Har gymnasieeleverne grund til at strejke?

Har gymnasieeleverne grund til at strejke? flodsoen
Eleverne på en række gymnasier blokerer deres skoler i protest mod mulige besparelser næste år.

Gymnasieskolernes Lærerforening hævder at gymnasiernes overgang til statsligt selveje komme til at koste 350. mio. kr., mens undervisningsministeren fastholder, at tallene overdrevne..

Mener du, at gymnasieelverne bør strejke og blokere deres gymnasier, eller burde de gå til undervisning og lære noget i stedet?

VH. Gurli Magrethe

gu er det fedesen FedeFloden
han har mange profiler. her fandt vi lige en mere. Bozo, flodsoen og fedesen hahahaha
Han kan ikke selv se hvor det kikser. Men kikser gør det ihhh for helvede hvor er han dum !
og guller har lige spurgt om de skulle feste han griner sgu da sin røv i laser. guller og fede som ikke kan døje hinanden*GGGGGGGGG*

Ja de har! pingvinspasser
Generelt har der gennem de sidste mange år været store besparelser på skoleområdet. Lokaler og materialer er forringede, og klasserne stoppes med alt for mange elever.
Endnu engang ser vi en talkrig, hvor politikerne på magisk vis får fremtryllet nogle fine tal til deres fordel. Politikerne har muligvis ret, men de ser ikke hvad der foregår ude i gymnasierne, og oplever ikke selv de forhold eleverne må trækkes med.

ymerkongen 1y3jj67
Det afhænger af hvorfra man ser problemet.
Det eneste formål med gymnasiet er at opnå karakterer der giver adgang til en uddannelse. Man kan vælge forskellige strategier, men udeblivelse fra undervisningen skader KUN eleverne!

Det er fredag og de vil hellere stå og drikke øl lady-in-red unlogged
og råbe socialistiske slagord end de vil sidde inde på deres pind og svede over tyske verber og brøker.

Besparelser gæst
der er sket forringelser. Næsten alle steder er der 31 i klassen. Skal der nu til at være 35 vil der da være tale om en forringelse. Flere i klassen = et spor mindre på gymnasierne.

self. sur studerende
Mel: Mester jakop

: Bertel haarder
Bertel Haarder

: Sover Du
Sover Du

: Kan du se vi strejker
Kan du se vi strejker

: vi blir' ved og strejke,
til vi ser der sker noget!

Slut!
-------------------------------------------------

vi blir' ved og strejke til vi ser der sker noget!
Så måske det er på tide og vågne op!
fejemøget ud fra gemmestederne under de tykke gulvtæpper inde på 'din' store højborg! Husk på: Vi er fremtiden, måske blir fremtiden uden en store kvote af elever,uden bertel og uden hans parti...We won't forget, We Will Remember, so keep your promise and don't diffent af bummer!!


selfølgelig er der grunde til det, regeringen kan ikke først komme og sige "jeres reform kommer ikke til at mangle noget, det skal ikke være en sparereform" hvorefter man finder ud af at der bliver skåret 350. det er jo absurd og urealistiske forhold de studerende bliver udsat for. tallene for elever i hver klasse stiger konstant, nærmest i takt med at regeringen vil have flere til at studere, men hva hjælper det hvis ikke de vil spendere nogle penge på de unge?
det er klart at man som studerende bliver frustreret over deres, rent ud sagt ; dårlige opførelse! vi unge strejker fordi vi efterhånden, desværre, har måtte indse at det er en af de eneste måder at blive hørt,på! at vi har lærene på vores side har gjortdet hele lidt mere alvorligt, hele holdningen omkring det at strejke virker mere seriøs, imodsætning til andre gange hvor det bare har været "forlænget weekend" agtig holdning til strejken, man sys lissom at det virker mere alvorligt når ens egen lære er med på strejken! det åbner ens øjene over for 'virkeligheden',så og sige...