Har han været utro?

Har han været utro? ...
Jeg ved ikke om min kæreste måske har været mig utro. Læste nogle beskeder på hans mobil, som vækkede min mistanke, men kan jo ikke rigtig konfrontere ham med det, da jeg jo har gjort noget forkert (snaget i hans personlige ting)
Hvad ville i gøre?

Det kommer an på... Edderkop69
hvad der stod i de beskeder.

Der stod ...
ikke ligefrem at han var vild med hende eller noget. Men vi har begge lige to haft herpes, noget jeg havde i kroppen som så kom i udbrud og kunne se han skrev i en besked til hende at han skulle snakke med hende om noget som også kom hende ved lige efter vi havde været ved lægen faktisk...

Er kvinder generelt evnesvage?? ernst_kolding
Jeg tror jeg har læst de første 250 indlæg om det samme, at en kvinde har snaget i partnerens mobil eller computer.

Lærer kvinder aldrig at bruge hjernen ??

Hvis ikke du ønsker at blive konfronteret med det din partner har af korrespondance med andre, så hold dig langt væk fra hans mobil og pc, at åbne og læse sms og mail er det sammen som at åbne breve stilet direkte til en person.

Var du min partner ville du få mindre end 10 sekunder til at finde ydersiden af min hoveddør for altid, INGEN kan tillade sig at læse hvad der er i min mobil eller på min pc, ikke at der er noget der skal skjules, men det er mangel på almindelig moral at læse i andres mail og sms.

Håber du fik en lærstreg så du i fremtiden holder dig fra andres mobiler og mail.

Med hilsen

Ernst

spørg manden manden
Selvfølgelig ville jeg spørge ham og kontrollere. Det har jo været julefrokost tid. Desværre er næsten alle utro.

Vi har haft Anonym
en snak om utroskab for nylig, efter jeg læste beskederne. Og han siget at det har han ikke... Men må jo nok ærligt indrømme at jeg stoler ikke 100% på ham....

Hvis han har noget at skjule tubana
I min verden er der ikke noget som er "privat" altså som kæresten ikke må kigge i. Al post der kommer ind ad døren bliver betragtet som VORES, ligemeget hvilket navn der står på det, alle smsser der bipper ind er VORES uanset hvis telefon de kommer på osv. Men det er på helt eget ansvar! Hvis jeg giver mig til at rode i noget som ikke er mit, eller som andre anser for privat så er det mit problem at tackle de oplysninger jeg nu finder. Du skal kun konfrontere ham hvis du kan tåle sandheden!
Ellers start med at sige til ham at du godt kunne tænke dig hvis i havde en aftale om at man gerne må kigge i hinandens tlf osv. Hvis han ikke har lyst til det, kunne det jo være at det var fordi han havde noget at skjule!

Tá lige og há en pæn tone Kvinde 41
Det viser virkelig hvad du indeholder..... Hun bad om et godt råd og så er du så ussel at svine hende til.

Til tubana Kvinde 41
Jeg er helt enig med dig. Og det var da en rigtig god idé, med at hun laver en aftale om at må kikke i hinandes tlf. for at kan hun jo se om han har noget at skjule. For siger han "nej" så bør hun nok overveje om han har "ret mel i posen"
Mange juleknus til jer alle herinde.

Ønsker det bedste for dig i fremtiden Kvinde 41
Jeg kan godt forstå at du ikke stoler på ham. Jeg ville tjekke ham ind i mellem. Og sige til at at du ikke stoler på ham og bede ham om at overbevise dig om at du kan du godt.
Rigtig god jul til dig og dine kære.

Desværre er næsten alle utro?? også anonym
Hvor er jeg dog glad for jeg ikke er i dine bekendtskabskreds[:O]

Tjae kvinde41 ernst_kolding
Hvad jeg indeholder ved du intet om, men jeg har lært at respektere andres post, sms og mail, det er faktisk en grundregel for fredelig sameksistens at man viser den respekt.

Jeg sviner ingen til, men igen og igen kommer her indlæg med det samme emne, at en kvinde har læst i partnerens mobil og pc og de samme problemer diskuteres hver gang og de samme meninger kommer frem hver gang, at den som fik læst sine sms helt sikkert har været eller er utro.

Prøv lige at se sådan på det: Tyv tror hver mand stjæler.

