har jeg valgt rigtigt!!!

har jeg valgt rigtigt!!! Anonym
kender i det at man går og har en drøm om at tage en udannelse, men som man er usikker på da man ikke ved om man kan opfylde kravene på skolen.jeg er meget kreativ og føler at uanset hvilken opgaver jeg får, foreksempel hvis jeg skal fremlægge på den skole jeg er kommet på( Handelskole) så skal jeg enten lave tegninger eller modeller til opgaven.det er nok ligesom en måde for mig at gøre projektet spændende.
jeg vil meget gerne høre fra nogen som ved noget om skolen? og ved hvilke krav de stiller (optagelses krav)?.og også dem som er blevet udannet der og kan fortælle hvad de har oplevet efter at de var færdige med at udanne sig.håber på nogle svar da det måske er med til at gøre at jeg træffer det riftige valg. venlig hilsen mig:0)Dina

Danmarks designskole!! Anonym
undskyld jeg glemte at skrive at det er Danmarks desin skole jeg godt vil vide lidt om:o)Dina

Du kan læse om skolen her Anonym
http://www.danmarksdesignskole.dk/

tag ud og besøg skolen! vintergæk~
du kan ringe og aftale en dag hvor du kan komme og kigge. Det er en ret godt måde at få en fornemmelse for stedet og arbejdsprocesserne. Det er også en god ide at snakke med nogen færdiguddannede, for nogle studier ligner ikke den arbejdsfunktion man får ret meget.
god vind!