Har jeg valgt rigtigt ???....Del 2

Har jeg valgt rigtigt ???....Del 2 KingDevil
Jeg mødte mine ekskærester for 10 uger siden. Hun hade en masse forslag til hvad hun hade lyst til at lave, men jeg hade ikke meget lyst til det noget af det hun forslog. Mest pågrund af at jeg en uge før vi mødte hinanden hade miste min mor. Så efter vi hade kendt hinanden i 7 uger fik hun en nedtur og hun viste ikke hvad der var galt. Jeg sprugte om det var noget omkring mig, og hun sagde det viste hun ikke om det var. jeg tænkte fint nok nu vil jeg gi hende tid til find ud af hvad der var galt. Og selvfølgelig var det mig, vi hade en længere snak om det hele, og det viste sig at det var fordi vi ikke lavede nok sammen. Jeg sagde til hende at det er så tidligt i forholdet at vi kan nå at ret op på det. Hun sagde hun vil tænk over det. Det er nu 3 uger siden og jeg har kommet med en masse foreslag til hvad vi skal lave, men hun afvise alt hvad jeg kommer med. Og igår blev det for meget, følte at jeg blev kørt psysisk ned. og jeg stoppede det hele Søndag. Men nu er hun begyndt at skrive til mig, hvor hun skriver at synes ikke det er særligt fedt det her. og det kan jeg kun gi hende ret i. Men lige nu føler jeg at jeg har taget den forkerte beslutning, for jeg elsker hende meget højt...... HAR JEG VALGT RIGTIG::::

Del 2.

Det er nu tirsdag og jeg har skrevet til hende et par gang, og jeg har også fået svar fra hende, hun siger hun savner mig, men at hun ikke bare kan starte på en frisk.
Jeg kan ikke rigtig find ud af om hun savner mig eller hun bare savner at være sammen med en. jeg har meget lyst til at ta over til hende og se om vi kan find ud af det, men vis det hele blir som før er det ikke særligt fedt.
For som hun siger ved hun ikke hvad hun vil.
Skal jeg bare gi det hele tid, men jeg er bange for vis jeg bliver ved med at vente, så er forsent for os.... F*** jeg er forvirret

fuck hende kldt
... du skal ikke bruge en masse krudt på det. Hvis hun vil noget med dig så kommer hun selv.

Gør dig fri og ta styring ...

Held og lykke

åhh foresten kldt
fik ikke forklaret mig helt ... hvis ikke hun har forståelse for det med at din mor har fyldt en masse så er hun sku ikke værd at samle på ..

lidt tideligt joanjet
synes at hvis man er involveret i noget der efter blot 10 uger, giver en grå hår og er fuld af problemer.....såååå er det nok ikke det rette

3 indlæg om samme emne? icarus
det er altså lidt nemmere og overskue hvis du havde skrevet det hele i samme indlæg.

vil som nogle andre sige det samme, at hvis det knirker så meget efter 10 uger, vil jeg ogsåsige den er gal.

og det at din mor er død, blir hun altså nød til at acceptere og måske endda hjælpe dig en hvis du har brug for at snakke om det.
klart nok man måske ikke har det store energi til alt efter sådan noget.

hvis hun skriver hun nok skal prøve på at lade dig være, betyder det højest sansynligt hun stadig elsker dig/savner dig... men hun har ikke lyst til at prøve igen? viser hun er for stædig.