har jeg grund til bekymring

har jeg grund til bekymring gavebånd
Jeg har kendt verdens dejligste fyr igennem snart et år. Ikke altid verdens nemmeste forhold, da vi begge har lig i lasten, men vi har nogle fantastiske stunder sammen og rigtig, rigtig god sex, ømhed og nærhed. Forskellige ting har gjort at jeg ofte har følt mig utryg i forholdet og "higet" efter hans bekræftelse, - og nu skriver/ringer han mindre og mindre. Jeg har taget den op flere gange, og han påstår at han vil mig ligeså meget som tidligere. Skal jeg stole på og lade "hverdagen" fylde, - eller forsøge at bibeholde "magien". Jeg føler altid at det er mig der kontakter ham, - og den følelse er faktisk yderst ubehagelig!

lad ham.. pingvinspasser
Lad ham tage næste initiativ til kontakt.
Måske kommer han til at savne dig enormt meget.
Måske finder du af at han egentlig ikke har samme behov for kontakt som dig. Den kan være risikabel, men hvis du har prøvet at tale med ham, og han ikke giver udtryk for noget i den forbindelse, er der vel ikke så meget andet at gøre???

LÆS Musse33
Martin Østergaards bog "vejen til mandens hjerte".
Så vil du finde ud af at det er helt naturligt for mænd at "trække sig lidt" når de er fyldt op med samvær. Du skal lade ham være og vente på han tager kontakt til dig. Gør hvad der gør dig glad imens, dyrk veninderne, dyrk sport eller what ever...
Han skal "jage" dig - ikke omvendt. Lyder måske mærkeligt, men det passer. Giv ham den snor - han skal nok komme tilbage igen.
Knus Musse