At man sms'er med andre er ikke ensbetydende med utroskab, det som gør, at der kommer mistanker er, at man normalt kun ser den ene del af korrespondancen og så er alle muligheder til stede for at misforstå det man læser.

Jeg fatter stadig ikke, at kvinder snager i partnerens mobil, det svarer til, at mænd snager i kvinders dagbog, hvis hun har sådan en, det gør man bare ikke i min verden.

Hvis jeg mener at min eventuelle partner skal vide hvad jeg modtager af post, mail og sms, skal jeg nok selv give hende min mobil, eller bede hende læse i mine mail.

Jeg har en nær veninde, som bruger min pc som det passer hende, men hun kunne aldrig finde på at gå i mine mail, hun er nemlig velopdragen.

Så tonen er blot kontant og sand

Ernst

det har du manden manden
men du har mig da i din bekendtskabskreds. Ved du ikke det ?

Nope også anonym
jeg kender ikke den slags[;)]i min har folk stadig anstændighed.[:)]

øh hallooo Ernst.... anonym
Du lyder da som om du har masser af hemmeligheder,både på pc`en og din mobil!!!....Hvad med at droppe al denne hemmelighedskrømmeri overfor ens partner og simpelthen blot være ærlig....Hvis ikke du er ærlig eller går og skjuler ting for din partner,ja så tror jeg nok at det er digselv som bør finde døren ERnst....Jeg mener,hvorfor have en partner hvis man hemmeligholder ting fra hinanden. Vær ærlig eller smut.

simpelthen tankeløst! celina
Jeg forstår ikke, at du ikke har fortalt din kæreste, at du har herpes? Var jeg ham så ville jeg være rigtig vred på dig!! Lad os formode, at han var sammen med den anden, sikkert uden at beskytte sig, eftersom han kontakter hende pga det her, så er hun blevet smittet, så kan hun sende smitten videre til den næste!
Man bliver ikke helbreddt for herpes dernede, som du kan se, bryder den ud en gang imellem.. og smitter andre..det vil også smitte dit barn under fødslen..hvis det er i udbrud!
Det er mangel på omtanke!
mvh
celina

Næ anonym ernst_kolding
Jeg har ingen hemmeligheder for mennesker i min omgangskreds og en partner har jeg ikke.

Jeg er ærlig, men hvad jeg modtager af sms og mail vedkommer rent faktisk kun mig, som da jeg var gift, hun kunne aldrig drømme om at åbne mine breve, var jeg ude i flere døgn ringede hun og fortalte at der var kommet et brev fra den og den, hvorefter jeg bad hende åbne det og læse det for mig, men alle andre breve lå til jeg kom hjem, se det er respekt og det har intet med uærlighed at gøre.

Selv har jeg aldrig åbnet hendes post, ikke engang hendes pung gik jeg i, havde jeg ingen kontanter på mig bad jeg af og til om nogle af hende, men hun måtte selv give mig dem, da jeg ikke ønskede at rode i hendes pung, og det var gensidigt, gensidig respekt, intet at skjule, men man skal ikke gå i andres private "gemmer", det afstedkommer bare noget man helst vil undgå, fordi man ikke altid forstår f.eks. en sms eller en mail.

Nok om det, jeg har min mening om dette og den kan ingen ændre.

Ernst

enig celina
Som taget ud af min mund![;)]

Privatliv jkjk
Det kunne også være, han sagde nej, fordi han synes, det er ligeså respektløst af kæresten, at hun ønsker at kontrollere ham, fordi hun ikke stoler på ham. Eller måske vil han stadig gerne bevare lidt af sit privatliv i et forhold uden at gå i komplet symbiose med kæresten.

Jeg synes da ikke, det er fedt, hvis min kæreste skal kigge i min mobiltelefon. Jeg har ikke noget, der er hemmeligt i den, men til tider får jeg beskeder af mine veninder, som ikke rager min kæreste det fjerneste. Jeg vil også mene, at det er respektløst over for mine veninder, hvis jeg deler deres privatliv med min kæreste.

Desuden er det strafbart at kigge i andre folks telefon, post eller e-mail.

Tjae, vi har en fastnettelefon og en fælles ara
mailadresse - så vi har heller intet at skjule for hinanden. At man skulle have så hemmelig en korrespondance med andre, at ens kæreste/mand/kone ikke må se det, lyder for mig ikke som et særligt sundt fundament at bygge noget forhold på.

