lettere hvis man ikke konstant stiller krav og forventer svar.
Men kan du ikke holde det ud i længden, så ér hun nok ikke den rigtige. Så må du videre og finde en som deler lige nøjagtig den plan du har for et godt liv. Bruddet vil du jo med tiden komme over hvis hun ikke er den rigtige og det er hun vel ikke, hvis du ikke har tålmodigheden/lysten til at vente på at hun er klar til din plan.

Den hårde tid kvindemin
Ja det er pisse hårdt at gå fra en man elsker.!!

Nogle kommer sig hurtigt andre kommer sig først år efter. alt afhænig af en følelser for personen, -og om man virkelig elsker den person eller bare føler sig besat. der er stor forskel.

har du snakket med hende om det? sådan helt fra bunden og i fuld ærlighed? at du virkelig mener du ikke kan mere. ?

du søger erfaringer, det kan være svært da vi alle er vild forskellige, og ikke et forhold er ens.
Men min tidligere kæreste kom også en dag og fortalte han ikke kunne mere. og det er sku hårdt når man VIRKELIG elsker den person. at man derefter ikke har mere sammen.

Jeg tror ikke du ville kunne bruge andres erfaringer til så meget, du er selv nødt til at mærke dem inde i dig selv, og lære af det.

Jeg har stadig mange følelser for mig eks, men har lært helt vildt menge ting omkring mig selv.

håber du finder en løaning. normalt ville jeg sige man burde kæmpe for den kærlighed man har til en anden (syntes der er for mange der giver for hurtigt op) men hvis du i 2 år føler du har kæmpet og i ikke sammen kan finde en løsning må der et eller andet sted ikke være den gensidig respekt/tillid/anerkendelse/kærlighed.
Du skal ikke ændre hende eller omvendt, men sammen finde en vej som i begge kan acceptere!

er det helt ude i hampen??

Kvindemin

hmmmm... mullepigen...
Hej...

Jeg syns du ska komme vidre i dit liv og finde en der vil deler dine drømme og er villig til at give dig kærlighed igen. Og ønsker det samme som dig, for det har du fortjent. [:)]
Hun køre bare rundt med dig og har ikke de samme drømme, men hun er nok bange for at fortælle dig det, fordi hun nyder din tryghed og ja udnytter den.
Det at hun ikke vil dele hendes datters tid med dig, burde allerede der få dine alarm klokker til at ringe. -For hun ønsker ikke du skal være en del af hendes familie..
Du fortjener bedre og du skal vidre nu, jeg syns du har givet hende den tid til at finde ud af om det er dig hun vil bruge fremtiden med og det er da tydligt ud fra det du fortæller at det vil hun ikke, hun holder dig bare hen.
Kom vidre og find din kærlighed til en der deler dine drømme.
held og lykke..[f]

åh... svært martin-,
altså alle er jo forskellige - men jo at gå fra een når man elsker er vel det værste. så er det meget bedre at blive gået at een man elsker. Tror forskellen ligger i at du har det hele og fulde ansvar når det er din beslutning og dermed mange flere tanker frem og tilbage. Det er ihvertfald min erfaring. Det vigtige for dig må være at du bliver helt helt klar på hvorfor du går fra hende. Er de manglende fælles drømme skalkeskjul for noget andet for dit vedkommende ? tænker på om du fx. benytter det som en målestok for kærligheden eller ?? what do I know ?

Uanset hvad må man aldrig tolke andres følelser for dem, men man må tolke på sine egne og hvad andres handlinger (eller mangel på) gør ved een selv og ens følelser. Skriver det både til dig og dem i denne tråd der mener at du ikke elsker hende nok.

pøj pøj

martin

Står i det samme lige pt KvindenSelv
Mit forhold var også indviklet og forskellige ting gjorde at jeg ikke kunne holde det ud psykisk.

Idag er 3 dagen efter jeg tog den tunge beslutning og flyttede alle mine ting, og jeg synes det er sindssygt hårdt, den her beslutning betød bare at jeg måtte sige mit job op og flytte hjem igen til mine forældre, grundet at jeg havde flyttet sammen med min eks og han boede 300 km væk fra mig, så jeg står pt uden noget som helst,
samtidig med og have det dårligt over et brud, har jeg samtidig mistet ALT andet.

Jeg synes beslutningen var hård, og synes jeg stadig, men når jeg er kommet på fode igen med økonomien og arbejde tror jeg at jeg var glad for beslutningen, han var et helt andet sted i livet, end jeg, og selvom det er hårdt og skulle indse at den man elsker overalt på jorden og som man ved er sin eneste ene, bare ikke er en man kan leve sammen med, så tror jeg at jeg har gjort os begge en tjeneste!

Jeg vil ikke sige hvad du skal gøre, for man står i en situation hvor man skal vælge mellem pest eller kolera, man må bare prøve og sætte sig ned og skrive de positive ting ned og de negative ting ned på et papir og opveje dem imod hinanden, skriv ned hvad dine konskvenser vil være af dit valg, uanset hvilket valg du tager.

Held og Lykke

Mvh Kvinden der sidder i det hele selv :-(

Mange gode ting :-) Bagefter???
Jeg er rigtigt glad for alle jeres svar - går og tænker hele tiden. Ved jeg skal tage beslutningen men skubber den foran mig. Må nok bruge weekenden på, at lade tingene snurre.

Jeg håber jeg kommer helt ud i den anden ende

Enig med dig Godt sagt !
Haha den var god. Helt enig.[:D]