har lige set drabet

har lige set drabet kldt
hmmm .. mange ting den sætter i gang syntes jeg.

Hele den der historie med at han vil beskytte den unge kvinde. Kan jeg et sted godt følge og så alligevel ikke. Han tager hendes konflikter fra hende fordi han holder af hende men det bliver dårligt og først til sidst siger hun fra.

Han søger det hele (egoistisk)og ender med intet.

Måske ikke troværdigt at politimandens kone tager sit liv (hvad med hendes barn ?) og hvorfor er det så vigtigt for hende at hun ved hvem der myrdede manden ? altså kan godt se hun søger afklaring men syntes filmen halter lidt der ....

Men det var fængslespræsten der havde ret er min konklusion og ekskonen var helt thumbs up.

Men en svær situation at stå i men alt ialt var han en egoistisk idiot der prøvede at tage kontrol over noget han ikke burde eller kunne.

Pointen var vel..... Den forundrede
....mere eller mindre, at hele hans virke var at genfinde og redde sin egen ungdoms drømme og fantasier.
Han havde med andre ord mistet jordforbindelsen, hvilket illustreres meget godt af de indlagte paragliding-sekvenser i begyndelse og slutning. Til slut lander han, ikke i havet (som politienken, der druknede sig), men på klinten nær afgrunden. Hård landing, men helskindet trods alt.

hmmm ja måske kldt
syntes ikke rigtig de virkede .... jeg forstod dem ikke rigtigt i hvert fald. Men kan godt se hvad du mener syntes dog filmen var mere end det ... og kan ses fra mange af de involverede personers synspunkt....