Du kan, som Tubana skriver, sige til ham, at du ikke synes, I skal have nogen hemmeligheder for hinanden, derfor vil du gerne se i hans mobil og han må gerne se i din. Så kan du jo altid se, hvad han siger til det. Hvis han ikke vil, kan du passende spørge ham, hvad det er han vil skjule for dig.
Du kan også sige det direkte, at du har kigget i mobilen og fundet den besked som du ærligt talt ikke bryder dig om.

Tror du manden manden
Det er noget du tror. Men godt for dig at kvinder er nogle af de væreste med hensyn til at være utro. Så kvinder har det lidt nemmere end mænd.

altså Ernst, anonym
du har ret i det du skriver og hvad jeg mente var såmændt,at hvis man er derude hvor man gemmer på hemmeligheder overfor hinanden,ja så kan man lige så godt opgive.Hele fundamentet ved at være to,er jo at man ikke lyver,jhemmeligholder osv for hinanden.

hvis verden bare var så enkel! Jylland
principper er gode nok, bare man indser at der vel altid er undtagelser.
Kender til et ægteskab, hvor manden har lavet voldsom økonomisk uføre for hele familien og holdt det skjult for konen, via selvstændigt firma. Konen havde aldrig opdaget sandheden om, hvad hun også hæfter for af gæld, hvis hun ikke selv havde undersøgt sagen og læst post, der egentlig ikke var til hende, men som dog alligevel påvirker hende!

Til Celina Anonym
Selvfølgelig vil jeg ha fortalt det til ham, hvis jeg vidste det. Men vi går udfra det var mig der havde det i kroppen eftersom jeg først fik symptomer på det. Har aldrig haft det før!!!!
Så der er ikke mangel på omtake her!!!!

Hmm sikke dog en lærestreg Anonym
Nu er jeg en af de kvinder, som tjekker min mands mail og computer. Især fordi det er min com, han bruger, og fordi han ikke selv kan nå det. Jeg går da dagligt ind og tjekker den, og han er ligeglad. Han sørger for at holde sin sti ren. Jeg åbner hans brev, bare ikke dem fra banken, men ellers gør jeg. Han har flere gange også selv bedt mig om det, og det er bare blevet en del af min hverdag, når jeg har tjekket alt mit, tjekker jeg hans. Også hans facebook tager jeg mig af, for det har han heller ikke tid til.
Han får alt af vide, og han er glad for at jeg vil gøre det.

Hvad vil du dog kalde sådan en som mig?

ernst har ret gift kvinde
som kvinde vil jeg lige blande mig. man går altså ikke i andre folks ting. jeg har været gift i snart et år med en mand som tidligere var mig utro, selvom vi skulle til at lære at stole på hinanden igen har jeg ALDRIG gået i hans ting uden tilladelse. der er for mange ens privatliv og det må man ikke krænke!

kast så ikke skylden på dig selv! s.celina
For så vil han benytte sig af det og spille den uskyldige! Selv om det kunne lige så godt have været ham der fik det og sendte videre til dig!
Så er det ikke sikkert, at det kommer fra dig, nogle mennesker reagerer langsommere på det eller bærer det uden symptomer! Så må du overveje muligheden, om det alligevel ikke har noget med den anden kvinde at gøre! Undskyld for at skælde dig ud!
mvh
celina

at kigge i hinandens ting berettiget eller ej EnKvinde
Jeg synes ikke det er i orden at kigge i hinandens ting.. min kæreste og jeg kender hinandens koder til mail og facebook osv, men jeg kunne aldrig i mit liv drømme om, at gå ind på han side for at tjekke om han havde skrevet privat med nogen.. Vi stoler på hinanden,,

Til trådstarter: hvorfor tror du, at han har været utro? Var det pga. det du læste på hans tlf? Hvis ikke, hvorfor kiggede du så i hans tlf overhovedet?!

Dette er ikke ment som et surt oplæg.. Håber du og din mand finder ud af det.

