Har jeg virkelig overtrådt færdselsloven ved at blive kørt ned??

Har jeg virkelig overtrådt færdselsloven ved at blive kørt ned?? carrie-j
Hej..
Jeg blev for et par måneder siden kørt ned af en billist, mens jeg som cyklist kørte overfor GRØNT i et kryds. Desværre fik jeg slag på min ryg - så politi og ambulance kom. Efter flere pinefulde timer på skadestuen kom jeg hjem med den besked at hvis det begyndte at snurre i mine ben skulle jeg komme ind til dem igen, men det er en anden side af sagen.
Efter en måned med frem og tilbage mellem fordsikringer - sagde min påkøres forsikring at jeg fik erstatningskrav - og det gik ok.
Til mit store undren - da jeg nu troede at jeg endelig kunne ligge hele ulykken bag mig for jeg et brev fra politiet som skriver at jeg er under efterforskning for overtrædelse af færdselsloven af en eller anden paragraf.. Til min store undren, da jeg i virkeligheden ikke kan se meningen med det?? Forventer de nu at jeg skal betale for at blive kørt ned når man cykler overfor grønt???
Det skal lige siges at det er heldigvis aller første gang at sådan noget er sket, men det betyder også at jeg intet aner og ikke ved hvad jeg skal vente??

Håber at der er nogen som vil svare eller ja.. bare skrive! :)

den er god nok lksh
jamen færdeselsloven gælder også for cykelister, og du har overtrådt den paragraf som siger, at du må ikke køre stærkere end at du til en hver tid kan nå at standse, mener det er paragraf 5

Der mangler oplysninger 123456
Hvordan befandt du dig i krydset?

Cyklede du over i et fodgængerfelt?

Ellers gør som en anden skriver, og få fat i en advokat så hurtigt som muligt.

Er selv blevet røvrendt af en en gang Phusker
Han bremsede hårdt op og holdt stille, og jeg får heldigvis bremset så jeg er cirka 3 meter fra ham, hvor efter idioten bakker ind i mig fordi han skulle have været til venstre af en vej han var kørt forbi.

Han var "selvfølgelig" ikke dansker og snakkede stort set ikke dansk, men han påtager sig skylden og han lover at få en til at ringe til mig dagen efter, hvilket også sker.

Dagen efter ringer hans fætter, hvem ellers, og spørger hvordan jeg vil betale, og jeg forklarer hvordan det er gået til og får svaret at han havde en anden forklaring.

Resultatet var at jeg fik skylden og røg ned fra elitebilisttrinnet, selvom mit forsikringsselskab troede på min forklaring, men de havde altså været ude for lignende sager, og der er intet at gøre uden vidner.
Ifølge skadesbeskrivelsen havde han lige pludselig ikke været alene i bilen, hvilket han var da det skete.

Ved du hvad skadebeskrivelse din modpart af givet af ulykken, for det kan være der politiet kan finde et eller andet?

Var det et sted hvor bilen skulle svinge til højre og du blev ramt af bilen da du kørte ligeud? Så kan politiets interesse skyldes at du har befundet dig i den forkerte bane, men du bliver nødt til at komme med flere detaljer hvis du vil have hjælp herinde.

Sådan er Strisser på Rømø
det skruet sammen fra politiets side, du er skyldig indtil andet er bevist, en sigtelse kan de altid frafalde, eller en dommer kan i retssag frikende dig og give modparten hele skylden, udfra de beviser og vidner politiet kommer med. Det kommer også an på hvad du har sagt til politiet da du blev afhørt efter ulykken, men tag den nu med ro, og afvent en retssag, for en sådan kommer, og du bliver beskikket en advokat inden.

vent og se Anonym Q
Jeg sige ligesom andre. Politisager tager tid.
Du må afvente og se, hvad politiet finder frem til, der kan jo være tale om at du har haft en forkert placering i krydset.
Det med en advokat, ved jeg nu ikke lige, de er dyre og du kan risikere, at skulle betale hele gildet selv, hvis du taber.. det kan koste dig mere end selve erstatningen.