Har i hørt om"Altanpigerne" ?Endnu en forbløffende kulturberigelse!

Har i hørt om"Altanpigerne" ?Endnu en forbløffende kulturberigelse! forklaring
'Altanpigerne'. Det kaldes de unge piger, der af familierne presses til at tage deres liv ved at springe ud fra altanen.

Mange af dem kan være tvunget ud i selvmordet af familien, advarer svenske støttecentre. De unge beordres til at tage deres liv for at bevare familiens ære. Ved at gøre det, beskytter de samtidig familierne mod at blive straffet for æresdrab, hvis pigerne ikke parerer ordre.

Fænomenet kendes alt for godt af svenske socialarbejdere. Herhjemme er der ikke konkrete eksempler på, at det har fundet sted.

»Pigerne får selv lov at vælge metoden: De kan tage piller, hænge sig eller springe ud foran et tog«, lyder beskrivelsen af altanpigerne fra en repræsentant for det svenske rigspoliti ifølge svensk radio.

Familierne undgår at blive dømt for æresdrab
En rundspørge til en række støtteorganisationer afslører, at hovedparten af dem kender til problemet.

»Selvmordene gør det lettere for familierne, der slipper for at få blod på hænderne«, mener en ansat fra et støttecenter i Stockholm.

»Tre ud af fem piger, som kommer her, fortæller, at de udsættes for det pres og får at vide, at 'hvis du ikke gør noget, så gør vi det'«, forklarer advokat Elisabeth Fritz, der arbejder med æresforbrydelser.

Nogle har et forklaringsproblem opklaring
Denne her historie er såmænd veldokumenteret. De jurister og socialarbejdere, der oplyser om situationen har vidst det i mange år.

Men svenskerne fortier det i deres aviser og statistikker.

De har et forklaringsproblem, da de på denne måde mishandler de unge piger fra disse indvandrerfamilier.

Det undrer mig egentlig også, at et sådant problem, som du fremfører ikke kommenteres mere.

Men det siger jo noget om debattørerne her på debatsiden.

SATANISME 666 dk elver-piger
...de kan gøre det.

Jeg har godt læst Ribset
det og er rystet men vel egentlig ikke forbavset.
Det undrer mig, at muslimske kvinders situation ikke giver anledning til større opmærksomhed end tilfældet er. Der er en bemærkelsesværdig tavshed fra kvindeorganisationer og politikere, nærmest en slags berøringsangst. Måske fordi man frygter de hysteriske reaktioner på kritik af muslimerne ?De politisk korrekte henviser til kultur og traditioner og udviser en meget langstrakt tolerance, når det gælder muslimske kvinders situation. Forstå det hvem der kan - det er så uhyggeligt, hvad der også i Danmark foregår af vold og undertrykkelse mod de stakkels kvinder.

Det skyldes kulturrelativisme.... Hahahihaha
..... Mange af de pågældende debattører ville hjertens gerne ytre sig, men lider under den fejlagtige opfattelse, at gør de det er de racister.
I stedet sidder de og venter på, at folk fra miljøet selv skal gå ud og fordømme. At det har lange udsigter gør mindre til sagen, og imens kan man lade sine frustrationer gå ud over de mennesker der, uanset politisk ståsted, vælger at skide på den slags beskyldninger og afkvalificere den pågældende praksis som det tilbagestående barbari det er.
Tsk, tsk. Dybt forudsigeligt. En af de hårdest ramte er "Lady.In-Red", det stakkels vildfarne menneske´.

kritik sådannæh
Traditions- eller religions-kritik har intet med racisme at gøre. I frie lande er der talefrihed, og den skal middelalderfolk fra f.eks mellemøsten ikke lave om på.

Hvor mange tilfælde findes der? slesviger
Det kunne være interessant at få lidt pålidelig statistik på, hvor udbredt fænomenet er.

Udsagn fra diverse personer, der lever af at hjælpe og rådgive unge indvandrere er ikke altid en pålidelig kilde til informationer, da de jo har en økonomisk interesser i at overdrive behovet for deres egen virksomhed.

Fuldkommen rigtigt. Hahahihaha
Jeg har også ved gentagne lejligheder forsøgt at forklare diverse debattører til venstre for midten, at islam IKKE er en race.

udbredt a laban
Specielt muhamedanske bekvemmelighedsflygtninge anvender ordet racist om personer, der er kritiske til djævlekulten islam. Det skyldes sikkert den store dumhed og uvidenhed, der er blandt disse såkaldte flygtninge.

Det hedder islamisme Dybvad
Men hvem kan se forskellen ?