HALLO DU ! VredeMette
NU skal jeg lige sige dig noget, Ernst. Nogle år tilbage havde jeg et forhold til en psykopat af en mand. Han var meget udadvendt, havde kontakt til mange og jeg respekterede helt og holdent hans private gøremål og sms'er. Han påstod, at jeg SELVFØLGELIG kunne stole på ham indtil en dag, da det viste sig, at han KONSTANT og gennem to år havde fyldt mig med løgn. Han havde gang i så mange kvinder, at du tror, det er løwn' og idag bebrejder jeg mig selv, at jeg ikke kiggede i hans mobiltelefon meget før, så jeg havde vidst at jeg blev holdt for nar [:(] Når først man i et forhold har fået vagt sin mistankte, føler jeg det er i orden at konfrontere vedkommende, eller bede om at se hans/hendes "hemmelige" sms-beskeder for at få ro i sjælen.[:/]

derfor hahohi
Hvorfor mon hun snager i hans beskeder?? ja rigtig gættet fordi mange mænd er nogle svin og har noget kørende med andre. Og nej , jeg er ikke selv blevet svigtet er gift og har været det i 40 år.Glædelig jul og godt nytår til alle.

Jeg har ski også... også mig
...engang taget et kig i en kærestes mobil....dog først efter at min mistanke om utroskab var vakt.

Han havde fortalt at han og alle kollegaerne skulle ud og bowle og spise. Samme eftermiddag som de skulle afsted, kom en af huset kendt kollega forbi til en kop kaffe og en snak, og jeg sagde noget i retningen af " det blir da hyggeligt med bowling og noget god mad i aften, hvad tid var det lige at i skulle være der?"
Da lignede kollegaen godt nok ET stort spørgsmålstegn og spurgte min ex hvad det var for noget bowling. Min ex sagde at det da havde været slået op på opslagstavlen....det kunne kollegaen ikke forstå for han læste opslagstavlen HVER dag....

Det gav ski lidt at tænke på og da min ex så et par timer senere meddelte mig at han "ikke gad med til det bowling alligevel"........så begyndte jeg lige så stille at lægge 2 og 2 sammen...

Han havde faktisk haft en del overarbejde på det seneste.......og der var også den dag hvor han sagde at han smuttede en tur ned til en kammerat, hvor kammeraten stod udenfor vores dør 20 min. efter at exén var kørt ud til ham......

Efter nøje overvejelser besluttede jeg at kigge lidt nærmere på ex´s mobil en dag ved lejlighed......Og ved i hvad...der var adskillinge beskeder i både indbakke og sendte beskeder som bekræftede at min ex havde rimeligt hedt gang i noget andet..

Fair nok....jeg tog konsekvensen og pakkede mine sydfrugter og var væk på ganske kort tid.

Fair nok, når du tager konsekvensen dulkis
- jeg synes det er noget ganske andet du beskriver, end når folk, sådan nærmest rutinemæssigt, roder i alle kærestens mobilbeskeder, e-mails, post m. m. for at lede, sådan "for en sikkerheds skyld"

snak for dig selv banner
Men man kan jo egentlig os kun snakke af egen erfaring [;)].

Tror bare du skal lade være med at generalisere for meget du

Godt gået "Også Mig" ara
[:)][:)][:)][:)]

hal-selv-lå VredeMads
Kvindelig intuition..ja, ja
Hvis I har så meget af den, hvorfor så ikke bare "kvinde" jer op og bryde med dem? Mistilliden alene kan man jo ikke leve med!

Jeg har da selv i mine unge dage slået op med en pige, da jeg ikke havde tillid til hende. Utroskab er SELVFØLGELIG kukonagtigt, men at snige og snage er i min ordbog i samme boldgade.

Du er sgu da ik' for klog VredeMette
Nu er du jo bare LIDT dum at høre på. Der er sgu da ingen, der slår op med en person, man elsker, fordi man har noget "kvindelig intuition", så overfladisk, vil jeg da ikke håbe, at nogen kvinder er ! Jeg ville i hvert tilfælde gerne have konkrete beviser, før jeg smider en mand ud, jeg trods alt elsker og stoler på.

Få dig et liv Henrik H
Jeg have også været dig utro hvis du læste mine beskeder i MIN telefon, få dig et liv søster.

Herpes....... tidstyven
-Og andet shit kan muligvis gøre et eller andet ved folk.....

Nå, men bortset fra det så synes jeg du skal prøve at finde ud af hvad årsagen til at du behøver snage i hans mobil er....Hvis du ikke synes at du kan stole på ham, så må du bare videre for tillid er noget af det vigtigste i et forhold og det tyder gevaldigt på at den ikke er tilstede i Jeres....Sorry, men sådan er facts..

Tillid, ærlighed, empati og mod, er de vigtigtste redskaber til at bygge et forhold på..... Mærk i dig selv hvilken du har svigtet[;)]