Har nogen her holdt jul i New York?

Har nogen her holdt jul i New York? Juletræet
Planlægger at rejse til NY d 25 december og blive nytår over. Har nogen gode/dårlige erfaringer med at holde juleferie i NY? er der noget man skal tage højde for, som ikke er logik for burhøns?

Har holdt nytår i NYC gitte-lyng
Hej

Jeg har en gang holdt nytårs aften i New York, at stå på Times Square havde altid været noget jeg gerne ville prøve. Jeg må indrømme, at det var en stor skuffelse. Man skulle være der mange timer i forvejen, vi var der kl 18, og alligevel kunne vi kun får en plads på en sidegade hvor man intet kunne se. Man bliver lukket ind i 'burer' og dem må man så ikke gå ud af igen, for så kommer man ikke ind igen! Ikke ret morsom at stå over 6 timer i frostvejr på en sidegade i NY med intet at lave, da man intet må tage med der ind, og alle bliver kontrolleret af betjente inden de går ind.

Jeg vil foreslå dig at hvis du vil holde nytår der, skal du købe en billet til en af de rigtig mange klubber der holder nytårs fester. Det er dyrere, men det skulle være nogle gode fester. Det fleste ok hoteller har sådanne fester. Du skal dog være hurtigt ude hvis du vil have billetter til en fest og et hotel som er nogenlunde, du skal dog ikke blive overrasket over at priserne stiger i NYC omkring jul. At få billetter til en sådan fest kræver selvfølgelig også at du er over 21 år.

NYC er dog en rigtig hyggelig by, især over julen, og ikke ret meget lukker i julen som vi er van til her.

-Sødde

Fly den 25.12, Anonym
Det bliver noget af det sværeste i denne verden, det er umuligt at finde noget flyselskab
der flyver på denne dato, dette ligedgyldigt hvor du ønsker at vrejse hen i denne verden., Flyselskaberne ville ikke kunne finde kunder til denne specielle dato.
Rejsebureaumanden. <det samme gælder forævrigt 1.Jan.

øøøh Juletræet
nå? ja men så må vi jo opfinde en anden rejsedato :-( hmm andre der ved noget (meget) som jeg ikke ved?

:-/ nu har vi bare glædet os så meget

Så vidt jeg kan se... matsej4
Kan i godt komme afsted den 25...

I skal mellemlande i enten stockholm eller London...

Gå evt ind her og søg https://www.travelmarket.dk/vta.cfm?gclid=CLf9y8OQnJYCFQSPFQodeTkV7A , eller søg på en af de mange mange andre tilsvarende sider...

http://www.google.dk/search?hl=da&q=Fly+til+USA&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=

Har selv været i NY for nogen år siden. Dog ikke omkring jul, men det var en fed oplevelse... Kan helt klart anbefale guggenheim, hvis i er til kultur...

Og så er den rask gå-tur igennem de forskellige by-dele også sjovt. Man kan virkelig se hvornår den ene del hører op, og den næste starter!!

MVH Mis - og god tur!!

tak Juletræet
har travlt lige nu, men kikker på link senere

[l]